Verkoopstyling: Basisopleiding Vastgoedstylist Expert (incl. fotografie, plattegronden en praktijkopdracht)

Type product
Trainers
Liesbeth OldemanUrsula Ouwerkerk
Logo van Vastgoedstyling Opleiding
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Vastgoedstyling Opleiding heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: Basisopleiding Vastgoedstylist Expert (incl. fotografie, plattegronden en praktijkopdracht)
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Esther Andriessen
Inrichtingsadviseur Retail shops
10
Verkoopstyling: Basisopleiding Vastgoedstylist Expert (incl. fotografie, plattegronden en praktijkopdracht)

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling. Liesbeth en Ursula staan altijd voor je klaar voor vragen en begeleiden je heel goed. De combinatie tussen online cursus en praktijkdagen maakt het goed te combineren naast het dagelijkse werk.
Zeker een aanrader!" - 05-03-2019 08:51

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling… alles lezen - 05-03-2019 08:51

Beschrijving

Basisopleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Basisopleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist

Waaruit bestaat de Basisopleiding Vas…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Interieurstylist(e), Verkoopstyling, Vastgoedstylist, (Digitale) Fotografie en Schoonmaak / Interieurverzorging.

Basisopleiding Vastgoedstylist; De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Na het volgen van de Basisopleiding Vastgoedstylist:

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist

Waaruit bestaat de Basisopleiding Vastgoedstylist?

9-Weekse opleiding
Na deze volledige vakopleiding heb jij kennis van alle facetten van het vak. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule met waardevolle informatie over het vak. Na 9 weken ben je klaar gestoomd voor de eindopdracht, zodat je vol vertrouwen als professional aan de slag kunt

Vastgoedstyling Community
De Vastgoedstyling Community is de plek waar de hele vakopleiding voor je klaat staat. In dit e-learning platform ontmoet je je mede-cursisten en kun je gratis extra webinars over het vak bijwonen. Zo maak je snel grotere stappen en leer je meer! Hoewel de opleiding 9 weken duurt, krijg je 3 maanden (= 13 weken) toegang tot al het lesmateriaal en onze ondersteuning op dit e-learning platform.

E-learning
Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt! Online (thuis) leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.
Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-) 

Keurmerkstylist Competenties
Tijdens de opleiding word je begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Beide docenten behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou. De inhoud van de Basisopleiding Vastgoedstylist is gebaseerd op Keurmerkstylist competenties om jou te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau.

Moderne leermiddelen
De opleiding bestaat uit videolessen met handige werkbladen en checklists. Dat betekent dat je op ieder moment de lessen kunt volgen en deze altijd kunt herhalen. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen, die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien. De bijbehorende werkbladen kun je allemaal downloaden en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk over vastgoedstyling.

Gecertificeerd Vastgoedstylist
De opleiding rond je af met een eindopdracht, waarmee je laat zien dat je een echte, professionele vastgoedstylist bent geworden. Je ontvangt van ons het certificaat en logo die je mag plaatsen op je website en je CV. De docenten geven je persoonlijke feedback, zodat je na deze opleiding meteen vol vertrouwen aan de slag gaat als professioneel vastgoedstylist. Bovendien word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Met de Expert variant krijg je ook:

Praktijkdag Vastgoedstyling
Tijdens deze dag bezoek je een woning waar we de eigenaar gaan voorzien van verkoopstylingadvies. Indien nodig restylen we de woning, met behulp van de aanwezige meubels en woonaccessoires. Vervolgens evalueren we de gegeven adviezen en maken we een start met het adviesrapport, één van de competenties van Keurmerk Vastgoedstylist.

Individuele Powersessie
Met deze 1-op-1 PowerSessie bieden we je de mogelijkheid om met een van de doecenten een uur telefonisch of via Skype te sprarren over het vak. Jij bepaalt zelf wat het onderwerp van deze PowerSessie is.

Complete Cursus Vastgoedfotografie
Je volgt ook deze 5-weekse cursus, waarna je woningen professioneel kunt fotograferen en je foto's prachtig kunt nabewerken.

Cursus Floorplanner
Inclusief de 1-dags cursus Floorplanner verzorgd door Bonstaete waarin je 2D/3D plattegronden leert tekenen m.b.v. Floorplanner.

Pro-account Floorplanner
Je ontvangt een jaar abonnement op het Pro-account van Floorplanner, zodat je meteen professionele plattegronden kunt opleveren.

1 jaar ondersteuning via Vastgoedstyling Community
Je krijgt 1 jaar lang toegang tot alle leermiddelen en je wordt een jaar lang via de Vastgoedstyling Community door de docenten begeleid.

De 9-weekse Basisopleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules

 1. Module 1: Vastgoedstyling is een vak
  Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

 2. Module 2: Vastgoedmarketing
  Je krijgt inzicht in de woningmarkt. Je kunt doelgroepen bepalen en woningen analyseren, waarmee je een basis hebt om professioneel vastgoedstylingadvies te geven. En je weet dat dat op verschillende wijzes kan.

 3. Module 3: Woning check
  Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je kunt klanten op de juiste manier adviseren, zodat jij de 'puntjes op de i' kan zetten met vastgoedstyling.

 4. Module 4: Functioneel indelen
  Je hebt geleerd hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

 5. Module 5: Kleur & Licht
  Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

 6. Module 6: Sfeer aanbrengen
  Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten voor je klanten neerzet.

 7. Module 7: Online presentatie
  Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

 8. Module 8: Bezichtiging
  Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt en kent de toegevoegde waarde van Open Huis. Daarnaast ontdek je op welke manier je kunt samenwerken met makelaars.

 9. Module 9: In business
  Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist!

Voor wie is deze opleiding?

Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!

 • Je bent creatief en hebt affiniteit met interieurstyling. Je verslindt woonbladen, vind het leuk woonbeurzen te bezoeken en verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4 uur per week tijd voor vrij te maken
 • Je hebt de intentie de opleiding met goed gevolg af te ronden, omdat je als echte professional het vak wilt uitoefenen en niet als een leuke hobby erbij
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak
 • Je wilt zelf bepalen op welke tijden en welke plekken je de opleiding volgt
 • Je wilt doorgroeien naar een echte professional in Vastgoedpresentatie
10
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: Basisopleiding Vastgoedstylist Expert (incl. fotografie, plattegronden en praktijkopdracht)
Gebaseerd op 1 ervaring
starstarstarstarstar
Esther Andriessen
Inrichtingsadviseur Retail shops
10
Verkoopstyling: Basisopleiding Vastgoedstylist Expert (incl. fotografie, plattegronden en praktijkopdracht)

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling. Liesbeth en Ursula staan altijd voor je klaar voor vragen en begeleiden je heel goed. De combinatie tussen online cursus en praktijkdagen maakt het goed te combineren naast het dagelijkse werk.
Zeker een aanrader!" - 05-03-2019 08:51

"Deze cursus biedt zowel voor beginnende als gevorderde interieuradviseurs een toegevoegde waarde op het gebied van woning- en verkoopstyling… alles lezen - 05-03-2019 08:51

Liesbeth Oldeman - Keurmerkstylist Vastgoed
Liesbeth Oldeman
Keurmerkstylist Vastgoed
8,7
Ursula Ouwerkerk - Keurmerkstylist Vastgoed
Ursula Ouwerkerk
Keurmerkstylist Vastgoed

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.