Hoe kan ik mijn eigen website koppelen aan social media als facebook en twitter?

Vraag gesteld door Dennis:

Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen?

Ik zou graag meer in detail willen leren hoe je koppelingen maakt van een website naar facebook en twitter en leren hoe je een goede facebook en Google+ pagina kunt bouwen.

Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen.

Ik heb een eigen website en zou daar meer mee willen doen dan maar afwachten tot er klanten komen en niet te veel betalen aan Google ;-)

Hoe wilt u dat de opleiding er uit ziet? Welke criteria zijn er van belang? Denk aan niveau, regio, uw budget en het soort onderwijs.

Liefst in de regio haarlem en niet meer dan 4 a 500,- Mag klassikaal of een op een.

Business Development met Social Media

Training / workshop: Business Development met Social Media De manier waarop mensen communiceren en hoe u ze kunt bereiken verandert de afge…

Social Media Recruitment

Met de cursus Social Media Recruitment leer je hoe je social media effectief kan inzetten bij werving en selectie van personeel. Na de curs…

Alain Sadon (SEOguru), don 10 mei 2012 13:18:34 UTC

Toevallig heb ik daar gisteren een artikel over geschreven. In de basis gaat het over een koppeling met Google Plus, maar Facebook, Twitter en LinkedIn komen ook aan de orde. Als je nog meer vragen hebt hoor ik dat graag. Op mijn seo training voor webontwikkelaars ga ik hier uitgebreid op in. Met vriendelijke groet, Alain Sadon Eigenaar SEOguru

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Dennis Witjas , maa 14 mei 2012 09:16:53 UTC

Hallo Alain, Dank je voor je reactie, Is het artikel vrij om te lezen? Je bebt volgens mij geen link toegevoegd. Zou je die dan openbaar willen maken of aan mij willen mailen? (dennis@spraakherkenning.nl) Met vriendelijke groeten, AVT Benelux bv Dennis Witjas

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

0 van de 1 bezoekers vonden dit antwoord behulpzaam.

Alex Alex , maa 24 sep 2012 21:30:35 UTC

Ik ken er ook nog een:Geef een mens een brood en hij eet 1 dag.Geef een mens een boerderij en hij eet zijn hele leven.Geef een mens rglieie en hij sterft biddend.

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Opleider op Springest

= Opleider op Springest

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als opleider. Klik hier om aan te melden of in te loggen als opleider op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Not for humans