Victa e-learnings - Qlik Sense HireServe Analytics beginnersopleiding

Niveau
Tijdsduur

Victa e-learnings - Qlik Sense HireServe Analytics beginnersopleiding

Victa
Logo van Victa
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Victa heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Victa biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Enschede

Beschrijving

Deze online e-learning zal zich grotendeels richten op front-end gebruik van Qlik Sense om zodoende het optimale gebruikersgemak te realiseren binnen HireServe Analytics. U leert hoe u snel en effectief uw data kunt analyseren. Dit alles op de HireServe Analytics dashboards / apps die ontwikkeld zijn door HireServe. In deze cursus leert u tevens hoe u eigen nieuwe visualisaties kunt toevoegen aan de standaard dashboards en hoe u deze kunt delen met anderen binnen uw organisatie. Daarnaast zullen we tevens aandacht besteden aan StoryTelling, de presentatie module van Qlik Sense waarin u eenvoudig een presentatie kunt maken op de actuele data van HireServe in combinatie met PowerPoint function…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: QlikView, Business intelligence, Datavisualisatie, Splunk en Sas Visual Analytics.

Deze online e-learning zal zich grotendeels richten op front-end gebruik van Qlik Sense om zodoende het optimale gebruikersgemak te realiseren binnen HireServe Analytics. U leert hoe u snel en effectief uw data kunt analyseren. Dit alles op de HireServe Analytics dashboards / apps die ontwikkeld zijn door HireServe. In deze cursus leert u tevens hoe u eigen nieuwe visualisaties kunt toevoegen aan de standaard dashboards en hoe u deze kunt delen met anderen binnen uw organisatie. Daarnaast zullen we tevens aandacht besteden aan StoryTelling, de presentatie module van Qlik Sense waarin u eenvoudig een presentatie kunt maken op de actuele data van HireServe in combinatie met PowerPoint functionaliteiten zoals het toevoegen van eigen teksten, highlights en afbeeldingen. Een zeer krachtige methode om data inzichten in context te plaatsten die u vervolgens ook eenvoudig kunt delen met andere mensen in de organisatie zowel in online presentatievorm als in statische exports zoals PDF of PowerPoint. Haal het maximale uit uw Qlik Sense omgeving op HireServe Analytics en meld u vandaag nog aan voor deze opleiding. De opleiding zal in totaliteit 4 uur duren en kent een hoog interactief karakter waarin ruimschoots aandacht zal zijn voor vragen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze opleiding. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: QlikView.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Victa, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.