Zang Les

Tijdsduur

Zang Les

Virtuosi School of Music
Logo van Virtuosi School of Music

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Virtuosi School of Music biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Den Haag

Beschrijving

In muzikaal onderwijs zijn de eerste stappen erg belangrijk. Techniek en een goede basis stellen de student in staat hun potentieel te bereiken. Al onze docenten hebben een zeer goede pedagogische achtergrond en streven ernaar dat al hun studenten een plezierige muzikale ervaring hebben. Om dit te bereiken bieden we individuele programma’s op maat voor jong en oud, beginner en gevorderde, in alle stijlen en instrumenten. Virtuosi NL is ontstaan uit de noodzaak om de onderwijsactiviteiten van internationale specialisten van het Koninklijk Conservatorium te combineren met de vraag naar onderwijs van de expat gemeenschap. Virtuosi helpt studenten die hier komen met een beurs of subsidie aan ext…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spaans, Duits, Engels, Braziliaans en Portugees.

In muzikaal onderwijs zijn de eerste stappen erg belangrijk. Techniek en een goede basis stellen de student in staat hun potentieel te bereiken. Al onze docenten hebben een zeer goede pedagogische achtergrond en streven ernaar dat al hun studenten een plezierige muzikale ervaring hebben. Om dit te bereiken bieden we individuele programma’s op maat voor jong en oud, beginner en gevorderde, in alle stijlen en instrumenten. Virtuosi NL is ontstaan uit de noodzaak om de onderwijsactiviteiten van internationale specialisten van het Koninklijk Conservatorium te combineren met de vraag naar onderwijs van de expat gemeenschap. Virtuosi helpt studenten die hier komen met een beurs of subsidie aan extra inkomen en biedt structuur en continuïteit in het muzikaal onderwijs in deze beweeglijke samenleving.

Als volwassene heb je vaak een onvoorspelbare agenda. Studenten die de lessen thuis volgen hoeven geen rekening te houden met vakantiedata. Volwassenen en thuislerende studenten kunnen een pakket uitkiezen dat aansluit bij hun behoeften en kunnen op afspraak les volgen bij hun leraar.

Eén op één onderwijs in de basis van de muziek vormt het hart van het muziekonderwijs. Hier worden de basisprincipes van de techniek en muzikaal begrip bijgebracht met behulp van het gekozen instrument. Hoewel lessen in tweetallen ook mogelijk zijn, raden wij privélessen aan. Iedere leerling heeft tenslotte een eigen tempo en behoeften. Lessen aan huis zijn mogelijk bij een minimumduur van 60 minuten. Er wordt €10 extra gerekend ter compensatie van de reistijd van de leraar.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.