school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 88.000 cursussen & opleidingen.

Vastgoedrekenen cursussen & opleidingen in Amsterdam

Bekijk ook: Taxateur en Excel.

Bekijk ook: Taxateur en Excel.

Tip: bekijk ook de Vastgoedrekenen producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (1) of Vastgoedrekenen in heel Nederland (9). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Voor deze producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Vastgoedrekenen

Logo van FOI
placeAmsterdam en 1 andere regio

Optimaal inzicht in het rendement op uw vastgoedbelegging.Maak kennis met de belangrijkste begrippen en rekentechnieken in het vastgoedreke…

Vastgoedrekenen

Belegt u in vastgoed? Wilt u weten wat er invloed heeft op de waarde van uw onroerend goed? Wilt u nieuwe rekenmethodes leren om de juiste beslissingen te maken om zo meer geld te verdienen?

Een goede onderbouwing van een investeringsbeslissing is belangrijk. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de waarde van uw vastgoed. De factoren zullen jarenlang invloed hebben en zullen natuurlijk exponentieel groeien naarmate de tijd loopt. Deze factoren en beïnvloedingen komen allemaal aan bod bij een cursus vastgoedrekenen. Zodat u beter in staat bent meer rendement te maken op uw onroerend goed, opportuniteiten niet gemist worden en financiële blunders worden voorkomen.