Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

Tijdsduur
Trainers
Ursula OuwerkerkLiesbeth Oldeman
Locatie
Online
Startdatum en plaats

Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

Vastgoedstyling Opleiding
Logo van Vastgoedstyling Opleiding
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 Vastgoedstyling Opleiding heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 57 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,4
Gemiddeld cijfer voor Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO
Gebaseerd op 31 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Wanda Houtman
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Een hele leuke opleiding met leerzame lesstof en video's. Iedere module bevat een huiswerkopdracht die één of twee weken later online besproken wordt. Hierdoor leer je niet alleen van je eigen input, maar ook van anderen. De opleiding is prima online te doen, maar de live en online contactmomenten maken het net even completer." - 11-04-2023 15:50

"Een hele leuke opleiding met leerzame lesstof en video's. Iedere module bevat een huiswerkopdracht die één of twee weken later online bespro… alles lezen - 11-04-2023 15:50

Hi Wanda, fijn om te horen dat de combinatie van online leren en de live (online) contactmomenten zo goed is bevallen. We wensen je alvast heel veel succes met het vak en zien je binnenkort terug in de Cursus Vastgoedfotografie! ;-) Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 11-04-2023 15:50

Startdata en plaatsen

computer Online: Vastgoedstyling Community
15 jan. 2024 tot 14 apr. 2024
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Opleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Verkoopstyling, Vastgoedstylist, Interieurstylist(e), Binnenhuisarchitectuur en Accountmanager.

Opleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie
 • ben je gecertificeerd en aangesloten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals

Waaruit bestaat de Opleiding Vastgoedstylist?

Nr. 1 Opleidingsinstituut
De Vastgoedstyling Opleiding biedt de meest complete  vakopleiding op het hoogste niveau aan. Bij ons leer jij alle facetten van het vak en niet slechts één kunstje. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule, die je afrondt met een huiswerkopdracht, zodat je de theorie kunt vertalen naar de praktijk. Na 9 weken heb je alle ins-and-outs van vastgoedstyling doorlopen  en kun je vol vertrouwen als professional vastgoedstylist aan de slag.

Online leeromgeving
Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt!
Online (thuis) leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.
Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop. ;-) 

Vastgoedstyling Community
De Vastgoedstyling Community is niet alleen een online leeromgeving waar de lessen voor je klaar staan, het is ook de plek waar je andere professionals in ons vakgebied ontmoet. Hier worden naast online kenniswebinars en wekelijkse netwerksessies ook live bijeenkomsten, zoals excursies naar woonwinkels en evenementen in ons vakgebied, georganiseerd. Een inspirerend en waardevol netwerk voor en door professionals

Persoonlijke begeleiding
Tijdens de opleiding word je persoonlijk begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Beide docenten behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen op enthousiaste wijze hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou. Voor hen is het de uitdaging het beste uit jezelf te halen, zodat jij succesvol als vastgoedstylist aan de slag gaat. 
De inhoud van de Opleiding Vastgoedstylist is gebaseerd op Keurmerkstylist competenties om jou te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau.

Moderne leermiddelen
Het lesmateriaal van de OpleidingVastgoedstylist bestaat uit videolessen aangevuld met duidelijke werkbladen. Je kunt de lessen eenvoudig op je computer, tablet of smartphone volgt. Deze lessen kun je herhalen zo vaak je maar wilt. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen, die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien.
De bijbehorende werkbladen kun je downloaden (en printen) en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk van de opleiding vastgoedstyling.

Bij de start ontvang je hiervoor een mooie verzamelmap!

Huiswerkbesprekingen
Iedere module rond je af met een huiswerkopdracht. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk behandeld via online zoomsessies waar je ook live al je vragen aan de docenten kunt stellen. Op die manier krijg je waardevolle feedback op de gemaakte opdrachten en leer je van elkaar.
De huiswerksessies zijn facultatief.  Je hoeft ook niet live aanwezig te zijn, want hiervan worden altijd opnames gemaakt, die je op een later tijdstip terug kunt kijken.

