Communicatieprofessional B (BNP3)

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Simone Dorreboom
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

Communicatieprofessional B (BNP3)

Van der Hilst Communicatie
Logo van Van der Hilst Communicatie
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Van der Hilst Communicatie heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 196 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,4
Gemiddeld cijfer voor Communicatieprofessional B (BNP3)
Gebaseerd op 42 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Dekker
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Een goede opleiding met leraren uit de praktijk. Interessante leerstof en praktische lessen, die direct toepasbaar zijn in het werk. Begeleiding, locatie en niveau erg goed. Tip: zorg dat de literatuur nog beter aansluit op de opdrachten. " - 24-06-2019 10:21

"Een goede opleiding met leraren uit de praktijk. Interessante leerstof en praktische lessen, die direct toepasbaar zijn in het werk. Begelei… alles lezen - 24-06-2019 10:21

Startdata en plaatsen

placeAristo meeting center Utrecht Lunetten
16 mrt. 2023 tot 12 okt. 2023
placeAristo meeting center Utrecht Lunetten
16 mei. 2023 tot 12 dec. 2023
placeAristo meeting center Utrecht Lunetten
26 sep. 2023 tot 26 mrt. 2024
placeAristo meeting center Utrecht Lunetten
2 nov. 2023 tot 25 apr. 2024

Beschrijving

Communicatieprofessional Van der Hilst B

Wil je stappen zetten in het communicatievak? Steviger in je schoenen staan en een diploma behalen dat van waarde is op de arbeidsmarkt? Start dan met de Van der Hilst B-opleiding voor communicatieprofessionals. Dankzij een intensief leertraject heb je na zes maanden een stevig fundament om het communicatievak professioneel maar vooral met plezier uit te oefenen!

Als communicatieprofessional ben je een denker en een doener. Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de strategische kaders van je organisatie en de communicatieafdeling. Je bedenkt communicatieactiviteiten en voert deze uit. Daarbij schakel en overleg je veel met je leiddingevende of de se…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

Communicatieprofessional Van der Hilst B

Wil je stappen zetten in het communicatievak? Steviger in je schoenen staan en een diploma behalen dat van waarde is op de arbeidsmarkt? Start dan met de Van der Hilst B-opleiding voor communicatieprofessionals. Dankzij een intensief leertraject heb je na zes maanden een stevig fundament om het communicatievak professioneel maar vooral met plezier uit te oefenen!

Als communicatieprofessional ben je een denker en een doener. Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de strategische kaders van je organisatie en de communicatieafdeling. Je bedenkt communicatieactiviteiten en voert deze uit. Daarbij schakel en overleg je veel met je leiddingevende of de senior communicatie- professionals in jouw organisatie. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat je inzicht hebt in bijvoorbeeld de reputatie en het imago van je organisatie. Dat je scherp hebt met welke stakeholders je te maken hebt. Dat je een goede analyse kunt maken en hoe je anderen verleidt in tekst en beeld.

Veel leren in korte tijd
In een half jaar ga je in een groep van maximaal 15 deelnemers intensief aan de slag. Steengoede praktijk- docenten en trainers delen hun kennis en ervaring en zorgen er samen met jou voor dat je gedurende de opleiding groeit als communicatieprofessional. En als het goed is, wakkeren zij jouw nieuwsgierigheid verder aan. Want nieuwsgierigheid is wat ons betreft dé basiscompetentie voor iedere communicatieprofessional.

Tijdens de lesbijeenkomsten oefen je veel en vaak. Zowel je vaardigheden als verschillende methodieken. Dit gebeurt altijd op een vertrouwde en veilige manier.

Jij staat voorop

 • Docenten en trainers gaan enthousiast en intensief met jou aan de slag en geven je graag feedback. Ze geven je de ruimte om eigen praktijksituaties en uitdagingen in te brengen. Zo neem je jouw dagelijkse praktijk mee in de opleiding en kun je het geleerde een dag later meteen weer meenemen naar je werkpraktijk.

 • Jouw mentor begeleidt je bij de start, halverwege én aan het einde van de opleiding in jouw beroepsontwikkeling.

