Lizzy Verweijmeren
Lizzy Verweijmeren

Lizzy Verweijmeren

Online marketing consultant 💹 | SEA-specialist 💻

Resultaten halen op korte termijn? Die uitdaging ga ik graag samen met je aan! Ik geef Google een beetje sturing om jouw merknaam beter zichtbaar te maken. Zo kun je niet alleen de informatie naar jouw doelgroep managen, maar creëer je ook meer contactmomenten met je doelgroep. Door uiteindelijk de juiste informatie aan de juiste persoon op het juiste moment te tonen met Google advertenties, lijdt ik meer verkeer naar je website, stimuleer ik warme leads of haal ik nieuwe klanten binnen.
Ben je juist wel zichtbaar maar haken (potentiële) klanten binnen het proces af? Kleine aanpassingen in de content van een e-mail of een andere pagina indeling op een website kunnen hierbij al voor grote resultaten zorgen. Gecombineerd met creatieve, maar duidelijke content geef je je bezoekers ook daadwerkelijk de informatie waar ze naar op zoek zijn zodat ze eerder voor jou kiezen. Daarnaast denk ik graag mee over geautomatiseerde e-mails die de doelgroep door het proces door kunnen leiden en enthousiast maken over je dienst/product. Een compleet klantproces en een duidelijk doel, daar houd ik van!
Online marketing toch liever zelf organiseren? Samen met mijn collega’s helpen we je graag op weg met interessante trainingen die je praktische tips en handige tools bieden om zelf aan de slag te gaan.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.