Gecertificeerd Vastgoedstylist
De opleiding rond je af met een 'stage-opdracht' (eindopdracht) waarmee je laat zien dat je het werk onder de knie hebt. Een super waardevolle ervaring die er tevens voor zorgt dat je na de opleiding vol zelfvertrouwen als professioneel vastgoedstylist aan de slag gaat. Je krijgt persoonlijke feedback van de docenten en je ontvangt het certificaat. Het 'certified' logo kun je plaatsen op je website en je CV, zodat jouw professie voor iedereen zichtbaar is. Bovendien kun je worden opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

De 13-weekse Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules

 1. Module 1: Vastgoedstyling is een vak
  Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

 2. Module 2: Vastgoedmarketing
  Je krijgt inzicht in de woningmarkt. Je kunt doelgroepen bepalen en woningen analyseren, waarmee je een basis hebt om professioneel vastgoedstylingadvies te geven. En je weet dat dat op verschillende wijzes kan.

 3. Module 3: Woning check
  Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je kunt klanten op de juiste manier adviseren, zodat jij de 'puntjes op de i' kan zetten met vastgoedstyling.

 4. Module 4: Functioneel indelen
  Je hebt geleerd hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

 5. Module 5: Kleur & Licht
  Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

 6. Module 6: Sfeer aanbrengen
  Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten voor je klanten neerzet.

 7. Module 7: Online presentatie
  Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

 8. Module 8: Bezichtiging
  Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt en kent de toegevoegde waarde van Open Huis. Daarnaast ontdek je op welke manier je kunt samenwerken met makelaars.

 9. Module 9: In business
  Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist!

BONUS: Snelcursus Floorplanner!

Wanneer je start met deze opleiding krijg je ook toegang tot de Snlecursus Floorplanner, waarmee je eenvoudig plattegronden voor Funda en artist impressions leert maken met behulp van het online programma Floorplanner. 

Met Floorplanner kun je o.a.:

 • plattegronden tekenen die op Funda in 2D en 3D worden getoond, voor een aantrekkelijke woningpresentatie
 • indelingsplannen maken door plattegronden in te richten met meubels ter ondersteuning van vastgoedstylingadvies
 • artist impressions maken van verouderde woningen om zo de mogelijkheden van een woning goed te presenteren

Voor wie is deze opleiding?

Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!

 • Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!
 • Je bent creatief en hebt affiniteit met woningstyling. Je verslindt woonbladen, bekijkt alle woonprogramma's op tv, vindt het leuk om woonbeurzen te bezoeken en bent verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4 uur per week tijd voor vrij te maken. Deze eigenschap is ook een pré als je als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag wilt.
 • Je wilt een echte professionele vastgoedstylist worden die serieus het vak gaat uitoefenen. Je wilt niet één 'kunstje' leren maar je eigen unieke werkmethode ontwikkelen, waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. 
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak.
 • Je wilt zelf bepalen op waar en waneer je de opleiding volgt, omdat je efficiënt met jouw beschikbare  tijd wilt omgaan.
 • Je wilt persoonlijk begeleid worden door vakidioten die alles zelf al een keer hebben meegemaakt in het vakgebied.
 • Als jij kwaliteit belangrijk vindt, dan is het logisch dat je kiest voor het nr. 1 Opleidingsinstituut in Vastgoedpresentatie.