 • Jouw vragen zijn herkenbaar voor mededeelnemers. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor direct aan jouw communicatienetwerk. Ook in de toekomst ga je hier veel aan hebben!

Wat kun je verwachten?

De opleiding bestaat uit drie blokken van in totaal 11 bijeenkomsten (22 dagdelen). De opleiding vindt plaats centraal in het land. De lesbijeenkomsten zijn geen bijeenkomsten waar je zit en alleen mag luisteren: Je gaat vooral zelf aan de slag! Naast de reguliere lesbijeenkomsten bieden we je als Van der Hilst deelnemer verschillende extra’s aan zoals:

• Het volgen van twee inspiratiebezoeken bij bijvoorbeeld Politie Regio Oost, het Koninklijk Concert- gebouworkest, BP Raffinaderij Rotterdam of Flitsmeister. De communicatieprofessionals die daar werken, vertellen je alles over hun dagelijkse praktijk en ervaringen.

• HilstComm: het online netwerk op Facebook voor en door oud-deelnemers. Hierin wisselen communicatieprofessionals kennis uit en delen zij vacatures met elkaar. Onder de HilstComm vlag starten we in het najaar van 2020 met inspirerende workshops. Deze mag je als (oud) deelnemer gratis of voor een klein bedrag bijwonen.

Jouw mentor

Als je bij Van der Hilst een opleiding volgt, dan heb je altijd een vaste mentor. Deze persoon, beschikt naast heel wat jaren ervaring in het communicatievak ook over coachende vaardigheden en is TMA-gecertificeerd. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt tijdens de opleiding en staat je bij vragen of uitdagingen graag bij. Wat mag je van hem of haar verwachten?

 • De mentor voert met jou het startgesprek. Dit gesprek heb je voordat je met de opleiding start. De Talent Motivatie Analyse (TMA) is onderdeel van dit gesprek. De TMA geeft je inzichten in je talenten en competenties. Een online vragenlijst in combinatie met het gesprek, zorgen ervoor dat je een helder beeld krijgt van waar je nu staat, welke mogelijkheden je hebt en wat jouw persoonlijke leerdoelen zijn. Dit spitsen we natuurlijk helemaal toe op het communicatievak.

 • Je ontmoet jouw mentor opnieuw halverwege jouw opleiding. Dit noemen we het midtermgesprek. Je bespreekt de voortgang van jouw opleiding, jouw ontwikkeling als communicatieprofessional tot nu toe en samen kijken jullie wat jij nodig hebt om de opleiding tot een goed einde te brengen.

 • De mentor voert samen met jou het eindgesprek. Opnieuw kijken jullie naar jouw ontwikkeling van de afgelopen maanden en hoe je ook de komende tijd aan de slag gaat met jouw ontwikkelpad binnen het vak.

 • De mentor begeleidt jouw eerste intervisiebijeenkomst samen met je intervisiegenoten. Hij of zij geeft jullie tips voor geslaagde intervisie.

 • Jouw mentor zet zich graag in als jouw sparringpartner. Hij of zij is zelf een ervaren communicatie- professional en denkt graag met je mee als je vragen of uitdagingen hebt op je werk. Hij of zei weet wat er in het vak, in organisaties of op afdelingen speelt en helpt jou hier graag bij.

Persoonlijke leerdoelen
Een belangrijk element in deze opleiding is het formuleren van jouw leerdoelen. Deze leerdoelen formuleer je voorafgaand aan de opleiding en je bespreekt deze tijdens het startgesprek met je mentor. Daarnaast vragen we je, om voor jezelf, een logboek bij te houden tijdens de opleiding. Je noteert wat je hebt geleerd, wat jouw visie op het vak is en wat je nog zou willen weten en leren. Hierdoor weet je straks nog beter wie jij bent en wat jij het communicatievak te bieden hebt. Hierdoor sta jij als communicatieprofessional sterker en overtuigender in je organisatie en op de arbeidsmarkt.

