Nederlands beginners 1 + 2 (Excellent)

Type product

Nederlands beginners 1 + 2 (Excellent)

UvA Talen - The Language Academy
Logo van UvA Talen - The Language Academy

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Eindniveau: A2

Wil jij een vliegende start maken met het leren van Nederlands? Dan is het combinatiepakket Nederlands beginners 1+2 voor jou de juiste keuze! Dit combinatiepakket bestaat uit de cursussen Nederlands beginners 1 en Nederlands beginners 2.

Tijdens deze cursussen komen niveau A1 én niveau A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen aan bod. Je krijgt tijdens het combinatiepakket Nederlands beginners 1 + 2 een kijkje in het leven van vier jonge professionals die in Amsterdam wonen. Je maakt de personages mee in alledaagse situaties en leert zinnen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. Je leert onder andere vertellen over je familie, je werk en je hobby’s. Je hoeft om…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Nederlands, Correct Nederlands, Nederlandse taal en grammatica, Duits en Engels.

Eindniveau: A2

Wil jij een vliegende start maken met het leren van Nederlands? Dan is het combinatiepakket Nederlands beginners 1+2 voor jou de juiste keuze! Dit combinatiepakket bestaat uit de cursussen Nederlands beginners 1 en Nederlands beginners 2.

Tijdens deze cursussen komen niveau A1 én niveau A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen aan bod. Je krijgt tijdens het combinatiepakket Nederlands beginners 1 + 2 een kijkje in het leven van vier jonge professionals die in Amsterdam wonen. Je maakt de personages mee in alledaagse situaties en leert zinnen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. Je leert onder andere vertellen over je familie, je werk en je hobby’s. Je hoeft om te beginnen aan dit combinatiepakket nog geen enkele kennis van de Nederlandse taal te hebben; de cursus Nederlands beginners 1+ 2 is geschikt voor beginners.

Wat leer je tijdens de cursus Nederlands beginners 1+2?

  • Spellen van eenvoudige Nederlandse woorden en klanken
  • Gebruiken en begrijpen van vaak voorkomende Nederlandse woorden en zinnen
  • Correct uitspreken van de belangrijkste Nederlandse klanken
  • Spreken over alledaagse onderwerpen in het Nederlands
  • Lezen van korte Nederlandse teksten over de Nederlandse cultuur
  • Schrijven van korte Nederlandse teksten over cultuur, voorkeuren en interesses

Niveau van de cursus
Tijdens de online cursus Nederlands beginners 1+2 komen de niveaus A1 en A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen aan bod.

Certificaat
Na het afronden van de cursus Nederlands beginners 1 +2 ontvang je voor zowel de cursus Nederlands beginners 1 als voor de cursus Nederlands beginners 2 een certificaat.

Taalinstellingen
Nederlands beginners 1+2 kun je volgen in de instructietalen Engels, Spaans, Frans en Duits.

Online+Teacher
Wil je jouw spreekvaardigheid extra oefenen? Koop 5 of 10 online conversatielessen in aanvulling op je cursus e-learning Nederlands. Ervaren taaldocenten van UvA Talen geven deze privélessen Nederlands. Bij de beginnerscursussen ligt de nadruk tijdens de lessen op het oefenen van de uitspraak. Je leert eenvoudige zinnen uitspreken en simpele conversaties voeren. Ook oefen je klanken en woorden. Je kunt ook zelf aangeven wat je precies wil oefenen tijdens de online privélessen Nederlands. De docent staat voor je klaar en vult de lessen in naar jouw wens. Kijk voor meer informatie bij Online+Teacher of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Nederlands.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met UvA Talen - The Language Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.