Henri van het Erve

Henri van het Erve

Ontwikkel jezelf net zo goed als je een ander gunt.

Verantwoordelijk omgaan met elkaar, dat betekent elkaar respecteren en helpen, maar ook grenzen aangeven en feedback geven op gedrag. Mensen die zich bewust zijn van hun passie en in vrijheid kunnen kiezen om aan een organisatie mee te doen, presteren ruim boven gemiddeld.
Als sparringpartner geef ik u graag advies en maak ik een SMART plan van aanpak. Als gedreven professional met tomeloze energie maak ik waar wat ik doe en zeg. Met onze aanpak laat mensen anders kijken, voelen, denken en ervaren. De lerende mens staat centraal. Daar geloof ik in.
Mijn missie is mensen op een doelgerichte wijze te trainen, leren en laten ervaren. Resultaten boeken in de zakelijke wereld waar we acteren, met oog voor de mens. Samen het beste in u naar boven brengen en al uw potentieel ontwikkelen. Onze ervaring is dat anders doen vaak gewenst is: een betere communicatie, samenwerking en loyaliteit. Combinatie van leermomenten zorgt voor een beter resultaat. Zorgen dat er echt een leerproces op gang komt. Daar investeer ik in.
Passie is aanstekelijk en zorgt ervoor dat een veel groter deel van potentiële vermogens gebruikt worden. Dit leidt tot een waardevolle individuele aanpak. Altijd vanuit het geven van vertrouwen en oprechtheid. Wij zijn behalve een luisterend oor voor uw organisatie en medewerkers, ook gewoon praktisch ingesteld. Wat is uw stip op de horizon, wat moet er gebeuren en welke middelen zijn daarvoor het meest geschikt. De ervaring leert dat in veel organisaties meer dan genoeg potentieel onder de medewerkers aanwezig is, waar niet altijd optimaal gebruik van wordt gemaakt. Ik maak dit potentieel voor u inzichtelijk. Waarbij vertrouwen en oprechte aansluiting bij u van groot belang is. Hier sta ik voor in. 

Iets geleerd van Henri van het Erve?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Henri van het Erve? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.