Praktische informatie

 • Studiebelasting: we adviseren je 2 dagdelen per week te reserveren
 • Inhoud opleiding:  9 lesmodules die wekelijks voor je beschikbaar komen
 • Lessen: video's & werkbladen die samen een complete syllabus van de theorie vormen 
 • Start: Online startsessie op maandag 15 januari om 9:00 uur
 • Vastgoedstyling Community: de online leeromgeving waar alle lessen voor je klaar staan en jij je mede-cursisten ontmoet
 • 3 maanden lidmaatschap op Vastgoedstyling Community met bijbehorende toegang tot alle lessen en support
 • Groepsgrootte: max. 12 deelnemers, zodat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedere cursist is
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman (beiden Keurmerkstylist Vastgoed en professioneel vastgoedfotograaf)

Lesdata van de Opleiding Vastgoedstylist PRO:

 • Tijdsduur: 13 weken (plus 1 week kerstvakantie) -> van 15 januari t/m 14 april 2024
 • Online huiswerkbesprekingen: 31 januari - 10:00 uur; 14 februari - 10:00 uur; 28 februari - 10:00 uur; 6 maart - 10:00 uur; 13 maart - 10:00 uur; 27 maart - 10:00 uur; 10 april - 10:00 uur
 • Excursie meubelverhuur: Woensdag 20 maart van 11:00 - 16:00 uur bij The Staging Company (Industriestraat 4-A in Sittard)
9,4
Gemiddeld cijfer voor Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO
Gebaseerd op 31 ervaringen
starstarstarstarstar
Wanda Houtman
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Een hele leuke opleiding met leerzame lesstof en video's. Iedere module bevat een huiswerkopdracht die één of twee weken later online besproken wordt. Hierdoor leer je niet alleen van je eigen input, maar ook van anderen. De opleiding is prima online te doen, maar de live en online contactmomenten maken het net even completer." - 11-04-2023 15:50

"Een hele leuke opleiding met leerzame lesstof en video's. Iedere module bevat een huiswerkopdracht die één of twee weken later online bespro… alles lezen - 11-04-2023 15:50

Hi Wanda, fijn om te horen dat de combinatie van online leren en de live (online) contactmomenten zo goed is bevallen. We wensen je alvast heel veel succes met het vak en zien je binnenkort terug in de Cursus Vastgoedfotografie! ;-) Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 11-04-2023 15:50
starstarstarstarstar
Inge Schuller
Interieur & Vastgoedstylist
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Tijdens de cursus werd al heel snel duidelijk, dat Ursula en Liesbeth ware goeroes zijn in het vak Vastgoedstyling. Op duidelijke wijze met voorbeelden uit de praktijk, heb ik in 13 weken erg veel geleerd.

Het contact met de medecursisten kwam vlot tot stand via de community.

Naast de digitale lessen, die je in eigen tijd kunt volgen, vond ik de huiswerkbesprekingen ook van grote waarde. Het bedrijfsbezoek aan The Staging Company maakte de cursus compleet." - 29-03-2023 10:18

"Tijdens de cursus werd al heel snel duidelijk, dat Ursula en Liesbeth ware goeroes zijn in het vak Vastgoedstyling. Op duidelijke wijze met … alles lezen - 29-03-2023 10:18

Hi Inge, wat heerlijk om te lezen dat je zoveel hebt geleerd! Dat was duidelijk terug te zien in jouw adviesrapport! Deze hebben wij met ontzettend veel plezier beoordeeld. Vastgoedstyling is een mooie uitbreiding van jouw huidige dienstenpakket.

- 29-03-2023 10:18
starstarstarstarstar_half
Van den Heuvel
9
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Erg inspirerende opleiding met veel afwisseling in praktijkopdrachten/huiswerk. De lesstof was zowel in tekst als uitleg video’s beschikbaar, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Op deze manier blijft de theorie beter ‘hangen’. Ook de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies en netwerkmomenten is erg leuk. aanrader!" - 25-03-2023 08:10

"Erg inspirerende opleiding met veel afwisseling in praktijkopdrachten/huiswerk. De lesstof was zowel in tekst als uitleg video’s beschikbaar… alles lezen - 25-03-2023 08:10

Hi Fanny, fijn om te horen dat je veel geleerd hebt en onze manier van lesgeven je goed is bevallen. We wensen je heel veel succes met je nieuwe vak!
Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 25-03-2023 08:10
starstarstarstarstar
Sikma
Mdw Klantenservice C (3000600410)
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Super leuke opleiding!
Online modules die je makkelijk in de week kunt inplannen.
Zeer overzichtelijke leeromgeving waar je veel extra informatie kan vinden en contact hebt met studiegenoten.
De weken vlogen voorbij en veel geleerd.

