Roel Bonten
Roel Bonten

Roel Bonten

Duurzame talent- & organisatieontwikkeling

“Vanuit contact kun je bouwen!”

Ik weet vanuit persoonlijke bevlogenheid, verbinding & vertrouwen mensen te raken en in beweging te krijgen. Ik prikkel en daag deelnemers uit om te gáán voor waarde(n)volle ontwikkeling en duurzaam resultaat. Ik ben ervan overtuigd dat mensen in organisaties kunnen leren het verschil te maken, door ’t vergroten van ‘t bewustzijn van hun immense mogelijkheden. En dit bewustzijn – niet onbelangrijk - weten te vertalen naar gedrag!

Focus op ontwikkeling en resultaat

Als trainer/coach versnel ik dit leren: soepel schakelend tussen theorie en praktijk, inzicht en ervaring, denken en doen. Met oog voor de verbinding tussen drijfveren, overtuigingen en gedrag. Confronterend of juist ontwapenend; herkenbaar én verfrissend, altijd met humor en oplossingsgericht.

Voorliefde voor ‘vak-idioten’

Ik heb jarenlange ervaring als trainer/coach/adviseur in het bedrijfsleven. Als psycholoog van oorsprong help ik professionals en managers van diverse branches in hun ontwikkeling, die erachter komen dat – naast vakkennis -  ook (persoonlijk) leiderschap, communicatie, klantgerichtheid en teamontwikkeling ‘vakken apart’ zijn. Ik faciliteer gedragsverandering in de praktijk, zowel bij individuen als bij teams. Synergie tussen individuele en organisatie-doelen staat daarbij voor mij voorop.

Iets geleerd van Roel Bonten?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Roel Bonten? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.