Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

Niveau
Totale lesduur
Trainer
Jacco van den Berg
8,3
Gemiddeld cijfer voor Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)
Gebaseerd op 81 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Dennis Leeman
starstarstarstarstar_border
Operations Manager
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Een kleine groep met veel ruimte voor interactie en terugkoppeling een en ander onder het begeleidend oog van Jacco. Een waardevolle bijdrage bij het opzetten van dit soort gesprekken in ons bedrijf geweest. " - maa 20 feb 2017 07:20:43 UTC

"Een kleine groep met veel ruimte voor interactie en terugkoppeling een en ander onder het begeleidend oog van Jacco. Een waardevolle bijdrag… alles lezen - maa 20 feb 2017 07:20:43 UTC

Beschrijving

Beoordelingsgesprekken    (OOK MET E-LEARNINGMODULE!)

Beoordelen als groeimiddel, maar soms moet je snoeien om te kunnen groeien

De praktijk leert dat  veel leidinggevenden huiverig zijn om kritiek te leveren op medewerkers die structureel er met de pet naar gooien en hun commentaar in ergernis smoren. Onverstandig, en dat is ook het geval als leidinggeven medewerkers die bovenmatig presteren 'klein houden'. Voor veel leidinggevenden is het beoordelingsgesprek dan ook een rituele dans; we drinken een glas, doen een plas en alles bleef zoals het was. Hoe nu het functioneren van medewerkers op een Duidelijke, Open en Eerlijke en motiverende wijze te beoordelen?

 

Resultaten
Na de training:

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Beoordelingsgesprekken    (OOK MET E-LEARNINGMODULE!)

Beoordelen als groeimiddel, maar soms moet je snoeien om te kunnen groeien

De praktijk leert dat  veel leidinggevenden huiverig zijn om kritiek te leveren op medewerkers die structureel er met de pet naar gooien en hun commentaar in ergernis smoren. Onverstandig, en dat is ook het geval als leidinggeven medewerkers die bovenmatig presteren 'klein houden'. Voor veel leidinggevenden is het beoordelingsgesprek dan ook een rituele dans; we drinken een glas, doen een plas en alles bleef zoals het was. Hoe nu het functioneren van medewerkers op een Duidelijke, Open en Eerlijke en motiverende wijze te beoordelen?

 

Resultaten
Na de training:

  • kunnen zij in het gesprek Duidelijk, Open en Eerlijk feedback geven
  • weten de deelnemers hoe zij zich het beste op het beoordelingsgesprek kunnen voorbereiden
  • zijn zij in staat door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren achterhalen hoe de medewerker zijn eigen functioneren beziet
  • kunnen zij door de STARR-methodiek hun medewerkers bewustmaken van leermomenten voor de toekomst
  • kunnen zij een beoordelingsgesprek gestructureerd voeren
  • zijn zij zich bewust van fouten die zij voor, tijdens en na een beoordelingsgesprek kunnen maken
  • kunnen zij SMART-afspraken maken  

 

Aanpak

Voorafgaande aan de training mailen de deelnemers hun leerwensen aan de trainer en stellen een beoordelingsformulier op voor één van hun medewerkers. Doordat de deelnemers voorafgaande aan de training relevante literatuur lezen, is het praktijkgehalte van de training vanaf de eerste minuut hoog.

Programma

  • inventarisatie van de leerwensen
  • een goede voorbereiding is het halve werk
  • het opstellen van een beoordeling (opdracht)
  • Luisteren, Samenvatten en Doorvragen (LSD-principe)
  • ontwikkelen van medewerkers met de STARR-methodiek
  • het ontdekken van kernkwaliteiten en het aanreiken van uitdagingen
  • structuur van een beoordelingsgesprek
  • beoordelingsfouten
  • oefenen, oefenen en nog eens oefenen (praktijkcases van de deelnemers)
  • evaluatie

Doelgroep
Leidinggevenden die met hun medewerkers beoordelingsgesprekken voeren.

Aantal deelnemers
Een groepsgrootte van maximaal acht maakt het mogelijk circa een uur stil te staan bij de specifieke leervraag van iedere deelnemer.

Tijden, data en locatie

De training start om 12.45 uur met een gezamenlijke lunch. De daadwerkelijke training begint om 13.30 uur en eindigt om 20.00 uur. 

