Laurens Tienkamp-Beishuizen

Laurens Tienkamp-Beishuizen

Strateeg | Employer Branding | Social Media Recruitment

Ik initieer en begeleid verandering. Ik leg makkelijk contact en ben voor anderen goed benaderbaar; een netwerker pur sang.

Als ervaren strategisch consultant en trainer breng ik:
1. Arbeidsmarktcommunicatie: van strategie tot en met de vertaling naar de werkvloer
2. Recruitment: strategie, meetbaar recruitment, ATS optimalisatie
3. Employer Branding: strategie, campagneplannen, contentplannen, ambassadeursplannen

Waar mogelijk ga ik grondig te werk. Ik verzamel of creëer informatie die de basis vormt voor verdere arbeidsmarktcommunicatie, zoals het strategisch personeelsplan, de employer value proposition, de wervingsbehoefte en kanaal- en doelgroepanalyses. Vervolgens zet ik de stip op de horizon voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment marketing.

Na het bepalen van de strategie maak ik de onderliggende plannen en doelstellingen, denk aan plannen voor: ambassadeurschap, referral recruitment, content marketing, job marketing en employer branding.

Deze plannen vormen de basis voor onder andere de planning, budgetbepaling, kanaalselectie, content creatie, recruitmentprocessen en communicatierichtlijnen.

En dan is er werk aan de winkel! Ik begeleidt en coördineer de uitvoering van de plannen en leg daarbij de nadruk op het monitoren en bijsturen van de campagnes voor het behalen van de juiste resultaten.

Ik heb een sterke visie op arbeidsmarktcommunicatie en de bijbehorende strategie, de inzet van medewerkers en recruitment. Dit maak ik praktisch door de strategie te vertalen naar doelstellingen, KPI's, het meten van het resultaat en het afstemmen van het ATS op recruitmentprocessen en de medewerkers.

Iets geleerd van Laurens Tienkamp-Beishuizen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Laurens Tienkamp-Beishuizen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten van Laurens Tienkamp-Beishuizen