" - 12-12-2022 08:00

"Super leuke opleiding! Online modules die je makkelijk in de week kunt inplannen. Zeer overzichtelijke leeromgeving waar je veel extra in… alles lezen - 12-12-2022 08:00

Hi Bertina, dank je wel voor het delen van je ervaring. Zo leuk om te zien hoeveel je hebt geleerd tijdens de opleiding vastgoedstylist!

- 12-12-2022 08:00
starstarstarstarstar_border
Linda van Leur
commericeel binnendienst medewerker
8
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Heel fijn les gehad van beide dames!
Erg leuke groep dames hadden we en hebben veel gelachen maar ook veel geleerd!

Ik heb bij hun succesvol me opdracht kunnen afronden en kan nu starten met me nieuwe functie!" - 02-09-2022 09:09

"Heel fijn les gehad van beide dames! Erg leuke groep dames hadden we en hebben veel gelachen maar ook veel geleerd! Ik heb bij hun succ… alles lezen - 02-09-2022 09:09

Fijn om te lezen Linda dat je ook nog wat hebt geleerd. ;-) Heel veel succes met je nieuwe functie binnen het makelaarskantoor!

- 02-09-2022 09:09
Ingrid Verhoeff
starstarstarstarstar
Ingrid Verhoeff
vastgoed- en interieurstylist
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

""Wat ben ik te spreken over deze gedegen opleiding. Erg professionele, toegankelijke en vriendelijke trainers die de online huiswerksessies goed begeleiden. De website en online-lesomgeving en community zitten goed in elkaar. Het is helder en duidelijk vorm gegeven met veel video’s en goede lesstof, wat prima te volgen is met een goed haalbare planning. Het niveau is goed, de trainers zijn erg toegankelijk, ze reageren snel op je vragen. Ik kan de opleiding zeker aanraden en ik ga door met studeren bij deze opleider."" - 22-06-2022 19:33

""Wat ben ik te spreken over deze gedegen opleiding. Erg professionele, toegankelijke en vriendelijke trainers die de online huiswerksessies … alles lezen - 22-06-2022 19:33

Hi Ingrid, dank je wel voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te zien dat je erg tevreden bent. Binnenkort ga je door met de cursus vastgoedfotografie. In de tussentijd kun in de community de kenniswebinars bekijken! Zo kun je qua planning in een ritme blijven. Tot snel!

- 22-06-2022 19:33
Yvonne Raaijmakers
starstarstarstarstar
Yvonne Raaijmakers
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Professionele opleiding met heel veel tools om ook daadwerkelijk mee in de praktijk aan de slag te gaan. Duidelijke en afwisselende opzet van de inhoud. Heel fijn dat het online kan, want ik woon in Spanje en kon daardoor toch deze opleiding volgen. De duur van de opleiding en de hoeveelheid tijd die nodig is voor de opdrachten is goed te overzien en zelfs jammer dat de opleiding nu is afgerond. Docenten Ursula en Liesbeth zijn fijne dames met heel veel inhoudelijk kennis en weten die goed over te brengen. Ik kan niets bedenken dat voor mij anders had gemoeten dus verdient deze opleiding voor mij een dikke 10!" - 03-06-2022 08:19

"Professionele opleiding met heel veel tools om ook daadwerkelijk mee in de praktijk aan de slag te gaan. Duidelijke en afwisselende opzet va… alles lezen - 03-06-2022 08:19

Hi Yvonne, superleuk dat je opleiding vanuit Spanje hebt kunnen volgen. Jij staat waar wij tien jaar geleden stonden (in Nederland). We zijn heel benieuwd of jij de standaard voor de presentaties in Spanje kunt verhogen ;-) We wensen je heel veel succes!

