Ik ben al coach, maar wil mijn coachingsvaardigheden verdiepen. Welke opleiding is geschikt voor mij?

Gesteld door Hans Breken
Wat wil je concreet leren?

Ik wil mijn coachingsvaardigheden verdiepen en wil met name meer leren over hoe je mensen hun gedrag ook daadwerkelijk laat veranderen. Ik heb al veel ervaring als coach, wat kun je mij aanraden?

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik ben al twee jaar actief als lifecoach. Mijn coachees zijn blij met me, maar ik heb zelf moeite met het feit dat het wenselijke gedrag neit altijd wordt opgevolgd. Hiermee wil ik mezelf in verbeteren.

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

Tijd maakt niet uit, noch regio.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Leergang Coach Opleidingstraject (ook virtueel)

Logo van Schouten & Nelissen
|META_INFO|

Resultaat Je kent jouw kracht als coach Je treedt op met lef, creativiteit en speelsheid Je ontwikkelt een persoonlijke visie en stijl Je b…

check_box_outline_blank

Coachend adviseren

Logo van Van der Hilst Communicatie
|META_INFO|

In het kort Misschien is het wel de grootste uitdaging van ons vak: coachend adviseren. Hoe leg je de verantwoordelijkheid voor een ontwikk…

Logo van Bewust Leiderschap Academyverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Bewust Leiderschap AcademyBewust Leiderschap Academy

"Beste Hans, Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De volgende stap op dit gebied is die naar Intuitief Begeleider. Dat werkt nog zuiverder en heeft een nog grotere werkingskracht dan coaching. Omdat coaching gekoppeld is aan het keelchakra, begrenst dit je waar het gaat om de mogelijkheden van het werken met je intuïtie en andere heldere vermogens. We hebben een uitgebreide opleiding voor begeleiders, zo ver als je wilt gaan. Ik leg je er graag meer over uit." - 20-12-2017 08:21

Logo van Quality Contact BVverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Quality Contact BVQuality Contact BV

"Beste Hans,
Borging en daadwerkelijk mentaliteitsverandering gaat via discipline. Met onze KATA Coach techniek verbinden wij het zachte met het harde.
Zo kun je successen duurzaam kan maken door continu verbeter stappen echt te borgen. Wij trainen veel leidinggevenden/coaches in het bedrijfsleven (team/organisatie) en deze KATA start bij jezelf of die van je coachee.
Zou je willen leren hoe je de korte termijn resultaten kunt laten opvolgen door lange termijn gedragsveranderingen die ingebed zijn? Kijk dan gerust even op onze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.
Een vriendelijke groet,
Corry Markusse" - 20-12-2017 08:31

Raadt aan:

Logo van BREINPOWERverified_userAanbieder op Springest

"Dag Hans
*Wil je mensen leren hoe ze daadwerkelijk hun gedrag kunnen veranderen?
Wil je leren hoe je op 7 manieren om kunt gaan met problemen zodat ze niet meer ervaren worden als een probleem?
Dan kom je uit op de onderliggende lagen die het gedrag aansturen. Dat zijn overtuigingen en identiteit. Wat geloven ze over henzelf? Daar zitten vaak de bottlenecks. Als je de overtuigingen weet te veranderen, die diep geworteld zitten in het systeem dan verandert het gedrag vanzelf. het gedrag is het symptoom, de oorzaak ligt dieper.
Als mensen niet afkomen van hun frustraties, irritaties, boosheid, angsten kunnen ze hun gedrag niet veranderen. Dan speelt dat weer op. De oorzaak daarvan ligt in het onbewuste. Daar moet ook de verandering plaatsvinden voor een blijvend resultaat.
Als internationaal gecertficeerd NLP trainer en coach en hypnotiseur ben ik een expert in het werken in het onbewuste waar de verandering moet plaatsvinden. En dan verandert alles mee.
Een persoonlijk coachingstraject kan ik aanbieden om je tools, technieken, handvaten mee te geven waarmee je op eenvoudige wijze diepgaande veranderingen teweeg kan brengen. Ik geef ook een tweedaagse opleiding: "mindset of a winner" in Emmen OP 27 en 28 januari. Coaching via skype kan ook!
Veel succes
Yvonne
www.brein-power.com
Ik kan je vrijblijvend meer informatie sturen als je dat wilt.
https://brein-power.com/optimale-mindset-nlp-training" - 20-12-2017 08:45

Logo van RaVisie NLP Opleidingenverified_userAanbieder op Springest

"Dag Hans,
Ik denk ook dat NLP je gaat bieden wat je nu waarschijnlijk nog niet in huis hebt. Mensen moeten een motivatie hebben om hun gedrag blijvend te veranderen. NLP biedt je de handvatten hiervoor en NLP biedt je zelfs meer: methodes/technieken om verandering snel in het onbewuste vast te leggen, waardoor je coaching nog effectiever wordt.
Met vriendelijke groet,
Bas Licher" - 20-12-2017 09:08

Bas Licher raadt aan:

Logo van Visiomverified_userAanbieder op Springest
Meijke van HerwijnenVisiom

"Beste Hans,

Afhankelijk van hoe je je vak van 'life coach' invult, vermoed ik dat onze compacte leergang coaching je flink kan scherpen. Kijk even naar de onderwerpen per dagdeel om te zien of het aansluit bij wat je zoekt?

