Ik ben op zoek naar een cursus voor middle management

Vraag gesteld door mevrouw Maassen:

Wat wilt u concreet leren?

Ik ben op zoek naar een cursus voor middle management. Ik heb dit op school niet gehad.

Waarom wilt u dit leren?

Mijn doel is om (F&B) Manager te worden. Op dit moment ben ik werkzaam in een restaurant, graag wil ik mij spoedig opwerken. Daarvoor heb ik management ervaring nodig. Niet alleen voor mijn gedrag voor ook voor de administratieve kant.

Hoe wilt u dat de opleiding er uit ziet?

Ik heb de middelbare hotelschool gedaan. Ik zoek een cursus tussen MBO en HBO in. HBO is te hoog gegrepen, dat zou later altijd nog kunnen. Ik heb niet echt een idee van wat een cursus zal kosten, voorstellen mag dus altijd. Graag zou ik de cursus volgen in de Regio Maastricht en omstreken. Ik wens geen thuis studie. Graag zou ik 1x per week naar deze cursus gaan. Het is geen probleem om 1 week thuis te studeren en de andere week naar de les te gaan.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Middle management

Logo van MKB Cursus & Training
Niet Goed Geld Terug
|META_INFO|

In de cursus Middle management komt aan bod wat voor de belangrijke spilfunctie van middle manager nodig is, zoals managementprincipes, inf…

check_box_outline_blank

Middle Management

Logo van Inholland Academy
|META_INFO|

Ontwikkel jezelf tot een succesvolle manager op hbo-niveau! Als middle manager word je vaak van twee kanten onder druk gezet. Zowel het hog…

Logo van IMK Opleidingen BVverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van IMK Opleidingen BVIMK Opleidingen BV

"Geachte mevrouw Maassen,

De perfecte opleiding voor u is Middle Management A op MBO+ niveau, tussen MBO en HBO in. Deze opleiding duurt 16 avonden in 10 maanden, of 8 dagen in 5 maanden. U kunt daarna eventueel doorstromen naar Middle Management B op HBO niveau. De opleiding vindt plaats in Born / Sittard en start op 27 september 2011. Kijk voor meer informatie op http://www.imkopleidingen.nl/mma

Met vriendelijke groet,
Sander van Eijnsbergen
directeur" - 20-06-2011 07:58

Logo van Academie voor Midden Managementverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Academie voor Midden ManagementAcademie voor Midden Management

"Hallo mevrouw Maassen,

Wanneer het uw vraag is om met andere middenmanagers in contact te komen en tegelijkertijd kennis en ervaring op te doen, dan attendeer ik u graag op de leergang voor middenmanagers. Wij starten in oktober, locatie: regio Utrecht. Doorlooptij 7 dagen en tot maart 2013.
Informatie: www.avmm.nl
En u mag natuurlijk ook contact opnemen via mail of telefoon: 06 53883635
Met vriendelijke groet, Michel Cloosterman" - 20-06-2011 09:13

Logo van Schoevers.verified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Schoevers.Schoevers.

"Geachte mevrouw Maassen,

Graag informeer ik u over onze deeltijd cursus Middle management.

Waarom de opleiding Middle management?

De opleiding middle management biedt u een gedegen ondergrond, waarbij begripsvorming en toepasbaarheid centraal staan. U leert de theorie toe te passen in diverse praktische situaties, waarbij organiseren, initiëren en delegeren een belangrijke rol spelen. Wilt u op een actieve manier het management van uw organisatie assisteren? Met de kennis van deze opleiding op zak kunt u meedenken over het ontwikkelde beleid en bent u in staat dit te vertalen naar de praktijk.

Wij bieden u een zeer boeiend en interessant programma aan. Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan op www.schoevers.nl of via onderstaande link.

http://www.schoevers.nl/opleiding/bedrijfsorganisatie-i-middle-management

Na een periode van vakantie, gaan wij in september weer fris van start! Zie het rooster op onze website voor alle startdata.

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Schoevers Adviescentrum, 030-280 87 87 of stuur een e-mail naar lerenenwerken@schoevers.nl

Met vriendelijke groet,

Els Kreijkes
Medewerker Adviescentrum" - 20-06-2011 10:20

Logo van ICM opleidingen & trainingenverified_userAanbieder op Springest

"Beste mevrouw Maassen,

ICM biedt u de opleiding 'Middle Management' aan. Dit is veelzijdige opleiding waarin alle facetten van middle management aan bod komen. Dit loopt uiteen van het thema management-bedrijfsprocessen tot aan het leidinggeven aan uw medewerkers. Door onze persoonlijke én praktijkgerichte aanpak kunt u direct aan de slag met uw persoonlijke leervragen. Er zijn geen specifieke vooropleidings eisen.
U kunt de opleiding Middle management bij ons afronden in 9 maanden, maar wij hebben ook een intensieve variant van 4 maanden. De opleiding gaat 2 keer per jaar van start: in oktober en in maart en is zowel in de avond als overdag te volgen. Binnen uw regio wordt Middle management in Eindhoven aangeboden. Verdere informatie over de opleiding Middle management kunt u vinden op onze website www.icm.nl

Wij helpen u graag verder met het maken van een goede opleidingskeuze. Voor advies en antwoorden op uw vragen kunt u contact opnemen met onze studieadviseurs via het nummer 030-2919888.