Voor de data van de trainingen verwijzen wij u naar de website van Van den Berg Training & Advies. www.vandenbergtraining.nl

8,3
Gemiddeld cijfer voor Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)
Gebaseerd op 81 ervaringen
Dennis Leeman
starstarstarstarstar_border
Operations Manager
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Een kleine groep met veel ruimte voor interactie en terugkoppeling een en ander onder het begeleidend oog van Jacco. Een waardevolle bijdrage bij het opzetten van dit soort gesprekken in ons bedrijf geweest. " - maa 20 feb 2017 07:20:43 UTC

"Een kleine groep met veel ruimte voor interactie en terugkoppeling een en ander onder het begeleidend oog van Jacco. Een waardevolle bijdrag… alles lezen - maa 20 feb 2017 07:20:43 UTC

Annemarie Trommel
starstarstarstarstar_border
HRM Adviseur
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Een leerzame en inspirerende training. De training is direct toepasbaar in de praktijk. Jacco brengt zijn enthousiasme over aan de groep, zodanig dat je op het puntje van je stoel zit." - vri 23 dec 2016 12:32:56 UTC

"Een leerzame en inspirerende training. De training is direct toepasbaar in de praktijk. Jacco brengt zijn enthousiasme over aan de groep, zo… alles lezen - vri 23 dec 2016 12:32:56 UTC

Peggy van den Hoff
starstarstarstar_halfstar_border
Office Manager
7
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Goed voor mij was de uitleg mbt verschil tussen alle gesprekken en de relevante (ver)houdingen daarin. De Tip: Ik had nog wel graag wat meer verschillende cases gedaan. Top: Locatie was prima, lunch was lekker, geen te grote groep, heldere aanpak, kortom: goede toevoeging voor mij." - vri 02 dec 2016 10:30:20 UTC

"Goed voor mij was de uitleg mbt verschil tussen alle gesprekken en de relevante (ver)houdingen daarin. De Tip: Ik had nog wel graag wat meer… alles lezen - vri 02 dec 2016 10:30:20 UTC

Alexandra Meilink
starstarstarstarstar
Hoofd Zwemzaken
10
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Een hele goede en praktische training met veel ruimte om cases in te brengen. Jacco is scherp, zet je zelf aan het nadenken en reikt waardevolle tips en tools aan. Ook prettig dat je na de training nog bij hem met vragen terecht kan. Een aanrader!" - don 14 jan 2016 19:02:12 UTC

"Een hele goede en praktische training met veel ruimte om cases in te brengen. Jacco is scherp, zet je zelf aan het nadenken en reikt waardev… alles lezen - don 14 jan 2016 19:02:12 UTC

Jannie Kwakernaat
starstarstarstarstar_border
hoofd HR
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Interactieve training/workshop gehad. Dat was nuttig;veel ervaringen uitgewisseld met collega's. Jacco is een inspirerend trainer die met enthousiasme de training over weet te brengen.
Volgende keer overwegen om de acteur in te zetten. " - din 12 jan 2016 21:39:55 UTC

"Interactieve training/workshop gehad. Dat was nuttig;veel ervaringen uitgewisseld met collega's. Jacco is een inspirerend trainer die met en… alles lezen - din 12 jan 2016 21:39:55 UTC

Oosterom simon
starstarstarstarstar
Bedrijfsleider bij Media Markt
10
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Persoonlijk in het verleden reeds veel trainingen m.b.t. beoordeling, functionerings- en POP mogen volgen. Door zijn persoonlijke passie en ervaring van de trainer Jacco, echt nieuwe invalshoeken mogen ontdekken.
Voor een ieder absoluut een aanrader!" - din 05 jan 2016 11:17:28 UTC

"Persoonlijk in het verleden reeds veel trainingen m.b.t. beoordeling, functionerings- en POP mogen volgen. Door zijn persoonlijke passie en … alles lezen - din 05 jan 2016 11:17:28 UTC

Justin Verbeek
starstarstarstarstar_border
Hoofdredacteur OR Rendement at Rendement Uitgeverij
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Jacco is een trainer die snel doorheeft hoe een groep functioneert en kan met precisie de vinger op de zere plek leggen. Durf je wel kwetsbaar op te stellen, want Jacco kan ook doorprikken en dat ervaart iedereen op een andere manier. Zijn voorbereiding was uitstekend en dat leverde veel praktische tips op. Voor toekomstige trainingen zou ik Jacco opnieuw overwegen." - woe 16 dec 2015 13:32:20 UTC