Hartelijke groet,
Meijke van Herwijnen
Visiom Academie" - 20-12-2017 09:09

Meijke van Herwijnen raadt aan:

Logo van Sherpaverified_userAanbieder op Springest
Inge SchultzeSherpa

"Hoi Hans,

Je zou je kunnen verdiepen met een opleiding systemisch werk. Hierdoor ga je zelf anders kijken, je neemt ook meer het systeem mee in je coaching, je leert 1 op 1 opstellingen en verdiept ook eigen processen. In het voorjaar beginnen we weer een 8 daagse opleiding. Kijk voor meer informatie: Sherpa trainingen in Zutphen." - 20-12-2017 09:48

"Wellicht is de cursus stressvrij leidinggeven iets voor je. De cursus gaat er van uit dat in organisaties allerlei onbewuste processen spelen die er voor zorgen dat er geen verandering plaatsvindt en er niet aan de primaire taak wordt gewerkt (en dus stress opleveren). In de cursus vergroot je je sensitiviteit voor die onbewuste processen en neem je een rol aan die werkelijk verandering bewerkstelligt.
Omdat het een cursus is voor leidinggevende is het wellicht even goed om met elkaar te bellen om te kijken of het bij je aansluit met vriendelijke groet Niels van steenbergen 0651803376" - 20-12-2017 09:48

Logo van Terreelverified_userAanbieder op Springest
Brigitte van LentTerreel

"Beste Hans,

Terreel biedt in de regio Eindhoven de cursussen voor therapeuten op het gebied van Holistische geneeskunde. Therapeutische gespreksvoering en therapeutische vorming is een van de speerpunten binnen onze opleiding. Deze modules zijn ook los te volgen. Ze zouden beide in aanmerking komen als antwoord op jou vraagstelling.

Met harte groet
Brigitte en Mieke" - 20-12-2017 10:11

Logo van Gewoon Bewustverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Gewoon BewustGewoon Bewust

"Hoi Hans,

Ik zie dat je al veel aanbiedingen hebt gehad. Wellicht heb je daar al iets in gevonden wat je brengt wat je nodig hebt. Zo niet, dan wil ik je graag aanbieden om mee te doen met onze opleiding Gewoon Bewust. In deze opleiding van 9 maanden leer je om jouw bewustzijn te verdiepen en te verbreden op zo'n manier dat je je cliënten steeds grotere stappen kunt laten zetten, vanuit hun eigen eigenaarschap. Zonder dat je daar zelf heel hard voor hoeft te werken én met een diepgang die ook de connectie met jezelf vergroot.

Coaches die de opleiding eerder hebben gedaan waren ontzettend blij met de opgedane inzichten en technieken. Jij bent ook van harte welkom!" - 20-12-2017 14:49

Logo van CorCaroli.Lifeverified_userAanbieder op Springest
Marianne HoeveCorCaroli.Life

"Wat wil je concreet leren?
Ik wil mijn coachingsvaardigheden verdiepen en wil met name meer leren over hoe je mensen hun gedrag ook daadwerkelijk laat veranderen. Ik heb al veel ervaring als coach, wat kun je mij aanraden?

Ik zou je willen aanraden het gehele ontwikkelingsproces wat ten grondslag ligt aan 'transformatie' dus aan karakterverandering, bij ons te volgen. Juist deze training biedt aan deelnemers (ook vaak coaches) de ervaring van de omslag naar anders denken en handelen. Leven vanuit je eigen basistalenten/eigenschappen, is de beste motivatie om blijvend ander gedrag te ontwikkelen. De moeilijkheid is dit boven water te krijgen bij de deelnemer. Onze insteek werkt prima en hebben wij in ons 30 jarig bestaan ontwikkeld.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?
Ik ben al twee jaar actief als lifecoach. Mijn coachees zijn blij met me, maar ik heb zelf moeite met het feit dat het wenselijke gedrag neit altijd wordt opgevolgd. Hiermee wil ik mezelf in verbeteren.

Je valkuil zit hem in het zoeken naar resultaten. Laat dat los. Wat niet past, past gewoon niet. Misschien mis je dan juist dat stukje wat wel zou kunnen werken. Soms wil een schaap een hond worden, maar zal nooit leren blaffen. Dan is het zaak het schaap te laten inzien dat hij volmaakt is op zijn manier, dat alleen zelf nog niet zo goed ziet. Daar ligt dan het werk voor de Life-Coach.

Hoe moet de opleiding eruit zien?

Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.
Tijd maakt niet uit, noch regio.

Deze trainingen zijn speciaal ingepast in weekeinden van vrijdag 20.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur. In 3 weekeinden wordt het programma van Life 1 aangeboden. Life 2 bestaat evenzo uit drie weekenden daarna. We hebben een eigen locatie in Friesland-Twijzelerheide." - 03-01-2018 13:01

Logo van Iimproofverified_userAanbieder op Springest
Egon HusIimproof

"Beste Hans,
Het onderdeel uitmaken van een bruisende coach-community waardoor je veel van elkaar kunt leren, en daarnaast een opleiding om jouw coachvaardigheden te verdiepen, kan bij mij hand in hand gaan. Ik vertel je er gaan meer over, als je daarin bent geïnteresseerd. Mijn contactgegevens: Egon Hus (egon.hus@iimproof.com) bereikbaar op 0652085923. Bekijk anders vast onze website: www.iimproof.com; ik weet zeker dat het je aan zal spreken! In ieder geval alle succes met jouw zoektocht." - 24-01-2018 18:44

Egon Hus raadt aan:

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 113.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!