Cursus zakelijk Engels voor secretaresse op niveau A2 of B1 gezocht

Vraag gesteld door: M. de Jong

Onderwerp: Cursus Engels zakelijk voor secretaresses op niveau A2 of eventueel B1. Het gaat om telefoongesprekken, gasten ontvangen, e-mails schrijven, etc. Bijvoorkeur een paar uur les per week overdag of zaterdag. Locatie omgeving Utrecht, Amsterdam, Leiden of Gouda.

Motivatie: I.v.m. een baan als secretaresse

Gedragsverandering: Telefoongesprekken, ontvangst gasten, e-mails en korte brieven schrijven, Engelse tekst begrijpen.

Criteria: NCOI zakelijk Engels MBO-niveau. De trainingsdagen zijn de hele dag en circa 1 x per maand. Ik zoek iets voor een paar uur per week. Verdere opmerkingen: Ik heb in 2006 Engels First Cetificate Cambridge gehaald, maar ik zit inmiddels lang niet meer op dat niveau. In ieder geval zeker niet wat betreft de spreekvaardigheid.

Antwoord gegeven door Nicolette Uiterdijk:

Beste mw de Jong,

Bedankt voor uw vraag. Ik begrijp dat u, in verband met een baan als secretaresse,  een open inschrijving cursus zakelijk Engels voor secretaresses op niveau A2 of eventueel B1 zoekt. U wilt o.a. kunnen spreken aan de telefoon, gasten ontvangen, e-mails schrijven, etc. Bijvoorkeur wilt u een paar uur les hebben per week, overdag of zaterdag en in de omgeving Utrecht, Amsterdam, Leiden of Gouda.

Er zijn een paar mogelijkheden:

Engels: algemene correspondentie (cursus) bij Schoevers in Amsterdam en Utrecht voor 27 weken in de avond uren. De lesvorm bestaat uit: Theorie, Praktijkopdrachten, Zelfstudie; Klassikaal onderwijs. Tip: va Springest kunt op ook een brochure aanvragen.

Er is ook een Engels: zakelijke communicatie (mondeling en schriftelijk) bij Schoevers in Amsterdam en Utrecht in de avonduren gedurende 8 maanden. In deze cursus komen de volgende aspecten in voort: Klassikaal onderwijs, Praktijkopdrachten en Theorie.

Ik hoop dat u in uw zoektocht een stap verder bent. We horen graag van u of het gelukt is.

Met vriendelijke groeten,

Mw Nicolette Uiterdijk

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Co-Active Coaching: Intermediate (CTI Global) (English)

Logo van Schouten & Nelissen
|META_INFO|

Results After the course you will be able to: Use visualization and imagery to help clients define their futures Support people to discover…

check_box_outline_blank

ONLINE individuele training Corporate and Business English 20 uur

Logo van DNA Languages
Startgarantie
|META_INFO|

Individuele training Corporate and Business English Wilt u uw Engelstalige communicatie met collega’s en klanten optimaliseren? Kies dan vo…

Logo van NIOW De Taal- en Tekstexpertsverified_userAanbieder op Springest

"Beste mevrouw De Jong,

Wij zagen uw vraag en willen daar graag op reageren.

NIOW is een opleidingsinstituut in Driebergen dat o.a. professionele taaltrainingen verzorgt voor vrijwel elk vakgebied. Naast maatwerktrainingen bieden wij ook trainingen aan met open inschrijivng. Eén van deze open trainingen is de training 'Engels voor secretaresses en baliemedewerkers'. De inhoud van deze training komt vrijwel geheel met uw vraag overeen: telefoneren, klanten ontvangen, schrijven van e-mails, etc.

Deze training gaat zeer binnenkort weer van start, en wel te weten op maandag 26 oktober a.s. Er zijn al voldoende aanmeldingen en dat betekent dat de training definitief doorgaat.

Mocht u belangstelling hebben om mee te doen aan deze training of heeft u nog vragen neemt u dan gerust even contact met ons op. Voor meer informatie over de training verwijs ik naar de volgende site:

http://www.springest.nl/niow/engels-voor-secretaressesbaliemedewerkers

Met vriendelike groet,
Hillie Sloot" - 15-10-2009 11:49

Logo van IVBOverified_userAanbieder op Springest
Kelly F.IVBO

"Beste,

Het Belgische Centrum voor Afstandsonderwijs heeft een cursus/opleiding "doktersassistent(e)".

Deze cursus werd geschreven door een ervaren persoon die je ook gedurende 1 jaar zal begeleiden met praktijkgerichte opdrachten en tal van oefeningen. Daardoor is de cursus volledig aangepast aan het door jou behaalde niveau in de cursus en kan je al snel je kennis over het vak zien groeien.
Op het einde van de cursus kan je examen gaan afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Daar kan je ook de cursus inkijken en meer informatie krijgen.

Op deze website staat de cursus met de inhoud erbij en de kostprijs: http://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/cursus/medisch-secretaresse/?gclid=CKSP06-g0rYCFYXItAodpQsAow

Uiteraard kunnen Nederlandse studenten hier ook een cursus volgen. De school past zich aan haar leerlingen aan. Daardoor is een thuisstudie zeer goed te doen." - 01-05-2013 14:33

Logo van IVBOverified_userAanbieder op Springest
Kelly F.IVBO

"Beste,

De Belgische schoonheidsschool is heel erg gekend voor haar praktijkopleidingen. Zij biedt ook een cursus aan die in de richting gaat van hetgeen u beschrijft: "zakelijke correspondentie Duits". Die cursus is volgens mij geschikt omdat er gewerkt wordt met praktijkvoorbeelden waardoor duidelijk wordt hoe je in bepaalde situaties in het Duits moet reageren, antwoorden..

U kan de inhoud en kostprijs zien op de website: http://www.thuisstudie.be/cursus/duits-zakelijke-correspondentie/

Deze school biedt al enkele jaren kwaliteitsvolle opleidingen aan tegen uiteenlopende prijzen, maar steeds met persoonlijke begeleiding van een ervaren docent die je bijstaat met advies en tal van oefeningen en opdrachten. Daardoor zijn het altijd thuisstudies, maar met integratie van de nodige praktijk.

Met de thuisstudies van deze school kan je zelf bepalen hoe lang je studeert. Je kan de duur ervan dus geheel zelf bepalen.
Er zijn campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt. Daar kunnen cursussen worden ingekeken en zullen eventuele lessen doorgaan." - 01-05-2013 14:43

Logo van Alpha Talenverified_userAanbieder op Springest
Jenneke de NeréeAlpha Talen

"Geachte mevrouw De Jong,

Wij bieden taaltrainingen op maat, waarin we aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Een individuele taaltraining is standaard 30 uur, maar na een intake bepaalt de docent hoeveel uur u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jenneke de Nerée" - 16-02-2018 11:19

Jenneke de Nerée raadt aan:

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Gerelateerde vragen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 79.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 103.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!