- 03-06-2022 08:19
Angela Goossens
starstarstarstarstar
Angela Goossens
Vastgoedfotografe
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Veel duidelijkheid gekregen in het vak van vastgoedstyling. De opleiding is goed opgebouwd, duidelijk, fijn dat er huiswerk-sessies zijn, elkaar online zien en over de opleiding spreken, motiveert en is leerzaam. Ik ben erg tevreden met de opleiding" - 02-06-2022 08:26

"Veel duidelijkheid gekregen in het vak van vastgoedstyling. De opleiding is goed opgebouwd, duidelijk, fijn dat er huiswerk-sessies zijn, el… alles lezen - 02-06-2022 08:26

Hi Angela, fijn dat je tevreden bent met de opleiding. Voor jou waren de online huiswerk-sessies erg praktisch, gezien de afstand ;-) Dank je wel voor het delen van je ervaring. Succes met het verbeteren van de woningpresentaties in Duitsland!

- 02-06-2022 08:26
starstarstarstarstar
Maaike Mulder
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Ik heb de opleiding net afgerond en vindt het bijna jammer dat het klaar is. Het is naast werk en andere bezigheden heel erg prettig deze opleiding online te kunnen volgen; je plant je eigen momenten er voor in. De online leeromgeving is overzichtelijk en prettig om mee te werken. De wekelijkse modules zijn goed te volgen; een vooropleiding of ervaring zijn niet perse nodig. Liesbeth en Ursula zijn beide leuke en enthousiaste trainers bij wie je altijd terecht kunt met je vragen.
Voor mij vloog de tijd voorbij en ik kijk er met veel plezier op terug." - 01-06-2022 07:15

"Ik heb de opleiding net afgerond en vindt het bijna jammer dat het klaar is. Het is naast werk en andere bezigheden heel erg prettig deze op… alles lezen - 01-06-2022 07:15

Hi Maaike, dank je wel voor het delen van jouw ervaring met de opleiding. Ja, jammer dat je al klaar bent, maar je kan nu wel aan de slag gaan! Dat is nog veel leuker, dan het vak leren ;-) Veel succes! Groetjes, Ursula en Liesbeth

- 01-06-2022 07:15
starstarstarstarstar_half
Jacqueline Schalk
9
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Met veel plezier heb ik de opleiding Vastgoedstyling gevolgd. De afwisseling met filmpjes i.p.v. lappen tekst vond ik een verademing. Alles wordt stap voor stap heel erg duidelijk uitgelegd. Wekelijks kan je je vragen stellen in een zoommeeting. Als je hier niet bij kan zijn, kan je deze ook nog nakijken, dus mis je niets. Zeer tevreden dus." - 26-01-2022 15:21

"Met veel plezier heb ik de opleiding Vastgoedstyling gevolgd. De afwisseling met filmpjes i.p.v. lappen tekst vond ik een verademing. Alles … alles lezen - 26-01-2022 15:21

Hi Jacqueline, fijn om te horen dat onze manier van lesgeven jou goed is bevallen. Het is natuurlijk ook een ontzettend leuk vak! :-) Super leuk om te zien hoe enthousiast je met dit vak aan de slag gaat, heel veel succes! Groetjes, Ursula en Liesbeth

- 26-01-2022 15:21
starstarstarstarstar_border
Esther Jongboer
8
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Ik heb deze opleiding als heel prettig ervaren. Alle informatie was duidelijk, overzichtelijk en leerzaam. De trainers Liesbeth en Ursula zijn betrokken en vakkundig. Door deel te nemen aan de community van deze opleiding blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en kun je sparren met de andere leden wat erg fijn is en voor mij een toegevoegde waarde heeft. Daarnaast is de online leeromgeving erg gebruiksvriendelijk.
Ik beveel deze opleiding dan ook zeker aan.

