Neuromarketing Reclame Training 🧠

Type product
Logo van Unravel Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Unravel Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor Neuromarketing Reclame Training 🧠
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Eva K
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Door deze training heb ik moeiteloos en snel kennis opgedaan over effectieve reclamestrategieën. Ik vond het duidelijk, leerzaam en vermakelijk door de verschillende inhoudelijke voorbeelden en quizzen. Ook worden er suggesties gegeven voor verschillende boeken, waardoor je ook na de training nog de mogelijkheid hebt jezelf te verdiepen en te ontwikkelen. Zeker een aanrader als je geïnteresseerd bent in neuromarketing." - 03-07-2020 07:52

"Door deze training heb ik moeiteloos en snel kennis opgedaan over effectieve reclamestrategieën. Ik vond het duidelijk, leerzaam en vermakel… alles lezen - 03-07-2020 07:52

Bedankt voor de mooie woorden Eva!

Met hartelijke groet,

Tim

- 03-07-2020 07:52

Beschrijving

🤔Hoe werkt reclame eigenlijk? Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief? Welke fouten moet je absoluut vermijden? Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Hoe voorspel je succes? En hoe draagt reclame op de lange duur maximaal bij aan een sterk merk?

Stuk voor stuk vragen waarop de psychologie en neurowetenschappen kraakheldere antwoorden hebben. Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek.

Direct toepasbaar

Geen theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten

7 Online Lessen

In 7 lessen - elk van TED talk lengte (20 min) - bijt…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Reclame, Neuromarketing, Communicatieplan, PR (Public Relations) & Voorlichting en Crossmedia.

🤔Hoe werkt reclame eigenlijk? Wanneer is welke boodschapsstrategie effectief? Welke fouten moet je absoluut vermijden? Hoe vaak moet iemand een reclame zien voordat deze werkt? Hoe voorspel je succes? En hoe draagt reclame op de lange duur maximaal bij aan een sterk merk?

Stuk voor stuk vragen waarop de psychologie en neurowetenschappen kraakheldere antwoorden hebben. Deze training brengt een enorme stapel aan papers en boeken terug tot de praktische kern, uitgediept met inzichten uit Unravel’s eigen neuro-onderzoek.

Direct toepasbaar

Geen theorie of Latijnse terminologie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten

7 Online Lessen

In 7 lessen - elk van TED talk lengte (20 min) - bijten we ons vast in cruciale reclamevragen

Leer wat echt telt

Honderden studies, boeken en interne onderzoeken – teruggebracht tot wat je écht moet weten over reclame

10
Gemiddeld cijfer voor Neuromarketing Reclame Training 🧠
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar
Eva K
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Door deze training heb ik moeiteloos en snel kennis opgedaan over effectieve reclamestrategieën. Ik vond het duidelijk, leerzaam en vermakelijk door de verschillende inhoudelijke voorbeelden en quizzen. Ook worden er suggesties gegeven voor verschillende boeken, waardoor je ook na de training nog de mogelijkheid hebt jezelf te verdiepen en te ontwikkelen. Zeker een aanrader als je geïnteresseerd bent in neuromarketing." - 03-07-2020 07:52

"Door deze training heb ik moeiteloos en snel kennis opgedaan over effectieve reclamestrategieën. Ik vond het duidelijk, leerzaam en vermakel… alles lezen - 03-07-2020 07:52

Bedankt voor de mooie woorden Eva!

Met hartelijke groet,

Tim

- 03-07-2020 07:52
starstarstarstarstar
Renee S
10
Neuromarketing Reclame Training 🧠

"Deze training legt de basics van neuromarketing en reclame uit op een duidelijke en leuke manier. Er worden veel voorbeelden gebruikt om tot de verbeelding te laten spreken. Ook worden de achterliggende psychologische principes uitgelegd, en wordt iedere aflevering een boekentip gegeven voor als je meer wilt weten over dat onderwerp. Ik heb veel geleerd, dus raad deze cursus zeker aan!" - 02-07-2020 07:47

"Deze training legt de basics van neuromarketing en reclame uit op een duidelijke en leuke manier. Er worden veel voorbeelden gebruikt om tot… alles lezen - 02-07-2020 07:47

Wat ontzettend leuk om te horen Renee!

Met hartelijke groet,
Tim

- 02-07-2020 07:47

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Unravel Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.