Ik ben op zoek naar een online training online marketing

Gesteld door
Anoniem
Wat wil je concreet leren?

Online marketing en alle facetten die daarbij horen. Ook laatste ontwikkelingen etc.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik ben een marketing en communicatie professional met meer dan 10 jaar ervaring in offline marketing. Online marketing wel met een bureau gewerkt aan Seo/Sea. Ik ben "globaal". Bekend met online marketing begrippen. Ga nu van baan veranderen en zal zelfde soort baan zoeken als nu, maar...wil meer brede kennis opdoen over online marketing en alles wat nu actueel is en wat er bij komt kijken. Ik zal geen specialist worden, maar wil meer kennis en hier mijn voordeel bij doen

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

Ik wil een 100% online training. Ik heb €3500 ex budget van mijn werkgever ivm vertrek dat ik voor eind mei moet inzetten. Inzetten betekent dus dat de factuur moet in bezit werkgever zijn, maar training kan dan starten wanneer dat voor mij uitkomt. Graag advies wat hij mij zou passen en of jullie factuur naar werkgever sturen en dan in overleg met mij datum plannen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Online Marketing Workshops - FirstFocus

Logo van FirstFocus BV
|META_INFO|

Online Marketing Workshops - Van Inzicht naar Conversie "Op maat gesneden workshops, die u tastbare handvatten bieden ter verhoging van de …

check_box_outline_blank

Internet marketing: uw bedrijf online profileren

Logo van Next2news
|META_INFO|

De workshop Internet Marketing maakt u bewust van de reputatie van uw organisatie op het internet. De volgende 4 onderdelen worden elk in 1…

Logo van Dutch Marketing Academyverified_userAanbieder op Springest
Daniela ZuppelliDutch Marketing Academy

"Beste Nicole,

Wat leuk dat je interesse hebt in het volgen van een e-learning online marketing! Onze academy biedt de online marketing opleiding via onze digitale leeromgeving. In 4 maanden doorloop je alle onderwerpen van online marketing en maak je praktijkopdrachten om direct het geleerde in de praktijk te brengen. Daarvan leer je het meeste. Ook krijg je tijdens de duur van de opleiding een coach toegewezen. Dit is een ervaren online marketeer. Hij/zij zal al jouw vragen beantwoorden die je via de leeromgeving stelt. Ook kun je een paar online 1-op-1 sessies inplannen om jouw specifieke vragen met de coach te bespreken. Als je wilt, kan ik telefonisch en geheel vrijblijvend de inhoud en vorm van onze opleiding met je doornemen om goed te onderzoeken of jouw wensen en verwachtingen hierbij aansluiten. Wij vinden het belangrijk dat je onze opleiding met plezier en succes kunt volgen en afronden, dus als je mij laat weten wanneer ik je kan bellen, dan kunnen wij alles telefonisch doornemen.

Met hartelijke groet, Daniela" - 10-05-2023 08:25

Daniela Zuppelli raadt aan:

Logo van Adwise Academy B.V.verified_userAanbieder op Springest

"Beste Nicole,

Mooi om te lezen dat je bezig bent met je ontwikkeling.

Zoals je weet naar aanleiding van je opleiding Copywriting bieden wij bij de Adwise Academy veel verschillende (digitale) trainingen aan op het gebied van Digital marketing en communicatie.
Als voorbeeld heb ik nu de Digital marketing advanced opleiding als suggestie gegeven, maar ik denk dat als we met elkaar in gesprek gaan we moeten kijken op welke disciplines jou ontwikkelbehoefte ligt. Op deze manier kunnen we een programma samenstellen die precies aansluit bij jou ontwikkelbehoefte. Ik denk sowieso dat we de training ChatGPT en AI voor digital marketeers moeten toevoegen aan jou opleidingsplan aangezien dit een grote ontwikkeling is in de markt. Daarnaast kunnen we ook sparring/consultancy sessies plannen waar nodig met de specialisten van Adwise.

Wij bieden veel digitale trainingen in aan het hele jaar, dus met de datums voorzie ik geen problemen. Het is voor ons geen probleem om te zorgen dat de factuur deze maand bij jou werkgever terecht komt. Wel goed om te melden is dat onze digitale trainingen geen E-learnings zijn maar dat je digitale trainingen volgt met mede cursisten en een trainer. Wij vinden het juist belangrijk dat je ook leert van je medecursisten.

Mocht je aanvullende vragen hebben laat het dan gerust weten, het is altijd prettig om vrijblijvend te sparren en mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Maikel Veldhuis" - 10-05-2023 09:31

Maikel Veldhuis raadt aan:

Logo van College of MultiMedia (CMM)verified_userAanbieder op Springest

"Hi Nicole,

Op basis van je achtergrond en leerdoelen kun je eens kijken naar onze training Certified Digital Marketing Professional.
Deze training is ontwikkeld door onze partner Digital Marketing Institute uit Ierland en is inclusief het officiële examen, waardoor je voor je nieuwe baan kan aantonen welke kennis en vaardigheden je beheerst.
De training kun je online via livestream volgen of klassikaal in Amsterdam (of een combinatie).
En als je haast hebt, kun je deze vrijdag starten :-)

Neem gerust contact op voor aanvullende info of advies!

Hartelijke groet,
Maurice" - 10-05-2023 10:36

Maurice Troupin raadt aan:

Logo van Beeckestijn Business Schoolverified_userAanbieder op Springest

"Dag Nicole,
We hebben veel ervaring met het opleiden van professionals met de nodige werkervaring. We hebben verschillende digital marketing opleidingen. De opleiding digital en online marketing sluit goed aan bij jouw achtergrond. Na afloop van de opleiding hebben we een mooi alumni-programma om jouw kennis en netwerk uptodate te houden. Al veel marketeers hebben tijdens onze opleiding al een nieuwe job gevonden. We denken graag met je en kijken wat het beste bij je aansluit. Je kunt me bereiken op hmolenaar@beeckestijn.org." - 10-05-2023 13:46

Hans Molenaar raadt aan:

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 82.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bekijk onze heldesk.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 121.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!