Logistiek Academy

Adres:

Utrechtseweg 44
3704 HD Zeist

Beschrijving

Logistiek Academy

Naast je drukke baan verdiep je jouw kennis zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn. De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van meerdaagse kennisintensieve masterclasses tot collegereeksen van maximaal zes colleges van drie uur. De programma’s kenmerken zich door een wetenschappelijk, maar ook praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te v…

Lees de volledige beschrijving

Logistiek Academy

Naast je drukke baan verdiep je jouw kennis zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn. De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van meerdaagse kennisintensieve masterclasses tot collegereeksen van maximaal zes colleges van drie uur. De programma’s kenmerken zich door een wetenschappelijk, maar ook praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast jouw drukke baan. Daarnaast is er ook geen voorbereiding nodig. Meer dan 500 professionals hebben al een certificaat van Logistiek Academy in ontvangst mogen nemen. 

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Waarom Logistiek Academy?

Logistiek Academy is een gevestigde naam, gelieerd aan het sterke merk Logistiek dat al 30 jaar bestaat, de ontwikkelingen in de markt op de voet volgt en weet waar het vakgebied heen gaat.

Medecursisten zijn vakgenoten. Vergroot naast je kennis ook jouw netwerk. De programma’s worden gemiddeld gewaardeerd met een 8.

Logistiek Academy werkt samen met de beste (inter)nationale business universiteiten en garandeert daarmee de borging van academische theorie gecombineerd met praktische relevantie in haar programma’s.
 

Ervaring met Logistiek Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Logistiek Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Logistiek Academy heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 1 producten van Logistiek Academy beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 72.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 140.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!