Hilda Lucia Swarts
Hilda Lucia Swarts

Hilda Lucia Swarts

nlp effectieve communicatie stress burnout

Mijn motto is" Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren!"

Mijn motto is mijn commitment in mijn leven en dat geef ik gestalte in mijn trainingen en coaching. Ik help particulieren die hun eigenheid en kwaliteiten verder willen ontwikkelen zodat ze meer vanuit hun eigen kracht doelen kunnen realiseren.
En groepen mensen (binnen organisaties) die meer uit hun samenwerkingsverband willen halen, meer bewust willen zijn van hun communicatie naar de ander en het effect hiervan op zichzelf en de ander. Dit geef ik vorm in trainingen rondom effectief communiceren (zowel verbaal als non-verbaal), assertivitei, zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit, omgaan met werkdruk en stress.

Ik ben een internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Een gecertificeerd Body & Mind Language trainer en coach. En een gecertificeerd systemisch coach en Gecertificeerd om met de CSR-methode te werken bij stresspreventie en burnout. Ik heb 15 jaar gewerkt als jurist.

Ik ben doelgericht, kan een groep enthousiasmerend, breng humor in en heb een combinatie van gemakkelijk af kunnen stemmen op èn sturing geven aan groepen. Cliënten typeren mij als dat ik hun bestaande kwaliteiten bekrachtig en hun liefdevol kan confronteren met hun patronen in denken, voelen en gedrag.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.