" - 26-07-2021 14:30

"Ik heb deze opleiding als heel prettig ervaren. Alle informatie was duidelijk, overzichtelijk en leerzaam. De trainers Liesbeth en Ursula z… alles lezen - 26-07-2021 14:30

Hi esther, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Aangezien jij hebt gekozen voor het Business variant, zul je nog veel meer gaan leren ;-) Binnenkort kunnen we het resultaat op funda bekijken. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

- 26-07-2021 14:30
Martine Rietkerk
starstarstarstarstar
Martine Rietkerk
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Ik ben geslaagd voor de Opleiding Vastgoed Styling waar ik les heb gehad van Liesbeth en Ursula. De lessen waren online, interessante theorie gecombineerd met leuke video's. Er worden afwisselende onderwerpen aangeboden, die samen het complete plaatje vormen als basis voor Vastgoed styling. De eindopdracht bestond uit het maken van een Vastgoed adviesrapport voor een particulier of makelaar. Heel leerzaam om de opleiding af te sluiten met een praktijkopdracht! Gelijk een mooie opstap naar de toekomst! Liesbeth en Ursula bedankt en tot Vastgoed fotografie." - 10-06-2021 14:45

"Ik ben geslaagd voor de Opleiding Vastgoed Styling waar ik les heb gehad van Liesbeth en Ursula. De lessen waren online, interessante theori… alles lezen - 10-06-2021 14:45

Hi Martine, fijn om te horen dat jij nu helemaal klaar bent voor het echte werk! Goed dat je binnenkort ook nog de cursus vastgoedfotografie gaat volgen, een waardevolle aanvulling op je dienstenpakket op het gebied van vastgoedpresentatie. Groetjes, Ursula en Liesbeth

- 10-06-2021 14:45
starstarstarstarstar
S de Gier
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Deze online opleidingen zijn heel prettig opgezet en goed te volgen. Je krijgt van te voren de juiste middelen om aan de gang te gaan. De lesstof is goed te begrijpen en onwijs interessant. Je kunt ten alle tijde je vragen kwijt op de community, welke je privé aan je docenten kunt sturen of aan mede leerlingen. De live trainingsdag was ook zeer goed verzorgd en heel gezellig.
-Sophie" - 03-06-2021 18:49

"Deze online opleidingen zijn heel prettig opgezet en goed te volgen. Je krijgt van te voren de juiste middelen om aan de gang te gaan. De le… alles lezen - 03-06-2021 18:49

Hi Sophie, de live trainingsdag hoort bij de cursus vastgoedfotografie ;-). Dank je wel voor het van jouw ervaring. En dan is het bijna tijd voor het uitdenken van je potentiële dienstenpakket! Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 03-06-2021 18:49
starstarstarstarstar_border
Susanne Goes
8
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Erg leuke cursus om te volgen. Is ook goed te volgen als je nog niets van vastgoedstyling af weet. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en je heb aan het eind een goed beeld wat er van een vastgoedstylist wordt verwacht. Tevens heb je een heel mooi naslag werk waar je alles nog eens kan opzoeken.
Het onderdeel floorplanner vond ik zelf ook erg leuk om te doen." - 12-04-2021 14:21

"Erg leuke cursus om te volgen. Is ook goed te volgen als je nog niets van vastgoedstyling af weet. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en j… alles lezen - 12-04-2021 14:21

