Kinderverhalen schrijven

Niveau
Tijdsduur

Kinderverhalen schrijven

Vaags Taal & Verhaal
Logo van Vaags Taal & Verhaal

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Vaags Taal & Verhaal biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

In deze cursus nemen we de kennis- en taalontwikkeling van kinderen als uitgangspunt. Hoe ziet de (fantasie) wereld va een kleuter eruit? Waar houden 8-jarigen van en waarom? Uniek aan deze cursus is dat je de verhalen leert afstemmen op de ontwikkelingsniveaus van de verschillende  leeftijdscategorieën. Daarnaast leer je de gereedschappen kennen en gebruiken waarmee je kinderverhalen, of een heel boek, kunt opbouwen. Ook ontdek je welk genre je het beste ligt. Griezelverhalen, realistische romans, of sprookjes, het mag allemaal. Daarnaast krijg je ook voor je eigen en andermans schrijfstijl. Per bijeenkomst behandelen we een onderwerp, zoals ruimtebeschrijving, perspectief (wie vertelt het …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Taal Ontwikkeling, Gebarentaal / Doventolk, Gewonemensentaal, Adobe Illustrator Gevorderden en Vormgeving.

In deze cursus nemen we de kennis- en taalontwikkeling van kinderen als uitgangspunt. Hoe ziet de (fantasie) wereld va een kleuter eruit? Waar houden 8-jarigen van en waarom? Uniek aan deze cursus is dat je de verhalen leert afstemmen op de ontwikkelingsniveaus van de verschillende  leeftijdscategorieën. Daarnaast leer je de gereedschappen kennen en gebruiken waarmee je kinderverhalen, of een heel boek, kunt opbouwen. Ook ontdek je welk genre je het beste ligt. Griezelverhalen, realistische romans, of sprookjes, het mag allemaal. Daarnaast krijg je ook voor je eigen en andermans schrijfstijl. Per bijeenkomst behandelen we een onderwerp, zoals ruimtebeschrijving, perspectief (wie vertelt het verhaal), dialoog, tijd en stijl. Na afloop van de cursus heb je een aantal korte verhalen geschreven of ben je zelfs begonnen met je kinderboek. De theoriebladen kun je natuurlijk blijven gebruiken.

Deze cursus vindt plaats in het mooie Kunstenhuis in Zeist. Klik op www.kunstenhuis.nl voor meer informatie en/of inschrijven.

enthousiaste docent, stimulerende coach - voor iedereen van 8 tot 108

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.