Ik ben op zoek naar een heftruck / reachtruck cursus in het Engels

Vraag gesteld door Sam:

Onderwerp: dag meneer /mevrouw, ik zou graag een opleiding/training of cursus willen volgen zodat ik met heftruck/reachtruck kan werken en dan ook een diploma of certificaat krijg en waar het meeste naar gevraagd word als ik ermee wil gaan werken. Aangezien ik vroeger in een magazijn heb gewerkt heb ik al wel veel praktijkervaring met het bedienen van beiden maar deze certificaten zijn in Engeland behaald en al lang verlopen, ik heb ze ook niet meer in mijn bezit. De theorie zal moeizamer zijn voor mij om te leren. Het probleem is namelijk dat mijn Nederlands zeer slecht is, ik doe wel een inburgeringscursus op dit moment maar mijn nederlands is lang niet goed genoeg om examens in het nederlands af te leggen. Mijn moedertaal is Engels dus ik zoek eigenlijk een opleiding die ik in het engels zou kunnen doen/volgen als dat mogelijk is.

Motivatie: Mijn motivatie om een opleiding/training of cursus te zoeken is omdat ik de nederlandse taal niet voldoende beheers het erg moeilijk is voor mij om een baan te krijgen, ploegendiensten kan ik wel krijgen als productiewerker maar dat is vaak lichamelijk erg zwaar en dan kan ik geen nachtdiensten draaien omdat ik diabetes type 1 heb. Een baan als heftruck/reachtruckchauffeur zou daarom voor mij veel beter zijn in verband met mijn gezondheid.

Gedragsverandering: ik wil leren hoe met de reach/heftruck om te gaan en graag een certificaat/diploma behalen en kan aantonen dat ik een opleiding/cursus of training gevolgd heb zodat de kans op een geschikte baan groter wordt.

Criteria: Ik heb meerdere opleidingen op deze site gevonden maar ik weet niet of deze ook in het engels gevolgd kunnen worden, ik zag alleen maar pools en duits staan.

Verdere opmerkingen: Graag wil ik advies over welke opleiding/training ik het beste zou kunnen volgen en waar bedrijven het meeste naar vragen als zij medewerkers zoeken want er zijn zoveel verschillende dingen en ik weet niet of ik ze dan allemaal moet volgen of dat slechts de basis genoeg zal zijn.

Antwoord door Richard de Beer:

Beste Sam,

HER opleidingen verzorgt de hefruckcursussen ook in het Engels. Voor meer informatie verwijzen wij U naar heftruckcursussen.

Met vriendelijke groet,

Richard de Beer

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Heftruck groeps-opleiding op locatie ( voor 5-8 deelnmers , 1 dag )

Logo van P.T.C. Opleidingen
|META_INFO|

Veilig werken met de hef- of reachtruckDoelU kunt zowel de veiligheid als de kosten van uw chauffeurs positief beïnvloeden door uw chauffeu…

check_box_outline_blank

Hef/reachtruck training (1 daagse/ herhaling)

Logo van Effective opleidingen B.V.
|META_INFO|

Hef/reachtruckopleiding Doel van de training: De deelnemers zijn na afloop van de training beter in staat veilig en bedrijfsgericht om te g…

Bezoeker van Springest

"Dear Sam,

We have several weekly training sessions across the country (16 locations) when it comes to Forklift / Reachtruck. In Amersfoort we provide every two weeks on Saturday during practice. Course entirely in English. On Saturday, May 15, we have an English forklift training planned stand above please call our offices at 033 450 6270.

M.vr.gr.

Oscar Ebbeling" - 14-05-2010 11:21

Logo van BLOM opleidingenverified_userAanbieder op Springest
Tobi BrinkmanBLOM opleidingen

"Dear Sam,

BLOM Education provides various forklift and reachtruck training at private facilities all over the country where we have English teaching material. So it should be no problem for you to participate in the training. Call us: 074-376 40 44 for current dates and locations or visit www.blomopleidingen.nl.

With kind regards,

Tobi Brinkman" - 17-05-2010 08:26

Logo van Agrilog Bedrijfstrainingen en Consultancyverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Agrilog Bedrijfstrainingen en ConsultancyAgrilog Bedrijfstrainingen en Consultancy

"Dear Sam,

While you have experience, you can follow a course in Forklift- and Reachtruck in one single day in Englisch. The course is a one day course and we can provide a certificate which is valid throughout de EC.

With best regards, Dirk" - 14-05-2010 14:25

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bekijk onze heldesk.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 139.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!