Intervisie
Tussen de lesbijeenkomsten door onderhoud je intensief contact met je mede-deelnemers. In kleine groepjes werk je met elkaar aan opdrachten en reflecteer je samen op de leerstof. En minstens zo belangrijk: je wisselt kennis en ervaringen uit en vindt steun bij elkaar. Om deze intervisie voor jullie in goede banen te leiden, krijg je een concrete intervisiemethode aangereikt die je daarbij helpt. Je mentor helpt jou en je intervisiegenoten, tijdens de eerste intervisiebijeenkomst op weg met een goede aanpak.

Studiebelasting
We verwachten dat je je voorafgaand aan de lesbijeenkomsten goed voorbereidt. Je leest de literatuur die hoort bij de les en je maakt eventuele opdrachten die docenten en trainers je voorafgaand aan de les geven. Je bent hier naar schatting zo’n tien uur mee bezig. Ook verwachten we van je dat je actief deelneemt aan de lesbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn zo opgebouwd dat doen en ervaren voorop staan.

Boeken
Naast het studiemateriaal dat we via ons online portal beschikbaar stellen, zijn er een aantal boeken die je nodig hebt om deze opleiding te volgen. Deze literatuur vormt de basis van de studiestof. Samen met de vragen en opdrachten. En natuurlijk ontvang je tijdens de lessen praktische hand-outs van onze docenten en trainers. De boeken kun je bestellen via Studystore.nl

Studiepunten en diploma
Je sluit de opleiding af met een diploma dat van waarde is in het communicatievak. Veel communicatie- professionals gingen je voor en hebben een Van der Hilst diploma op zak.
Je ontvangt dit diploma door:

 • Aanwezig te zijn tijdens de lesbijeenkomsten en hier actief mee te doen.

 • Opdrachten te maken vóór en tijdens lesbijeenkomsten.

 • Deel te nemen aan de live case waarmee je studiepunten verdient.

 • Verplicht aanwezig te zijn en actief mee te doen aan de lesbijeenkomsten Presenteren, Adviseren en de live case (blok 3).

Vervolg
Wil je na deze opleiding meer? Dat kan! En dat zien we natuurlijk graag: bij Van der Hilst zijn we grote voorstanders van een leven lang leren. Daarmee blijven communicatieprofessionals en ons vak van waarde! Na de opleiding Communicatieprofessional (Van der Hilst B, beroepsniveau 3) heb je toegang tot de opleiding Senior Communicatieprofessional (Van der Hilst C, beroepsniveau 4). Maar je kunt je kennis en vaardigheden ook verdiepen door het volgen van een Van der Hilst training of Van der Hilst coaching. In het eindgesprek met je mentor kun je samen bekijken wat het beste bij jou past.

Resultaat

 • Je hebt de kennis en het inzicht om de uitvoering van uiteenlopende communicatieactiviteiten op een juiste en effectieve manier aan te pakken.
 • Je kunt zelfstandig communicatievraagstukken aanpakken en enkelvoudige projecten uitvoeren.
 • Je beheerst alle belangrijke vaardigheden om het vak professioneel en met plezier uit te oefenen.
 • Je bent een gekwalificeerde communicatieprofessional die breed inzetbaar is voor communicatiefuncties op beroepsniveau 3.

Voor wie

 • (Communicatie)professionals met een paar jaar werkervaring op het operationeel, tactisch, uitvoerend vlak in het communicatievak.
 • Professionals met een HBO | WO werk- en denkniveau die bewust kiezen voor een operationeel, uitvoerende functie in het communicatievak.

 • Professionals met een HBO | WO werk- en denkniveau die binnen hun eigen werkveld operationeel, uitvoerende communicatieactiviteiten verrichten.

 • Deelnemers die eerder de Basisopleiding Communicatie (Van der Hilst A) hebben gedaan.

  Twijfel je of je toelaatbaar bent voor deze opleiding? Stuur dan vrijblijvend jouw CV met omschrijving van je werkzaamheden. Onze ontwikkeladviseurs geven je graag een passend advies.

Meer informatie over de inhoud van de bijeenkomsten lees je in de brochure.

Van der Hilst communicatie begint bij jou!

Mensen en organisaties communicatiever maken. Daar staan we voor! Zoek je een adviseur, sparringpartner, uitvoerder of een coach? Of wil je misschien een training of opleiding op het gebied van communicatie volgen? Of allebei? Kijk dan eens naar ons aanbod.