"Jacco is een trainer die snel doorheeft hoe een groep functioneert en kan met precisie de vinger op de zere plek leggen. Durf je wel kwetsba… alles lezen - woe 16 dec 2015 13:32:20 UTC

Rob Velthoen
starstarstarstarstar_border
Unithoofd
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"De wijze waarop Jacco als trainer de deelnemers (gemeentelijke managers) meenam in de escalatieladder was gewoonweg geweldig. Er zat vaart in, zijn rollenspel vloeide naadloos over in overdracht van informatie, maar bovenal luisterde hij enorm goed naar wat er gezegd werd en nam dat mee in de tips en trucks, die zeker in de praktijk bruikbaar zijn." - woe 09 dec 2015 07:36:37 UTC

"De wijze waarop Jacco als trainer de deelnemers (gemeentelijke managers) meenam in de escalatieladder was gewoonweg geweldig. Er zat vaart i… alles lezen - woe 09 dec 2015 07:36:37 UTC

Sanne van de Bos
starstarstarstarstar
Leidinggevende
10
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Een praktische training door een trainer die zijn vak verstaat. Jacco laat de cursisten op een prettige wijze nadenken over hun eigen vragen en cases. Na afloop waardevolle artikelen en een e-learningmodule over de gesprekken ontvangen. Volgend jaar gaat hij bij ons de incompany training Essenties van leidinggeven verzorgen.
" - din 08 dec 2015 16:53:51 UTC

"Een praktische training door een trainer die zijn vak verstaat. Jacco laat de cursisten op een prettige wijze nadenken over hun eigen vragen… alles lezen - din 08 dec 2015 16:53:51 UTC

Janet ter Braak
starstarstarstar_halfstar_border
Projectmanager at Saferspaces
7
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Jacco schept als trainer een fijn klimaat om open in te converseren. De training die ik bij hem mocht volgen was open, in goed vertrouwen, een goede kennisoverdracht, informatief en entertainend.
Ik heb op zich niet heel veel nieuws geleerd, daar is deze training denk ik te kort voor, maar door met elkaar te sparren over verschillende onderwerpen en actuele situaties kijk je ook weer wat anders naar je eigen situatie.
" - din 08 dec 2015 14:15:49 UTC

"Jacco schept als trainer een fijn klimaat om open in te converseren. De training die ik bij hem mocht volgen was open, in goed vertrouwen, e… alles lezen - din 08 dec 2015 14:15:49 UTC

Wisse Wijnmaalen
starstarstarstar_halfstar_border
Opleidingsmanager onderwijs
7
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Een prettige dag, waarin ik de open sfeer en het persoonlijke contact erg heb gewaardeerd. Ook de besproken modellen waren interessant, maar voor de omgangskundige en pedagoog niet nieuw. Ik zag het als een basistraining en zou graag nog eens de verdieping in willen, maar dat is wellicht voor een later moment.

Bedankt voor de goede zorgen, interesse en begeleiding.
" - din 08 dec 2015 08:04:19 UTC

"Een prettige dag, waarin ik de open sfeer en het persoonlijke contact erg heb gewaardeerd. Ook de besproken modellen waren interessant, maar… alles lezen - din 08 dec 2015 08:04:19 UTC

M. Simons
starstarstarstarstar_border
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Leuke training, conreet, praktisch, persoonlijk en met een gepaste dosis humor. Goed toegespitst op onze specifieke situatie en daarmee direct toepasbaar. Aanvullende informatie als naslagwerk maakt de training erg compleet. " - maa 30 nov 2015 13:57:50 UTC

"Leuke training, conreet, praktisch, persoonlijk en met een gepaste dosis humor. Goed toegespitst op onze specifieke situatie en daarmee dire… alles lezen - maa 30 nov 2015 13:57:50 UTC

Robin Dijkstra
starstarstarstarstar_border
► Fiscaal adviseur ►belasting adviseur ►sparringpartner ►mediator
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Probeerde de groep te inspireren van voorbeelden uit de praktijk en dat is zeker gelukt. De aangeleverde oefenstof is helder en heb ik in de praktijk ook toe kunnen passen. " - zat 28 nov 2015 13:45:29 UTC

"Probeerde de groep te inspireren van voorbeelden uit de praktijk en dat is zeker gelukt. De aangeleverde oefenstof is helder en heb ik in de… alles lezen - zat 28 nov 2015 13:45:29 UTC

