Executive MBA Sustainable Business Models

Type product

Executive MBA Sustainable Business Models

University of Groningen Business School
Logo van University of Groningen Business School
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 University of Groningen Business School heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Ontwikkel in 2 jaar een strategische visie op duurzame transformaties en behaal een waardevol diploma.

Duurzame transformatie vereist leiderschap waarin het gaat om het samenbrengen van kennis over technologieën, het samenbrengen van professionals met verschillende achtergronden en vaardigheden, en de ontwikkeling van een strategische, waarde-gedreven visie en ethisch kompas. De Executive MBA Sustainable Business Models biedt u inzicht in uw eigen leiderschapskwaliteiten, de mogelijkheid om uw effectiviteit te verbeteren en uw organisatie te transformeren naar een duurzame organisatie.* Duur: 2 jaar (parttime)* Locatie: Groningen, online, (inter)nationale studiereizen* Start: september 2024*…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontwikkel in 2 jaar een strategische visie op duurzame transformaties en behaal een waardevol diploma.

Duurzame transformatie vereist leiderschap waarin het gaat om het samenbrengen van kennis over technologieën, het samenbrengen van professionals met verschillende achtergronden en vaardigheden, en de ontwikkeling van een strategische, waarde-gedreven visie en ethisch kompas. De Executive MBA Sustainable Business Models biedt u inzicht in uw eigen leiderschapskwaliteiten, de mogelijkheid om uw effectiviteit te verbeteren en uw organisatie te transformeren naar een duurzame organisatie.* Duur: 2 jaar (parttime)* Locatie: Groningen, online, (inter)nationale studiereizen* Start: september 2024* Voertaal: Nederlands en Engels* Kosten: €36.750 vrijgesteld van BTW (5% korting bij aanmelding voor 1 juni 2023)* Titel: MSc Rijksuniversiteit Groningen, MBAVoor de eerstvolgende informatiesessie kijkt u op de opleidingswebsiteNa afronding van de Executive MBA kunt u:-Op basis van maatschappelijke uitdagingen een heldere visie ontwikkelen die nodig is voor de bepaling van een waarde-gedreven strategie;-Oplossingen aandragen voor de vertaling van deze strategie via samenwerking en organisatieverandering;-Innovatieve (verander)projecten opstellen en uitvoeren om een duurzame transitie mogelijk te

Module 1: Maatschappelijke trends
Sustainable Business
Business in Transition
Strategic Management & Business
Integration project, deel I

Module 2: Eco-systemen en organisatorische transities
Data-driven and Purpose-driven Change
Leadership in Transformation
Positioning & Branding
Integration project, deel II

Module 3: Duurzaam veranderen
Enacting Change in Ecosystems
Leadership & Organization
Strategy Execution
Integration project, deel III

Effective Leadership Programme

Module 1: Maatschappelijke trends
Sustainable Business
Business in Transition
Strategic Management & Business
Integration project, deel I

Module 2: Eco-systemen en organisatorische transities
Data-driven and Purpose-driven Change
Leadership in Transformation
Positioning & Branding
Integration project, deel II

Module 3: Duurzaam veranderen
Enacting Change in Ecosystems
Leadership & Organization
Strategy Execution
Integration project, deel III

Effective Leadership Programme

Literatuur- en vervoerskosten (bijvoorbeeld van huis naar de locatie en terug) en verblijfskosten (bijvoorbeeld hotel) zijn niet inbegrepen.

De Executive MBA Sustainable Business Models biedt professionals en managers een beter begrip van de aanjagers van verandering en van de voorwaarden voor duurzame transformatie. Het programma brengt nieuwe kennis en vaardigheden om succesvolle strategieën te ontwikkelen voor for-profit en non-profit organisaties.

Bent u geïnteresseerd in de Executive MBA? U bent van harte welkom voor een intakegesprek met de programmamanager. We kijken naar uw kwalificaties en verkennen samen hoe de MBA kan bijdragen aan uw professionele ontwikkeling. Daarnaast geven we informatie over de aanmeldings- en toelatingsprocedure.

Bij een positieve beslissing van de toelatingscommissie ontvangt u een formulier waarmee u zich kunt inschrijven en documenten zoals kopieën van diploma's en een CV kunt bijvoegen.

Leiderschapsvaardigheden voor uw volgende carrièrestap
Ttitel van een gerenommeerde universiteit
Multidisciplinaire en multi-stakehoder aanpak met relevante praktische kennis
Parttime en blended programma voor professionals
Inspirerende locatiebezoeken en netwerkmogelijkheden

Het programma bestaat uit drie thematische modules:

1. Maatschappelijke trends op gebied van digitalisering, circulariteit en milieu, en corporate social responsibility;
2. Ecosystemen en organisatorische transities;
3. Duurzaam veranderen.

Deze modules eindigen elk met een integratieproject, waarin de theorie wordt toegepast op een praktijk casus, al dan niet uit uw eigen organisatie. Deze drie integratieprojecten vormen samen het eindwerkstuk.U volgt het onderwijs op locatie in Noord-Nederland, aangevuld met online lessen en trainingen en (inter)nationale studiereizen. Deze wisselwerking tussen online en on campus onderwijs biedt u flexibiliteit in de planning en verdeling van de studielast. De studielast bedraagt ongeveer 12-20 uur (incl. voorbereiding, college) per week. U volgt ongeveer 1 keer per 2 weken een gezamenlijke live bijeenkomst.

U leert hoe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen ingrijpen op organisaties, en hoe organisaties hierop effectief kunnen reageren door de transitie aan te jagen en vorm te geven. De opleiding biedt wetenschappelijke inzichten om de complexe vraagstukken praktisch te benaderen vanuit een interdisciplinaire invalshoek. De opleiding verbreedt uw blikveld en scherpt uw visie, zodat u effectiever kunt navigeren in een veranderende en steeds complexere wereld. U werkt bovendien met een coaVoor een duurzame organisatie bieden de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties duidelijke kaders. In de Executive Master Business Administration (MBA) Sustainable Business Models leert u hoe u die concreet kunt oppakken in uw bedrijf of organisatie.
Ontwikkel in 2 jaar een strategische visie op duurzame transformaties en behaal een waardevol diploma met deze executive MBA.

De Executive MBA Sustainable Business Models is voor gedreven managers en leidinggevenden in for-profit en non-profit organisaties die geconfronteerd worden met relevante maatschappelijke uitdagingen en transities en hiervoor duurzame oplossingen zoeken.Doelgroepen:
Consultants
Managers en organisatieveranderaars
Leidinggevenden
Directeuren en bestuurders
Partners
Ondernemers
CSO's
Beleidsmakers
Duurzaamheidscoaches

60 EC

De opleidingen van de University of Groningen Business School dagen u uit om vooruit te denken, het beste uit uzelf te halen en blijvend persoonlijke waarde toe te voegen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met University of Groningen Business School, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.