Verkoopstyling: Opleiding Vastgoedstylist Business (incl. cursus fotografie, programma ondernemen in vastgoedpresentatie)

Tijdsduur
Trainers
Ursula OuwerkerkLiesbeth Oldeman
Logo van Vastgoedstyling Opleiding
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Vastgoedstyling Opleiding heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 29 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: Opleiding Vastgoedstylist Business (incl. cursus fotografie, programma ondernemen in vastgoedpresentatie)
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Esther Andriessen
Inrichtingsadviseur Retail shops
10
Verkoopstyling: Opleiding Vastgoedstylist Business (incl. cursus fotografie, programma ondernemen in vastgoedpresentatie)

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling. Liesbeth en Ursula staan altijd voor je klaar voor vragen en begeleiden je heel goed. De combinatie tussen online cursus en praktijkdagen maakt het goed te combineren naast het dagelijkse werk.
Zeker een aanrader!" - 05-03-2019 08:51

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling… alles lezen - 05-03-2019 08:51

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Opleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist

Waaruit bestaat de Opleiding Vastgoedstylist?

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vastgoedstylist, Verkoopstyling, (Digitale) Fotografie, Interieurstylist(e) en Ondernemen.

Opleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist

Waaruit bestaat de Opleiding Vastgoedstylist?

9-Weekse opleiding
Na deze volledige vakopleiding heb jij kennis van alle facetten van het vak. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule met waardevolle informatie over het vak. Na 9 weken ben je klaar gestoomd voor de eindopdracht, zodat je vol vertrouwen als professional aan de slag kunt

Vastgoedstyling Community
De Vastgoedstyling Community is de plek waar de hele vakopleiding voor je klaat staat. In dit e-learning platform ontmoet je je mede-cursisten en kun je gratis extra webinars over het vak bijwonen. Zo maak je snel grotere stappen en leer je meer! Hoewel de opleiding 9 weken duurt, heb je 1 jaar toegang tot al het lesmateriaal en onze ondersteuning op dit e-learning platform.

Online leren
Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt! Thuis leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.
Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-) 

Keurmerkstylist Competenties
Tijdens de opleiding word je begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Beide docenten behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou. De inhoud van de Opleiding Vastgoedstylist is gebaseerd op Keurmerkstylist competenties om jou te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau.

Moderne leermiddelen
De opleiding bestaat uit videolessen met handige werkbladen en checklists. Dat betekent dat je op ieder moment de lessen kunt volgen en deze altijd kunt herhalen. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen, die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien. De bijbehorende werkbladen kun je allemaal downloaden en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk over vastgoedstyling.

Huiswerkbesprekingen
Iedere module rond je af met een huiswerkopdracht. Op die manier maak je de geleerde kennis goed eigen. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk behandeld via 2-wekelijkse online zoomsessies. Je krijgt persoonlijk feedback op de gemaakte opdrachten en je leert van zo van elkaar.
Er worden altijd opnames van de huiswerksessies gemaakt Kun je niet aanwezig zijn? Geen probleem. Al het ingeleverde huiswerk wordt behandeld en de opname met feedback krijg je toegemaild.

Gecertificeerd Vastgoedstylist
De opleiding rond je af met een eindopdracht, waarmee je laat zien dat je een echte, professionele vastgoedstylist bent geworden. Je ontvangt van ons het certificaat en logo die je mag plaatsen op je website en je CV. De docenten geven je persoonlijke feedback, zodat je na deze opleiding meteen vol vertrouwen aan de slag gaat als professioneel vastgoedstylist. Bovendien word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

De Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules

 1. Module 1: Vastgoedstyling is een vak
  Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

 2. Module 2: Vastgoedmarketing
  Je krijgt inzicht in de woningmarkt. Je kunt doelgroepen bepalen en woningen analyseren, waarmee je een basis hebt om professioneel vastgoedstylingadvies te geven. En je weet dat dat op verschillende wijzes kan.

