Ik ben op zoek naar een training tot conflictbemiddelaar/mediator

Gesteld door Joke Gron
Wat wil je concreet leren?

Ik wil als conflictbemiddelaar/mediator werken

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik doe naast mijn gewone werk ook werk als vertrouwenspersoon en wil mij verder richten op dit onderdeel. Zou mij voor de toekomst mogelijkheden kunnen bieden.

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

Ik denk aan Hbo niveau,maximaal 1 jaar in de regio van Rotterdam, goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kosten tot € 3000,-

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Training Conflicthantering

Logo van GITP
|META_INFO|

Breng conflicten tot een constructieve oplossing In elke organisatie spelen verschillende belangen en kunnen conflicten ontstaan. Hoe zorgt…

check_box_outline_blank

Conflicthantering CAMERATRAINING !

Logo van Silent Speakers
|META_INFO|

CONSTRUCTIEF CONFLICTEN OPLOSSEN Hoe gaat u om met irritaties, onenigheid, verschil van mening, ruzie, 'gedoe'? Het heeft allemaal te maken…

Logo van CIVAS Opleidingenverified_userAanbieder op Springest
Medewerker CIVASCIVAS Opleidingen

"Geachte mevrouw Gron,

Wij zijn een schriftelijk opleidingsinstituut en bieden onder andere een cursus Mediation & conflictbemiddeling. U studeert in eigen tempo en krijgt een studiebegeleidster toegewezen. U kunt bij haar met al uw vragen terecht.
Betreft de opleiding het volgende:

In de cursus Mediation en conflictbemiddeling ontdekt u hoe conflicten ontstaan, hoe ze benaderd worden en hoe u als mediator het proces van conflict naar oplossing begeleidt. U leert op neutrale wijze onderhandelen en gericht toe te werken naar oplossingen.

De cursus Mediation en conflictbemiddeling besteedt veel aandacht aan communicatieve vaardigheid. U leert de juiste vragen te stellen en weet ruziegedrag en weerstand om te buigen naar constructief overleg. De cursus gaat diep in op de mediationtechnieken die u gebruikt op het moment dat van u een bemiddelende rol wordt gevraagd.

Bij mediation en conflictbemiddeling moeten de betrokkenen u volledig vertrouwen. Het belang van discreet en onpartijdig werken komt daarom ook uitgebreid aan bod. Ter ondersteuning van uw leerproces bevat de cursus tal van voorbeelden uit de mediationpraktijk van de schrijver.

De cursus Mediation en conflictbemiddeling is u op het lijf geschreven als u als mediator wilt optreden in conflictsituaties. De cursus biedt handvatten aan iedereen die zakelijk, bij bestuurswerk of op het persoonlijk vlak met conflicten te maken heeft. Na afronding van de cursus Mediation en conflictbemiddeling beschikt u over de kennis om bij allerhande geschillen als mediator een bemiddelende rol te kunnen spelen.

Ook als u regelmatig onderhandelingen voert is deze Mediationcursus van grote waarde. De lesstof is daarnaast van direct nut voor managers, counselors, coaches, ambtenaren, hulpverleners, personeelsfunctionarissen, docenten, ondernemers, therapeuten en ieder ander die regelmatig met conflicten te maken heeft.

Mocht u nog vragen hebben, bel of mail gerust!

Met vriendelijke groet,
Ellen Helwes" - 12-02-2014 11:13

Logo van TromerTrain Training en Coachingverified_userAanbieder op Springest

"hai, wat je kan doen is eens informeren bij het Mediation Educatie Centrum, Oude Leedeweg 195 te Pijnacker: 015-3611236.

Ik zou het leuk vinden als je daar mijn naam wilt noemen ...:-) Succes! Angela Tromer" - 12-02-2014 11:16

Sophie KeijserBezoeker van Springest

"Geachte mevrouw,

Dialogue is een trainings- en coachingsbureau gespecialiseerd in vaardighedenontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en conflictoplossing. Wij geloven dat mediation- en bemiddelingsvaardigheden bijdragen aan de verbetering van mensen en organisaties.

Al onze mediationopleidingen zijn praktijk- en doelgericht. We bieden diverse opleidingen aan zodat u een opleiding kunt kiezen die past bij uw doel, ambitie en vakgebied:
- opleiding tot professioneel mediator (9- daags)
- mediationopleiding tot conflictmanager (6daags)
- bemiddelings- en mediationvaardigheden (2-daags).

Onze aanpak is praktijkgericht; leren door doen. We werken in kleine groepen van max. 10 deelnemers zodat we veel aandacht kunnen besteden aan uw persoonlijk ontwikkeling en uw rol als mediator. Dit alles in een prettige sfeervolle omgeving met een uitstekende catering o.a. in Den Haag, Rotterdam en Bussum. Alle locaties zijn uitstekend bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek en kennismaking waarin de mogelijkheden met u besproken worden en u een goed beeld krijgt van onze opleiding. Neemt u daartoe contact op met onze opleidingsmanager Michelle Habets, 035-541 18 44 of mhabets@dialoguebv.nl. Zij staat u graag te woord.

Meer informatie kunt u vinden via onze site: www.dialoguebv.nl" - 13-02-2014 09:29

Paul TijssenBezoeker van Springest

"Beste Joke,
Het is ook mogelijk om mediator te worden bij ons in 4 dagen(spaart een boel tijd en geld (€1400,-)
zie www.match-it.info

Met vriendelijke groet,

Paul Tijssen
06-41344016" - 12-02-2014 09:23

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 76.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 97.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!