event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

2 Vastgoedrekenen cursussen & opleidingen in Utrecht

Bekijk ook: Taxateur en Excel.

Bekijk ook: Taxateur en Excel.

Tip: bekijk ook de Vastgoedrekenen producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Klassikaal online (2), E-Learning (1), of Vastgoedrekenen in heel Nederland (11). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Cursus Vastgoedrekenen, opbrengsten en kosten

Logo van Vastgoed Business School
placeOp locatie: woensdag 9 juni 2021 in Utrecht of Online (regio: Utrecht)
computerOnline: donderdag 7 oktober 2021

Investeren is niet altijd een goed idee. Het is misschien niet de binnenkomer die je verwacht — maar het is wel de realiteit. Het maken van…

check_box_outline_blank

Cursus Financiële Aspecten & Vastgoedrekenen

Logo van Vastgoed Business School
computerOnline: donderdag 8 april 2021 en 3 andere datums

Je zou zeggen dat inkomsten en uitgaven hetzelfde zijn als opbrengsten en kosten. Maar er is een belangrijk verschil. Dit is één van de hoo…

Vastgoedrekenen

Belegt u in vastgoed? Wilt u weten wat er invloed heeft op de waarde van uw onroerend goed? Wilt u nieuwe rekenmethodes leren om de juiste beslissingen te maken om zo meer geld te verdienen?

Een goede onderbouwing van een investeringsbeslissing is belangrijk. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de waarde van uw vastgoed. De factoren zullen jarenlang invloed hebben en zullen natuurlijk exponentieel groeien naarmate de tijd loopt. Deze factoren en beïnvloedingen komen allemaal aan bod bij een cursus vastgoedrekenen. Zodat u beter in staat bent meer rendement te maken op uw onroerend goed, opportuniteiten niet gemist worden en financiële blunders worden voorkomen.