Met vriendelijke groet,
Florianne Gerritsen (studieadviseur ICM)" - 20-06-2011 10:36

Britt MaassenBezoeker van Springest

"Beste allemaal,
Bedankt voor alle reacties, ik denk dat ik hier echt wat mee kan!
Ik zal alle sites bekijken en daaruit mijn keuze maken.

Met vriendelijke groeten,
Britt Maassen" - 20-06-2011 18:07

Logo van Van den Berg Training & Adviesverified_userAanbieder op Springest

"Beste Britt,

Met plezier wijs ik je op onze training De Essenties van Leidinggeven. Deze training wordt op Springest goed gewaardeerd. Kijk maar.

Als je mij jouw e-maildres mailt, dan mail ik jou achtergrondinformatie over deze training.

Met vriendelijke groet,

Jacco van den Berg
www.vandenbergtraining.nl" - 20-06-2011 22:38

Logo van Kaber Groep BVverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Kaber Groep BVKaber Groep BV

"Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) houdt zich bezig met de manier waarop wij denken, communiceren en doen. Wij leren om ons denken, communiceren en gedrag te begrijpen en gewenste veranderingen aan te brengen. NLP biedt vaardigheden en technieken waarmee we effectiever kunnen denken, communiceren en handelen. NLP haalt het beste uit verschillende wetenschappen. Zoals de psychologie (cognitieve-, diepte- en gedragspsychologie), linguïstiek, communicatiewetenschap, filosofie en antropologie. Praktische en werkzame onderdelen van deze wetenschappen zijn samengebracht in NLP. Werkzaamheid is een belangrijk criterium binnen de ontwikkeling van NLP. Het zorgt voor een goede praktische doelmatigheid.
NLP is praktisch en direct toepasbaar in ons dagelijks leven en op het werk. NLP wordt onder andere toegepast voor individuele groei, relationele, functionele en professionele ontwikkeling. Vandaar ook dat NLP meer en meer toegang vindt binnen bedrijfsleven, overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de maatschappelijke sector.
Data NLP-practitioner Opleiding in Breda bij Kaber:
1. 4, 5, 6 augustus
2. 1,2,3, september
3. 30 sept., 1, 2 oktober
4. 1, 2, 3 december
5. 2, 3 en 4 februari 2012
Certificatie 2 dagen." - 21-06-2011 07:40

Logo van Van den Broek en Partnersverified_userAanbieder op Springest

"Beste Britt,

Ik vind het lastig om op basis van wat je schrijft echt een goed advies te geven. Wat bedoel je bijvoorbeeld precies met de administratieve vaardigheden die je wilt leren? Ik zou graag een telefonische afspraak met de trainer voor je willen inplannen, zodat jullie samen kunnen kijken welke opleiding bij je past. Als je mij even belt (076 520 21 11) of mailt dan regel ik dat voor je. Kijk ook vast eens op onze website www.bptraining.nl wat je vindt van onze training Praktisch leidinggeven. Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet,
Manon Hart
Van den Broek en Partners" - 21-06-2011 07:54

Logo van IVBOverified_userAanbieder op Springest
Kelly F.IVBO

"Als er nog mensen op zoek zijn naar een thuisstudie "middle management" raad ik aan om eens te gaan kijken op deze website: http://www.thuisstudie.be/cursus/middle-management/

Ik heb als studente zeer goede ervaringen met deze school. Ik heb er zelf namelijk al 4 gevolgd, waarvan 3 met succes voltooid. Het waren telkens zeer interessante cursussen, voorzien van de nodige praktijkvoorbeelden, oefeningen en opdrachten. Daardoor behaalde ik al snel de nodige kennis en kon ik vlot examen gaan afleggen.

Campussen zijn er in Hasselt, Gent en Antwerpen. Daar kunnen cursussen worden ingekeken en kan je ook examen afleggen." - 14-03-2013 15:31

Logo van MMCverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van MMCMMC

"Beste mevrouw Maassen,
Ik heb zelf geen geschikte opleiding voor u, maar ik heb zelf wel enkele keren zo'n opleiding moeten zoeken voor een medewerker. Ik heb gemerkt dat er heel veel middenmanagement opleidingen zijn. Het is echter essentieel dat u er een vindt die aansluit bij het soort werk dat u doet. Dus niet voor bv."kantoor-omgevingen". Kijk ook naar het soort dingen dat u wilt leren.
Succes ermee!
Arend Bos" - 20-06-2011 09:12

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 76.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 100.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!