Een communicatievraag is nooit een op zich staand iets. Daarom bekijken we jouw vraag vanuit de hele context om zo effectieve communicatie tot stand te brengen.

8,4
Gemiddeld cijfer voor Communicatieprofessional B (BNP3)
Gebaseerd op 42 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Dekker
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Een goede opleiding met leraren uit de praktijk. Interessante leerstof en praktische lessen, die direct toepasbaar zijn in het werk. Begeleiding, locatie en niveau erg goed. Tip: zorg dat de literatuur nog beter aansluit op de opdrachten. " - 24-06-2019 10:21

"Een goede opleiding met leraren uit de praktijk. Interessante leerstof en praktische lessen, die direct toepasbaar zijn in het werk. Begelei… alles lezen - 24-06-2019 10:21

starstarstarstar_halfstar_border
Sacha van Hout
adviseur marketing & communicatie
7
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Ik werkte al als medewerker marketing & communicatie. Ik wilde mijn kennis verder verbreden/verdiepen vanwege een functiewijziging naar communicatie adviseur. Ik vond het een leuke en praktijkgerichte opleiding. Het was een goede ondersteuning bij alles waar ik in de praktijk mee bezig was. Het was fijn om les te krijgen van communicatieprofessionals die zeer bevlogen en vol passie over hun vak vertellen en je de kneepjes van het vak bijbrengen. " - 25-10-2018 09:05

"Ik werkte al als medewerker marketing & communicatie. Ik wilde mijn kennis verder verbreden/verdiepen vanwege een functiewijziging naar comm… alles lezen - 25-10-2018 09:05

starstarstarstarstar_border
S. Wessels
Medewerker Marketing & Communicatie
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Leerzame opleiding met veel praktijkvoorbeelden. We waren de eerste groep in de nieuwe leervorm (tussentijdse opdrachten i.p.v. één eindtoets) soms merkte ik dat we inderdaad de eerste klas waren. De feedback werd echter goed opgepakt en meteen toegepast tijdens het vervolg van de studie.
Een aanrader voor iedereen die verder wil in communicatie!" - 15-03-2018 12:51

"Leerzame opleiding met veel praktijkvoorbeelden. We waren de eerste groep in de nieuwe leervorm (tussentijdse opdrachten i.p.v. één eindtoet… alles lezen - 15-03-2018 12:51

starstarstarstarstar_half
Angela Martens
Medewerker Marrketing & Communicatie
9
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Aan deze opleiding heb ik heel veel gehad en bieden me concrete handvaten voor mijn functioneren. De lessen op de verschillende locaties maakt deze opleiding behalve leerzaam ook leuk! De begeleiding is goed. Kort samengevat is deze opleiding een échte aanrader!" - 25-10-2016 11:35

"Aan deze opleiding heb ik heel veel gehad en bieden me concrete handvaten voor mijn functioneren. De lessen op de verschillende locaties maa… alles lezen - 25-10-2016 11:35

starstarstarstarstar_border
Margo van Maris
Program Officer at the Municipality of Amsterdam. And consultant communication and organisation at Fair2 Media.
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"In juni 2016 heb ik de opleiding jr. communicatiemedewerker bij Van der Hilst afgerond. Ik heb de opleiding met veel plezier gedaan en vond het jammer dat het afgelopen was. De lessen op locatie, door mensen uit de praktijk, gaven niet alleen veel informatie, maar ook afwisseling. De opbouw was prima, de inhoud duidelijk, sommige docenten grappig, inhoudelijk goed, lichtelijk irritant of gewoon prima. Kortom: een aanbeveling!" - 19-09-2016 07:51

"In juni 2016 heb ik de opleiding jr. communicatiemedewerker bij Van der Hilst afgerond. Ik heb de opleiding met veel plezier gedaan en vond … alles lezen - 19-09-2016 07:51

starstarstarstarstar_border
Mieke Vermeulen
Communicatieadviseur/specialist
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Inspirerende lessen, veel op externe locaties. De opleiding is praktijkgericht, breed en koppelt theorie en praktijk mooi aan elkaar. Pesoonlijk en warm door samenwerking in intervisiegroepen en top-afsluiting met 2-daagse." - 05-09-2016 11:08