Hi Susanne, vastgoedstyling is inderdaad meer dan alleen stylen van woningen. Het gaat om de hele presentatie van de woning voor de verkoop. Met Floorplanner kun je duidelijke plattegronden maken van een woning, maar ook prachtige artist impressions van verouderde woningen. Leuk om te horen dat je dit onderdeel zo leuk vond. Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 12-04-2021 14:21
starstarstarstarstar
Anne-Marie Vermetten-Verschure
Vastgoedstyliste
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Vastgoedstyling opleiding is een hele volledige opleiding die je alle facetten van het vak vastgoedstyliste laat zien. De opleiding wordt gegeven door 2 hele ervaren en enthousiaste docenten en ik kon elke week bijna niet wachten tot de nieuwe lessen weer online stonden. En ondanks dat het allemaal online is heb ik toch heel veel nieuwe collega's leren kennen. Ook mensen die niet bij me in de groep zaten! Dus de community werkt goed en heb ik zelfs als een hele inspirerende omgeving gevonden!
De vastgoedopleiding zorgt ervoor dat je op een positieve manier over je grenzen gaat. Je kan meer dan je denkt! " - 07-04-2021 12:10

"Vastgoedstyling opleiding is een hele volledige opleiding die je alle facetten van het vak vastgoedstyliste laat zien. De opleiding wordt ge… alles lezen - 07-04-2021 12:10

Hi Anne-Marie, fijn om te horen dat de Vastgoedstyling Community zo'n waardevolle aanvulling is op de lessen. Online netwerken is gelukkig heel goed mogelijk. Hopelijk kunnen we binnenkort weer Live sessies organiseren, zodat we elkaar ook in het echt kunnen spreken en zien. Dat maakt het netwerken nog leuker! Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 07-04-2021 12:10
starstarstarstarstar
Jolien Meiling
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Zowel Ursula als Liesbeth zijn een inspiratiebron voor mij in dit vak. De praktijk en theorie zijn goed weergegeven qua lesstof en begeleiding. Inhoudelijk een breed en goed opgezette opleiding met professionele begeleiding, daarnaast aandacht voor cursisten via de community qua andere mensen leren kennen, inspiratiesessies enz. Kortom, je kan er nog zo veel meer uit halen dan alleen de door jouw opgegeven opleiding. Je krijgt absoluut meer (waarde)!" - 07-04-2021 09:53

"Zowel Ursula als Liesbeth zijn een inspiratiebron voor mij in dit vak. De praktijk en theorie zijn goed weergegeven qua lesstof en begeleidi… alles lezen - 07-04-2021 09:53

Hi Jolien, bedankt voor de complimenten. Super dat we je hebben kunnen inspireren voor dit mooie vak. Jij volgt het Business-traject dus binnenkort lekker aan de slag met vastgoedfotografie en daarna het ondernemerschap. Tot binnenkort! Liesbeth & Ursula

- 07-04-2021 09:53
starstarstarstarstar
Cindy Snijder
croupier
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Een leerzame en erg leuke opleiding om te volgen. Had vooraf geen voorkennis van dit vak. In 9 weken heb je 9 modules met opdrachten. Via de online meeting worden alle ingeleverde opdrachten doorgenomen en besproken. Je leert echt de kneepjes van het vak. Ik kan het iedereen aanraden om te gaan volgen" - 06-04-2021 12:58

"Een leerzame en erg leuke opleiding om te volgen. Had vooraf geen voorkennis van dit vak. In 9 weken heb je 9 modules met opdrachten. Via de… alles lezen - 06-04-2021 12:58

Hi Cindy, dank je wel voor je positieve feedback. Succes met de uitvoering van je stylingopdracht.We zijn benieuwd naar het eindresultaat van jouw eindopdracht! Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 06-04-2021 12:58
Cyrelle Simons
starstarstarstarstar
Cyrelle Simons
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"Leuke en afwisselende online opleiding die voor iedereen toegankelijk is. In 9 weken doorloop je 9 modules met inspirerende en praktische video's met bijbehorende werkbladen die je heel handig als naslagwerk kunt bewaren. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk besproken waardoor je ook veel leert en ideeën opdoet van andere cursisten. Op het online platform staat veel extra informatie zoals webinars en inspiratiesessies die je kunt volgen. Ook kun je er makkelijk met andere cursisten en vastgoedstylisten in contact komen. Liesbeth en Ursula leiden alles enthousiast in goede banen en geven ook snel en duidelijke feedback. Je hebt de vrijheid om de modules te volgen wanneer het jou uitkomt en de huiswerkbesprekingen helpen je om gemotiveerd en bij de les te blijven. Ik wist niet of een online opleiding volgen iets voor mij zou zijn, maar ik ben blij dat ik dit gedaan heb!" - 16-02-2021 21:39

