Basiskennis Informatiesystemen – AMBI e-CF (Cursus)

Tijdsduur

Basiskennis Informatiesystemen – AMBI e-CF (Cursus)

Utrecht Business School
Logo van Utrecht Business School
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 Utrecht Business School heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 64 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Utrecht Business School biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle

Beschrijving

Deze cursus duurt 3 dagen en omvat 6 colleges. De kosten bedragen 1595 euro. U volgt de opleiding met 10-15 deelnemers en heeft keuze uit 16 leslocaties.

Door de verdere digitalisering in de wereld, blijft de werkgelegenheid in de ICT groeien. Er is een grote vraag naar hoogopgeleide ICT’ers. Bent u op dit moment werkzaam binnen de ICT of wilt u zich graag laten omscholen? Met deze cursus zet u een stap in de goede richting. U toont aan dat u beschikt over nieuwe kennis en inzichten van bedrijfsprocessen in relatie tot ICT. De cursus is een module uit het modulaire certificeringstraject AMBI, een internationaal erkend certificaat. Deze certificering is op HBO niveau en vormt een betrouwbare …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze cursus duurt 3 dagen en omvat 6 colleges. De kosten bedragen 1595 euro. U volgt de opleiding met 10-15 deelnemers en heeft keuze uit 16 leslocaties.

Door de verdere digitalisering in de wereld, blijft de werkgelegenheid in de ICT groeien. Er is een grote vraag naar hoogopgeleide ICT’ers. Bent u op dit moment werkzaam binnen de ICT of wilt u zich graag laten omscholen? Met deze cursus zet u een stap in de goede richting. U toont aan dat u beschikt over nieuwe kennis en inzichten van bedrijfsprocessen in relatie tot ICT. De cursus is een module uit het modulaire certificeringstraject AMBI, een internationaal erkend certificaat. Deze certificering is op HBO niveau en vormt een betrouwbare basis voor een carrière in de ICT.
Onderwerpen

* Welke elementen zijn er binnen een informatiesysteem?
* Wat is het concept informatiesysteem?
* Welke randvoorwaarden zijn er aan informatiesystemen?
* Wie zijn de klanten, gebruikers en belanghebbenden van informatiesystemen?
* Welke principes zijn er op het gebied van analyse, modelleren en structureren?
* Hoe implementeert en ontwikkelt u het informatiesysteem?
* Hoe beheert u het informatiesysteem zo optimaal mogelijk?
* Welke verschillende soorten programmeertalen zijn er voor informatiesystemen?
* Hoe maakt u een informatieplan en een informatieplanning?
Resultaat
Na afloop …

[9] “Leuke en leerzame colleges. Met name de colleges waarin voorbeelden uit de praktijk werden gebruikt. Ik heb voor hier voor onze organisatie uiteindelijk veel aan gehad. “

[9] “Fijne tijd gehad. Veel geleerd. Goede docenten, goede sfeer. Mooie locatie”

[8,5] “Interessant en goed door de docenten gebracht. De winst die ik uit de cursus gehaald heb vond ik prima. Trainers zijn echte vakprofessionals op dit gebied en wisten hun kennis en expertise op inspirerende wijze over het voetl…

Er vinden per dag twee colleges plaats. Er wordt gestart om 09.30 uur met het eerste college (tot 12.30 uur). Het tweede college start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle.Collegedata: opleiding met startdatum in September 2021. U kunt zich aanmelden op een van onze 16 cursuslocaties in Nederland

* College 1+ 2: Woensdag 8 september 2021 (09.30 uur -16.30 uur incl. lunch)
* College 3 + 4: Donderdag 9 september 2021 (09.30 uur -16.30 uur incl. lunch)
* College 5 +6 : Vrijdag 10 september 2021 (09.30.00 uur -16.30 uur incl. lunch)

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus.

* De functie en constructie van informatiesystemen
* De verschillende soorten informatiesystemen
* De elementen van een informatiesysteem
* De geschiedenis en de ontwikkeling van informatiesystemen
* Klanten, gebruikers en belanghebbenden van informatiesystemen
* De verschillende soorten programmatuur voor informatiesystemen
* De verschillende soorten programmeertalen voor informatiesystemen
* De gebruikerseisen die aan een…

De cursus is zo opgezet om u in praktische zin en in relatief kort tijdsbestek zoveel mogelijk algemene kennis bij te brengen over applicaties en informatiesystemen. U verwerft inzicht in de analyse en het modelleren, ontwikkelen en onderhouden van informatiesystemen en kunt daarover advies uit brengen. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Na afloop van de opleiding bent u in staat om ‘de business’ te begrijpen en de vertaling hiervan naar de applicaties en de IT- infrastructuur.U snapt welke soorten programmeertaal er zijn, hoe u een informatieplan door vertaalt in beleid en hoe u komt tot een gewenste beheer situatie. U bent in staat om de verschillende elementen van het informatiesysteem te herkennen. U weet hoe u een informatiesysteem ontwikkelt en implementeert en hoe u hiermee aansluit bij de gestelde doelen en strategie. U weet hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen en bent in staat om op de juiste momenten bij te sturen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van analyse, modelleren en structureren van informatiesystemen.

De cursus Basiskennis Informatiesystemen AMBI-e-CF is bedoeld voor ICT professionals die te maken hebben met de ontwikkeling en het onderhoud van informatiesystemen binnen een organisatie.. De cursus is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of IT-achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter d…

UBS / Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze  studenten op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, strategie, hrm en management & leadership. We ondersteunen studenten gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie en geven middels educatie en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.