"Inspirerende lessen, veel op externe locaties. De opleiding is praktijkgericht, breed en koppelt theorie en praktijk mooi aan elkaar. Pesoon… alles lezen - 05-09-2016 11:08

starstarstarstarstar_border
Anneke van Bergen en Henegouwen
Communicatieadviseur Universiteit Leiden
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Enorm genoten van de lessen! De verschillende locaties, thema's en gastdocenten met ieder hun eigen expertise. Spannend en leuk om samen te oefenen en de basis van het vak onder de knie te krijgen. " - 22-08-2016 15:49

"Enorm genoten van de lessen! De verschillende locaties, thema's en gastdocenten met ieder hun eigen expertise. Spannend en leuk om samen te … alles lezen - 22-08-2016 15:49

starstarstarstarstar_border
Sabina de Lange
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Door een kijkje te nemen in de praktijk heb ik goed kunnen zien wat ik wel en niet binnen communicatiemedewerker-wereld wil en natuurlijk (aan)kan. Pittige opleiding met fulltime baan en gezin, maar anderzijds ontzettend energie gevend dat ik er met een goed gevoel naar terug kijk. " - 22-08-2016 10:39

"Door een kijkje te nemen in de praktijk heb ik goed kunnen zien wat ik wel en niet binnen communicatiemedewerker-wereld wil en natuurlijk (a… alles lezen - 22-08-2016 10:39

starstarstarstarstar_half
nicole Hopster
Communicatiemedewerker Warande
9
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Een intensieve, maar absoluut leerzame en waardevolle opleiding. Goede begeleiding en leuke inhoudelijke lessen afgewisseld met praktijk. Ik gebruik de kennis die ik heb opgedaan in mijn werk en ik ben erdoor gegroeid (ook volgens mijn collega's)." - 22-08-2016 09:50

"Een intensieve, maar absoluut leerzame en waardevolle opleiding. Goede begeleiding en leuke inhoudelijke lessen afgewisseld met praktijk. Ik… alles lezen - 22-08-2016 09:50

starstarstarstarstar
Cindy Akkermans
Communicatie medewerker at Gemeente Weert
10
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Mijn kennismaking met het communicatie-vak smaakte al snel naar meer. Een logische keuze dus om me aan te melden voor de B-opleiding.

En ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Vooral de persoonlijke groei was voor mij heel waardevol: heb eens wat meer lef, kom buiten je comfortzone 'cause that's where the magic happens!

Maar uiteraard is de inhoud net zo belangrijk. Alle facetten van communicatie passeren de revue, vooral vanuit de praktijk gezien. En ook al vond ik soms de klas wat groot, is daarnaast het werken in intervisiegroepjes ideaal.

Kortom: een waardevolle opleiding, die mij op weg helpt om als communicatieprofessional in het vak te staan." - 15-08-2016 10:23

"Mijn kennismaking met het communicatie-vak smaakte al snel naar meer. Een logische keuze dus om me aan te melden voor de B-opleiding. En… alles lezen - 15-08-2016 10:23

starstarstarstarstar_half
Marieke Timmers
Communicatiemedewerker bij Rabobank Uden Veghel
9
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Met een goed gevoel kijk ik terug op de B-opleiding. De praktijkgerichte aanpak heb ik als zeer prettig ervaren, leuk om bij diverse bedrijven een kijkje in de 'communicatie'keuken te mogen nemen! Variërende lessen, enthousiaste trainers en een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Simone was mijn mentor, een mensen-mens met een warm hart, met begrip voor ieders persoonlijke situatie. Een leuke groep mede-studenten maakte het geheel compleet. En nu zit het er alweer op.. time flies when you're having fun!" - 01-03-2016 16:51

