thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

Vastgoedrekenen cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Taxateur en Excel.

Bekijk ook: Taxateur en Excel.

Tip: bekijk ook de Vastgoedrekenen producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Klassikaal online (2), E-Learning (1), of Vastgoedrekenen in heel Nederland (11). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Basiscursus Vastgoedrekenen NL | Alle Top-10 relevante rekenbegrippen in 1 dag | Topdocenten uit de praktijk

Logo van SPRYG Real Estate Academy
placeWoensdag 27 januari 2021 in Den Haag en 1 andere datum

Dé #1 Basiscursus Vastgoedrekenen door SPRYG Real Estate Academy. ✅ Uitstekende waardering van 8,3! Door ruim 1000 deelnemers gevolgd. Leer…

Vastgoedrekenen

Belegt u in vastgoed? Wilt u weten wat er invloed heeft op de waarde van uw onroerend goed? Wilt u nieuwe rekenmethodes leren om de juiste beslissingen te maken om zo meer geld te verdienen?

Een goede onderbouwing van een investeringsbeslissing is belangrijk. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de waarde van uw vastgoed. De factoren zullen jarenlang invloed hebben en zullen natuurlijk exponentieel groeien naarmate de tijd loopt. Deze factoren en beïnvloedingen komen allemaal aan bod bij een cursus vastgoedrekenen. Zodat u beter in staat bent meer rendement te maken op uw onroerend goed, opportuniteiten niet gemist worden en financiële blunders worden voorkomen.