"Leuke en afwisselende online opleiding die voor iedereen toegankelijk is. In 9 weken doorloop je 9 modules met inspirerende en praktische vi… alles lezen - 16-02-2021 21:39

Hi Cyrelle, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat een online opleiding je goed is bevallen. De combinatie van online leren in je eigen tempo met daarnaast gezamenlijke (online) groepsessies, zorgt er inderdaad voor dat je beter gemotiveerd blijft de opleiding op tijd af te ronden. Daarnaast werkt het ook inspirerend om met anderen over het vak te praten en zo van elkaar te leren. Super dat jij door blijft leren. Eerst met vastgoedfotografie en daarna het Ondernemersprogramma!

- 16-02-2021 21:39
starstarstarstarstar
G.A Teune
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"De opleidng tot vastgoedstylist is stap voor stap helder en informatief met duidelijke videolessen en werkbladen. Toegankelijk en breed opgezet voor alle cursisten. Een communitieplatform waarbij je toegang hebt tot contact,extra webinars over diverse onderwerpen,extra verdiepings leerstof en directe mogelijkheid hebt om de docenten te benaderen voor vragen/opmerkingen. zeer vriendelijk en opbouwend contact met docenten en mede cursisten. een aanrader. " - 29-01-2021 14:03

"De opleidng tot vastgoedstylist is stap voor stap helder en informatief met duidelijke videolessen en werkbladen. Toegankelijk en breed opge… alles lezen - 29-01-2021 14:03

Beste Gerda, ondanks je 'strubbels' met de computer heb je de opleiding heel goed afgerond. Fijn om te horen dat je alle extra's rondom de opleiding waardeert. De Vastgoedstyling Community is inderdaad de perfecte plek om met elkaar en de andere cursisten te sparren en te netwerken. Alvast veel succes gewenst met de Cursus Vastgoedfotografie en het Programma Ondernemen, die je de komende maanden nog gaat volgen! Groetjes, Liesbeth & Ursula

- 29-01-2021 14:03
starstarstarstarstar
Mariska Waasdorp
10
Vastgoedstyling en verkoopstyling: 13-weekse online Opleiding Vastgoedstylist PRO

"De opleiding is erg goed opgebouwd met modules die elke keer gezamenlijk met andere cursisten en de trainer(s) werd afgesloten. Mooie, duidelijke video's en werkbladen om in de verzamelmap (cadeau gekregen) te doen en leuke opdrachten." - 26-01-2021 15:32

"De opleiding is erg goed opgebouwd met modules die elke keer gezamenlijk met andere cursisten en de trainer(s) werd afgesloten. Mooie, duide… alles lezen - 26-01-2021 15:32

Hi Mariska, bedankt voor het mooie cijfer! Fijn om te horen dat de gezamenlijke sessies een toegevoegde waarde voor je hebben gehad. De gevulde map is zo een mooi naslagwerk geworden, waar je altijd weer even in kunt kijken voor inspiratie en het opfrissen van je kennis over vastgoedstyling. Veel succes met vastgoedstyling en hartstikke goed dat je ook door aan de slag gaat met vastgoedfotografie! Groetjes, Ursula & Liesbeth

- 26-01-2021 15:32
Ursula Ouwerkerk
Ursula Ouwerkerk
Keurmerkstylist Vastgoed
10
Liesbeth Oldeman
Liesbeth Oldeman
Keurmerkstylist Vastgoed
8,9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.