"Met een goed gevoel kijk ik terug op de B-opleiding. De praktijkgerichte aanpak heb ik als zeer prettig ervaren, leuk om bij diverse bedrijv… alles lezen - 01-03-2016 16:51

starstarstarstarstar_border
Tanja Drent
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Van der Hilst biedt met deze opleiding een heel praktijkgericht traject aan. Veel kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding kon ik direct toepassen in mijn werk als communicatiemedewerker bij het ministerie van SZW. Dit is te danken aan de zorgvuldig gekozen docenten die ook allemaal in de praktijk werkzaam zijn. En de bezielende leiding van Simone. Een echte C-professional met hart voor het vak en haar mentorgroepen. " - 29-02-2016 20:00

"Van der Hilst biedt met deze opleiding een heel praktijkgericht traject aan. Veel kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding kon ik dir… alles lezen - 29-02-2016 20:00

starstarstarstarstar_half
Elly Wouda
Communicatie medewerker | Evenementen medewerker bij MBO Raad
9
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Van deze opleiding heb ik erg veel geleerd. Ik ben van managementassistent doorgeschoven naar communicatiemedewerker en deed mijn communicatiewerkzaamheden een beetje op gevoel. De opleiding heeft mij een goed beeld gegeven van het vak communicatie met daarbinnen alle verschillende disciplines. De trainers komen allemaal uit de praktijk; naast het les geven voor Van der Hilst, hebben zij ook een baan in het bedrijfsleven of bij de overheid. Daardoor krijg je, naast de theoretische stof, ook een goed beeld van hoe het er in de praktijk aan toe kan gaan. Door deze opleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn werk en kan ik makkelijker onderbouwen waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.
Ik heb de opleiding met heel veel plezier gevolgd en kon de stof meteen in de praktijk gebruiken. Een opleiding die ik echt iedereen kan aanbevelen.

Hartelijke groeten,
Elly Wouda

" - 18-02-2016 13:43

"Van deze opleiding heb ik erg veel geleerd. Ik ben van managementassistent doorgeschoven naar communicatiemedewerker en deed mijn communicat… alles lezen - 18-02-2016 13:43

starstarstarstarstar_half
Rianne Moonen
Adviseur Communicatie
9
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Een stevige basis aan theorie en oefenen op adviesvaardigheden geven het nodige zelfvertrouwen, ook als je al enige jaren meedraait op een communicatieafdeling. Interactieve lessen, betrokken docenten en een enthousiaste mentor maken dat je steeds een stap verder zet!" - 14-02-2016 10:48

"Een stevige basis aan theorie en oefenen op adviesvaardigheden geven het nodige zelfvertrouwen, ook als je al enige jaren meedraait op een c… alles lezen - 14-02-2016 10:48

starstarstarstarstar_border
Linda Slootmaker
Communicatiemedewerker (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek)
8
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Ik heb Simone in 2011 leren kennen als mentor van de A-opleiding, en was zeer verheugd om te horen dat ze weer mijn mentor zou worden tijdens de B-opleiding. Simone is altijd zeer betrokken bij haar groep. Ze neemt voor iedereen de tijd, zowel tijdens als buiten de reguliere lestijden, en is altijd bereid mee te denken over oplossingen.
Wanneer Simone voor je staat wordt je meegesleurd in haar passie voor het communicatievak, en je kan niet anders dan zelf ook enthousiast te raken.
Mocht ik in de toekomst ooit aan de C-opleiding starten dan hoop ik wederom Simone als mentor/coach te hebben." - 09-02-2016 10:27

"Ik heb Simone in 2011 leren kennen als mentor van de A-opleiding, en was zeer verheugd om te horen dat ze weer mijn mentor zou worden tijden… alles lezen - 09-02-2016 10:27

starstarstarstarstar_half
Willy De Jager
Centralist&Caco politiemeldkamer Midden Nederland. Communicatie adviseur Copi Veiligheidsregio Utrecht.
9
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Gebruik de open dag voor een goede indruk en een persoonlijk adviesgesprek!
Als "leek" stroomde ik in bij de B-opleiding, maar doordat de lesstof op een inspirerende praktijkgerichte manier gegeven wordt vielen de kwartjes bij mij al gauw. Van der Hilst is een opleidingsinstituut met een persoonlijke benadering. Dit werkte voor mij erg motiverend.
Simone Dorreboom staat midden in het vak en is als mentor erg goed in het over brengen van haar ervaring.
Met deze opleiding heb ik een mooie basis gelegd om een switch te maken in mijn werk.
" - 08-02-2016 15:41

