Als ZZP-er zoek ik een training die mijn coachvaardigheden ontwikkelt

Vraag gesteld door Anoniem:

Onderwerp: Coachen en trainen.

Motivatie: Momenteel p&o adviseur, wil werkzaamheden gaan uitbreiden en verdiepen. Gedragsverandering: coachen en trainen, didactische vaardigheden, psychologisch inzicht.

Criteria: ICM Coachen SChouten en Nelissen

Verdere opmerkingen: In verband met eigen bedrijf wil ik graag een korte professionele opleiding coachen, gaan volgen bij een erkende opleider. Het gaat mij meer om het geleerde zo goed mogelijk over te brengen en sterk te staan als coach/trainer. Wat adviseert u mij.

Antwoord door Chantelle de Ruijter:

Beste ANONIEM,

U wilt u verder bekwamen als professionele coach en u zoekt een korte opleiding bij een erkend instituut.Ik heb 3 opleidingen voor u uitgezocht.

leergang coachen in organisaties De leergang coachen in organisaties van Schouten & Nelissen (10 dagen) lijkt mij voor uw vraag geschikt omdat het past bij uw ambities. Het aanbod bestaat uit een breed scala van methoden, vaardigheden, theorie en modellen. U ontwikkelt uw eigen stijl van coachen in organisaties.

workshop coachen

Als u zelf uw opleiding wilt samenstellen door verschillende workshops te volgen die passen bij uw persoonlijke leervraag dan kunt bij Phoenix terecht.  Zij adviseren u op een zeer betrokken manier in de te volgen weg. Phoenix werkt vooral met een combinatie van NLP, systematisch werken en TA. Verder kunt u kiezen uit meer specifieke coach methodieken, zoals provocatief coachen of co-actief coachen.

Het is van belang dat u een opleiding kiest die u een goed gevoel geeft. De kwaliteit van de erkende opleidingsinstituten zal niet zo veel verschillen.U kunt het beste kiezen voor de klik, de werkwijze en de methodieken die u aanspreken.  Daar kunt u het beste achter komen door persoonlijk contact op te nemen met een aantal aanbieders.

Van alle genoemde trainingen kunt u via Springest op een eenvoudige manier aanvullende informatie aanvragen of een brochure.

Dit antwoord is vooral bedoeld om u een stap op weg te helpen bij het maken van uw keuze. We horen graag terug of dat gelukt is.

Succes!

Chantelle de Ruijter

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Leergang Coach Opleidingstraject (ook virtueel)

Logo van Schouten & Nelissen
|META_INFO|

Resultaat Je kent jouw kracht als coach Je treedt op met lef, creativiteit en speelsheid Je ontwikkelt een persoonlijke visie en stijl Je b…

check_box_outline_blank

Master in Coaching

Logo van Johan Cruyff Institute
|META_INFO|

De Master in Coaching volgt de visie van Johan Cruijff, waarin (sport)coaching meer is dan het toepassen van technische en tactische kennis…

Logo van Adviesgroep Koning van de Wielverified_userAanbieder op Springest
Paul van de WielAdviesgroep Koning van de Wiel

"Beste,
Wij als Adviesgroep Koning van de Wiel zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en hebben daar onze trainingen op aangepast.
coachen, praktisch coachen zijn daar enkele voorbeelden van.

Met vriendelijke groet,
Adviesgroep Koning van de Wiel
Paul van de Wiel 06-23700490" - 29-01-2010 09:49

Logo van Frits Philips Jr. & Partnersverified_userAanbieder op Springest

"Beste Anoniem,

Naar aanleiding van je vraag naar een coachingsopleiding verwijs ik je graag naar onze website www.fpnp.nl.
Wij verzorgen driedaagse trainingen Leiderschap & Coaching.
Mocht je telefonisch contact opprijs stellen dan kun je ons je telefoonnummer geven of contact met ons kantoor opnemen,
0344-714381 Lienden,

Vriendelijke groeten,

Annelies Bossenbroek" - 29-01-2010 10:02

Logo van De Ommezwaaiverified_userAanbieder op Springest
I. DepasseDe Ommezwaai

"De Ommezwaai verzorgt in Castricum twee keer per jaar de tiendaagse opleiding Doelgericht Coachen. Er zijn meerdere P&O-ers die deze opleiding gevolgd hebben om vandaaruit ofwel zelf coachingstrajecten te kunnen begeleiden bij de organisatie waar ze werkzaam zijn ofwel een eigen praktijk te starten. Referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Meer informatie over de opleiding vind je op de site: www.ommezwaai.nl, waar je ook de brochures met ons opleidingsaanbod kunt downloaden. Verder is er zaterdag 13 maart een open dag, waar je op een informele manier kunt kennismaken met ons bureau. Je bent van harte welkom! Een persoonlijk gesprek kan natuurlijk ook. Bel of mail naar
Iris Depassé (0251-650842 of info@ommezwaai.nl)