Jasmijn De Jong
starstarstarstarstar_half
9
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Goede en praktische training. Jacco van den Berg laat jezelf met de groep nadenken over vragen en cases. Prettige aanpak die werkt! Waardevolle elearningmodule over de gesprekken ontvangen. Ook prettig leesbare artikelen" - maa 23 nov 2015 16:36:53 UTC

"Goede en praktische training. Jacco van den Berg laat jezelf met de groep nadenken over vragen en cases. Prettige aanpak die werkt! Waardevo… alles lezen - maa 23 nov 2015 16:36:53 UTC

Simone Alleman
starstarstarstarstar_border
Directeur
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Leerzame training, interactie tussen deelnemers en Jacco was goed. Fijn om te zien dat je niet de enige bent die tegen bepaalde problemen aanloopt. Goede aanwijzingen van Jacco om daar in de praktijk mee om te gaan. Heel prettig dat je na de cursus nog diverse documentatie per mail krijgt. " - don 12 nov 2015 08:13:26 UTC

"Leerzame training, interactie tussen deelnemers en Jacco was goed. Fijn om te zien dat je niet de enige bent die tegen bepaalde problemen aa… alles lezen - don 12 nov 2015 08:13:26 UTC

Johan Otter
starstarstarstarstar_border
Van der Woude Adviesbureau
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Zeer leerzame cursus, waarbij de deelnemers interactief betrokken waren. Er werden over en weer veel ervaring uitgewisseld. Hieruit blijkt maar weer dat er diverse wegen naar Rome leiden. De één pakt het zo aan de andere weer anders. De cursusleider ging daar zeer goed om en speelde daar goed op in." - din 03 nov 2015 19:07:55 UTC

"Zeer leerzame cursus, waarbij de deelnemers interactief betrokken waren. Er werden over en weer veel ervaring uitgewisseld. Hieruit blijkt m… alles lezen - din 03 nov 2015 19:07:55 UTC

Schellekens
starstarstarstarstar_border
vennoot
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Jacco geeft goede voorbeelden die aansluiten bij de praktijk. Hij heeft veel ervaring en kan prettig vertellen. Ik heb veel opgestoken van zijn tips op het gebied van personeel, beoordeling en functioneringsgesprekken. Indien je veel met personeelszaken te maken hebt en daar meer van wil weten is Jacco een goede bron van kennis" - din 03 nov 2015 09:27:37 UTC

"Jacco geeft goede voorbeelden die aansluiten bij de praktijk. Hij heeft veel ervaring en kan prettig vertellen. Ik heb veel opgestoken van z… alles lezen - din 03 nov 2015 09:27:37 UTC

marc zwemer
starstarstarstarstar_border
Project management
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Heldere uiteenzetting van verschillende gesprekstechnieken. Het oefenen met een acteur werkt als een spiegel waarin je je eigen handelen kunt zien. Leerpunten hieruit kun je direct toepassen in de praktijk. Wat mij betreft iets te veel gediscussieërd over interne doelen. Verder een praktische training met een positief resultaat." - din 27 jan 2015 07:43:08 UTC

"Heldere uiteenzetting van verschillende gesprekstechnieken. Het oefenen met een acteur werkt als een spiegel waarin je je eigen handelen kun… alles lezen - din 27 jan 2015 07:43:08 UTC

Chantal de Hoog
starstarstarstarstar_border
projectmanager
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"De training was goed op maat, fijn om in te gaan op ons formulier en onze nieuwe beoordelingssystematiek. Jacco is een prettige docent, die veel aandacht heeft voor de individuele leerpunten." - maa 26 jan 2015 15:03:27 UTC

"De training was goed op maat, fijn om in te gaan op ons formulier en onze nieuwe beoordelingssystematiek. Jacco is een prettige docent, die … alles lezen - maa 26 jan 2015 15:03:27 UTC

Johan Gille
starstarstarstarstar_border
8
Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken (ook incompany)

"Trainer en acteur hebben zich heel goed kunnen inleven in de aangedragen 'cases' die we in de training geoefend hebben. Dit heeft geholpen om direct daarna een 10-tal geslaagde beoordelingsgesprekken te voeren." - don 13 feb 2014 12:46:12 UTC

"Trainer en acteur hebben zich heel goed kunnen inleven in de aangedragen 'cases' die we in de training geoefend hebben. Dit heeft geholpen o… alles lezen - don 13 feb 2014 12:46:12 UTC

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)