"Gebruik de open dag voor een goede indruk en een persoonlijk adviesgesprek! Als "leek" stroomde ik in bij de B-opleiding, maar doordat de … alles lezen - 08-02-2016 15:41

starstarstarstarstar
Gaby Rookus
logopedist
10
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Van der Hilst heeft voor mij al haar beloften waar gemaakt. Hier leer je een vak vanuit mensgerichtheid, professionaliteit en kwaliteit. Praktijk en theorie gaan tijdens de opleiding hand in hand. Onze groep, de docenten, de opdrachten en activiteiten daagden mij steeds uit om binnen een veilige omgeving te leren. Simone is een inspirerende, professionele mentor met een warm hart. Ik heb ontzettend genoten het afgelopen jaar. Gestart als totale beginner ga ik nu met zelfvertrouwen het communicatievak in.

" - 05-02-2016 11:44

"Van der Hilst heeft voor mij al haar beloften waar gemaakt. Hier leer je een vak vanuit mensgerichtheid, professionaliteit en kwaliteit. Pra… alles lezen - 05-02-2016 11:44

starstarstarstarstar
Marco Langendam
Senior Communicatie & Online Media bij 9292 REISinformatiegroep bv
10
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Vol verwachting ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding Communicatiemedewerker / Junior Adviseur. Wat was dit een geweldige en leerzame opleiding! Zeer gericht op de praktijk, maar ook met veel voorbeelden uit de actualiteit. De kennis die ik heb opgedaan is direct toe te passen in mijn werk. De begeleiding van Simone was zeer professioneel. Ook was er altijd een oplossing als huiswerk/opdrachten wat meer tijd nodig hadden. Een opleiding bij Van der Hilst is een absolute aanrader voor iedereen die werkzaam is in het communicatievak." - 04-02-2016 21:21

"Vol verwachting ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding Communicatiemedewerker / Junior Adviseur. Wat was dit een geweldige en leerzame opl… alles lezen - 04-02-2016 21:21

starstarstarstarstar
Mariana Ohanyan
Uitkeringsdeskundige WW bij UWV
10
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Het was een praktijkgerichte en inspirerende opleiding. Tijdens de opleiding heb ik genoeg handvatten gekregen voor een mooie carrière in de communicatiewereld. Tijdens de lessen stond elke keer een ander communicatieonderwerp centraal en we leerden van echte professionals. Een echte aanrader voor iedereen die onder goede begeleiding een interessante communicatieopleiding wilt volgen!" - 04-02-2016 14:29

"Het was een praktijkgerichte en inspirerende opleiding. Tijdens de opleiding heb ik genoeg handvatten gekregen voor een mooie carrière in de… alles lezen - 04-02-2016 14:29

starstarstarstarstar
Martin Ettema
Gastheer
10
Communicatieprofessional B (BNP3)

"Wie "A" zegt, moet ook "B" zeggen. Na de A-opleiding door Hans Dorreboom mocht ik in maart 2015 direct de B-opleiding doen. Daar was Simone Dorreboom mijn bevlogen mentor. Ik heb genoten van de praktische opzet van deze opleidingen. De medestudenten, docenten en mentor zijn dagelijks in de communicatie actief. Mede daardoor was er nooit gebrek inspiratie. De CM-82 is en BLIJFT een bijzondere groep, gezellig en tegelijk 'to the point'. De begeleiding en organisatie is motiverend. De dames en heren bij Van der Hilst hebben echt begrepen dat communiceren mensenwerk is!" - 04-02-2016 14:19

"Wie "A" zegt, moet ook "B" zeggen. Na de A-opleiding door Hans Dorreboom mocht ik in maart 2015 direct de B-opleiding doen. Daar was Simone … alles lezen - 04-02-2016 14:19

Simone Dorreboom
Simone Dorreboom
Mentor en docent Van der Hilst Communicatie
8,9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Van der Hilst Communicatie, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.