Veel succes!" - 29-01-2010 11:31

Logo van CIVAS Opleidingenverified_userAanbieder op Springest
Springest SpringestCIVAS Opleidingen

"Beste,
Wij bieden een ruim aanbod van cursussen op het gebied van coaching, counseling, NLP, psychologie, familie- en organisatie opstellingen, etc.
Op onze website kunt u alle proeflessen gratis downloaden en vrijblijvend de studiegids aanvragen.
Mocht u nog vragen hebben, bel of mail gerust! 023-5511511
Met vriendelijke groet,
Ellen Helwes" - 29-01-2010 11:41

Logo van Leary Academyverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Leary AcademyLeary Academy

"Graag wijs ik op de training voor trainers Roos van Leary, die diep ingaat op interpersoonlijk gedrag: dat van jou als coach/trainer met je deelnemers en vice versa en dat van je deelnemers met elkaar en hun eigen werkcontext. Nog nooit werd het ijzersterke concept van Leary met zoveel inhoud en diepgang verzorgd.
Meer informatie: http://www.roosvanleary.com" - 30-01-2010 09:53

Logo van Prana Training & Coachingverified_userAanbieder op Springest

"L.S., Prana heeft sinds kort de training Selfcoaching Practitionar voor de Nederlandse markt beschikbaar gesteld. Een tiendaagse opleiding waarbij zowel uw eigen coachingsvaardigheden sterker ontwikkeld en u daarna met ditzelfde programma, dan 4 x 1 dagdeel, bij uw eigne klantne kunt uitvoeren op basis van ene licentieovereenkomst. Ook wanneer u voor andere trainingsbureaus werkzaam bent. Zie www.prana.eu en http://www.prana.be/enrolment/TrainingDetail.aspx?id={6E25342F-B8E8-DE11-8065-001F29099740}&type=EV Met enthousiaste groeten, Ben van Peppen" - 30-01-2010 11:17

Logo van Schouten & Nelissenverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Schouten & NelissenSchouten & Nelissen

"Geachte heer , mevrouw ,

Schouten en Nelissen biedt meerdere opleidingsmogelijkheden om trainer/coach te worden. Te denken valt aan de training Basisvaardigheden voor trainers of de Leergang Coach in organisaties. Ook de opleiding tot Co-active coach kan interessant zijn.
U kunt voor een vrijblijvend adviesgesprek bellen met de afdeling Voorlichting van Schouten en Nelissen. Ons telefoonnummer :0418-688510
Verder kunt U onze website raadplegen : www.sn.nl
Ik hoop dat ik U op weg heb geholpen.
Met vriendelijke groet ,
Rosemarie van der Sande
Opleidingsadviseur" - 10-02-2010 14:32

Tineke VorstBezoeker van Springest

"Beste Anoniem,

The MMS Worldwide Institute, opgericht door Chérie Carter-Scott de grondlegster van de Coaching Movement in 1974, leidt sinds 1975 in USA en inmiddels al 20 jaar in Nederland coaches op. De Coach Training is een intensief en uniek programma, wat over een periode van 3 maanden wordt gegeven. Deze CT begint elk jaar midden maart en midden september. Meer informatie kunt u vinden op www.themms.eu/nl of een programma aanvragen door een E-mail te sturen naar: mms-ct@kpnplanet.nl. Ook kunt mij natuurlijk bellen op 035 - 6250684. Graag vertel ik u dan meer over onze opleiding.
Met vriendelijke groet,
Tineke van der Vorst" - 23-02-2010 23:49

Logo van IVBOverified_userAanbieder op Springest
Kelly F.IVBO

"Beste,

Zoals blijkt uit de vele reacties heeft u meerdere opties.

U kan kiezen voor een coaching cursussen, bijvoorbeeld in het genre van life coach. Zo krijgt u te zien hoe u mensen kan begeleiden om hun doelen te bereiken en hoe mensen beter met elkaar kunnen samenwerken door te focussen op de positieve persoonlijkheidstrekken.
Daarnaast is er ook een opleiding "praktisch leidinggeven". Ook die opleiding kan nuttig zijn voor u aangezien u leert om mensen een aangepaste begeleiding te geven, teams aan te sturen...
Ook een opleiding zoals praktische psychologie kan een voordeel zijn, vooral vanuit mulitrelationeel oogpunt.

In België is er alvast een school die dit soort opleidingen, meestal in thuisstudie, aanbiedt. Het gaat om de schoonheidsschool.
Deze school werkt steeds samen met mensen met een grote vakervaring en bekwaamheid. Zij begeleiden je doorheen de cursus met tal van oefeningen en opdrachten en geven praktijkvoorbeelden en lessen waar nodig.
Er zijn campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt. Daar kan iedere cursus worden ingekeken en kan u ook examen afleggen op een door u gekozen datum.

Voor meer informatie: www.schoonheidsschool.com" - 22-05-2013 12:53

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde vragen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 86.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 108.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!