 3. Module 3: Woning check
  Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je kunt klanten op de juiste manier adviseren, zodat jij de 'puntjes op de i' kan zetten met vastgoedstyling.

 4. Module 4: Functioneel indelen
  Je hebt geleerd hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

 5. Module 5: Kleur & Licht
  Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

 6. Module 6: Sfeer aanbrengen
  Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten voor je klanten neerzet.

 7. Module 7: Online presentatie
  Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

 8. Module 8: Bezichtiging
  Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt en kent de toegevoegde waarde van Open Huis. Daarnaast ontdek je op welke manier je kunt samenwerken met makelaars.

 9. Module 9: In business
  Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist!

Droom je van je eigen bedrijf?

Dan is deze Business variant echt iets voor jou. Naast de Opleiding Vastgoedstylist zitten de volgende extra's bij inbegrepen:

1. Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking
5-Weekse online cursus inclusief 1 praktijkdag waarna je woningen professioneel kunt fotograferen en nabewerken. 

Je start met de bediening van je eigen camera. Daarna ga je aan de slag met de basistheorie fotografie. En vervolgens leer je iedere ruimte in een woning aantrekkelijk te fotograferen. Op de praktijkdag ga je oefenen onder begeleiding van de docenten. 

In de laatste week leer je stap-voor-stap jouw woningfoto’s met Adobe Lightroom na te bewerken tot een professionele fotoserie, die geschikt is voor plaatsing op Funda.

2. Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie
Met behulp van een speciale planningstool ga jij in 5 maanden jouw eigen droombedrijf neer zetten. Stap voor stap (via 5 modules) werk je aan de belangrijkste pijlers van je onderneming. Je creëert je eigen sterke merk, waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. Je zorgt voor een gezonde financiële basis. Je ontwikkelt je eigen marketingplan, zodat je met je eigen dienstenpakket je ideale klant aantrekt. En tenslotte ga je systemen in je bedrijfsvoering integreren, die jou het leven als ondernemer makkelijker maken.

Maandelijks vindt er een inspirerende MasterMind plaats. Allemaal onder de bezielende begeleiding van 2 ervaren ondernemers, die reeds het wiel voor je hebben uitgevonden. 

3. Eén jaar ondersteuning via Vastgoedstyling Community
Je krijgt 1 jaar lang toegang tot alle leermiddelen en je wordt een jaar lang via de Vastgoedstyling Community door de docenten begeleid.

Voor wie is deze opleiding?

Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!

 • Je bent creatief en hebt affiniteit met interieurstyling. Je verslindt woonbladen, vind het leuk woonbeurzen te bezoeken en verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4 uur per week tijd voor vrij te maken
 • Je hebt de intentie de opleiding met goed gevolg af te ronden, omdat je als echte professional het vak wilt uitoefenen en niet als een leuke hobby erbij
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak
 • Je wilt zelf bepalen op welke tijden en welke plekken je de opleiding volgt
 • Je wilt doorgroeien naar een echte professional in Vastgoedpresentatie
10
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: Opleiding Vastgoedstylist Business (incl. cursus fotografie, programma ondernemen in vastgoedpresentatie)
Gebaseerd op 1 ervaring
starstarstarstarstar
Esther Andriessen
Inrichtingsadviseur Retail shops
10
Verkoopstyling: Opleiding Vastgoedstylist Business (incl. cursus fotografie, programma ondernemen in vastgoedpresentatie)

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling. Liesbeth en Ursula staan altijd voor je klaar voor vragen en begeleiden je heel goed. De combinatie tussen online cursus en praktijkdagen maakt het goed te combineren naast het dagelijkse werk.
Zeker een aanrader!" - 05-03-2019 08:51

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling… alles lezen - 05-03-2019 08:51

Ursula Ouwerkerk - Keurmerkstylist Vastgoed
Ursula Ouwerkerk
Keurmerkstylist Vastgoed
10
Liesbeth Oldeman - Keurmerkstylist Vastgoed
Liesbeth Oldeman
Keurmerkstylist Vastgoed
8,5

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.