Ik ben op zoek naar informatie over Ciep Cursussen

Vraag gesteld door Schaap:

Criteria: graag informatie over de ciep cursussen van impulsus en evt. alternatieven voor deze cursus

Verdere opmerkingen: zie boven ciep - Impulsus heeft het CiEP-programma ontwikkeld om een oplossing hiervoor te bieden. Het werken volgens CiEP laat mensen in een kantooromgeving 10%-20% effectiever functioneren en stelt directie en managers van kantoororganisaties in staat het werkproces van hun afdeling(en) integraal en duurzaam te optimaliseren.

Antwoord door Pauline Franke:

Beste mevrouw Schaap,

U bent op zoek naar informatie over ciep cursussen en eventuele alternatieven daarvoor. Dit type cursus richt zich op het efficiënter in kantoor organisaties. Op Springest levert de zoekterm: kantoor, een aantal resultaten op dit gebied. Bijvoorbeeld: het nieuwe werken in het papierloze kantoor of de workshop Basis slim werken op kantoor De invalshoek is hierbij enerzijds IT gericht anderzijds op Persoonlijke Effectiviteit gericht.

Vanuit de invalshoek werkdruk kom ik op programma's over Getting things done

Tot slot, een vergelijkbare opzet als de ciep cursussen is het Personal Efficiency Program (PEP). Tijd besparen (time management) en vergroten van de persoonlijke productiviteit zijn hier de ingrediënten.

Er zijn dus nogal wat mogelijkheden, afhankelijk van welke invalshoek u kiest. Mogelijk dat na publicatie van dit antwoord er meer reacties volgen van aanbieders. Houdt u de pagina Artikelen en Vragen dus nog even in de gaten !

Dit antwoord is vooral bedoeld om u een stap op weg te helpen bij het bepalen van uw keuze. We horen graag of dit gelukt is !

vriendelijke groet, Pauline Franke

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Getting Things Done Basistraining

Logo van Meereffect
2 gegarandeerde startdata
|META_INFO|

Herken je dit? Je bent goed in je werk, maar je komt om in rompslomp, drukte en details. Je verliest het overzicht en je laat steeds vaker …

check_box_outline_blank

Getting Things Done

Logo van Bureau de baas
|META_INFO|

Loopt jouw hoofd ook over en puilt je inbox uit? Bepalen mails je werkdag en ben je veel bezig met brandjes blussen? Je grote projecten bli…

Hans BrinkhuisBezoeker van Springest

"Voor Ciep: kijk op www.impulsus.nl
Advies: Kijk ook eens op de website van Efficiency Partners: www.efficiencypartners.nl
Wij leveren het originele PEP-programma waarvan Ciep is afgeleid.
Wij kennen geen 'standaard' oplossingen, maar kijken per persoon/team wat de beste werkwijze is om efficient en zeker ook effectief te werken.
Overigens: onze prijsstelling ligt ruim onder Ciep." - 09-07-2010 11:25

Logo van STAPConsultverified_userAanbieder op Springest
A.E. KempersSTAPConsult

"Geachte mevrouw Schaap,
STAPconsult biedt een traject waarin medewerk(st)ers op de werkplek worden gecoacht: POP-ART efficiency coaching. Afgestemd op de leerdoelen van de medewer(st)er ontwikkelen we de inrichting van de werkplek (incl computer), het beheer van activiteit en tijd en het omgaan met de directe omgeving (afstemming, grenzen stellen). Persoonsgericht en effectief. Zie voor een digitale flyer www.pop-art.nu. Met vriendelijke groet, Annette Kempers." - 02-07-2010 09:19

Logo van Missing Link time management trainersverified_userAanbieder op Springest

"Geachte mevrouw Schaap,
"Dit hadden we veel eerder moeten doen", horen we regelmatig van onze cursisten. "Dit" is de Prompt efficiencytraining van Missing Link. Waarom zijn onze cursisten zo tevreden? We coachen iedere deelnemer individueel op de eigen werkplek met praktische adviezen die afgestemd zijn op uw werksituatie. We coachen u meerdere keren want werkgewoonten verander je niet in 1 dag. We evalueren met u de behaalde resultaten. Wilt u weten hoe efficiënt u bent, doe dan de test op www.missing-link.nl/test . Met vriendelijke groeten, Gerard Molenkamp" - 02-07-2010 09:48

Logo van PALET coaching, advies, interimmanagementverified_userAanbieder op Springest

"Mevrouw Schaap,

Ik kan u van harte Edgar Koning van Impulsus. edgar.koning@impulsus.com
Hij kan u alles vertellen over de voordelen van CIEP en de exacte werkwijze. Ik ben erg tevreden over zijn manier van werken en het CIEP systeem" - 02-07-2010 12:06

Logo van Schoevers.verified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Schoevers.Schoevers.

"Geachte mevrouw Schaap,

Schoevers kan u de training: Het nieuwe werken, van harte adviseren.

Waarom de training Het nieuwe werken:
Het Nieuwe Werken (HNW) of anders gezegd Werken 2.0 staat voor het plaats- en tijdsonafhankelijk uitoefenen van uw functie. Het Nieuwe Werken vraagt om een andere denkwijze, van u èn van uw manager. Van input naar resultaat, van aanwezigheid naar bereikbaarheid en van controleren naar loslaten. Het zet uw werk-privebalans in een nieuw perspectief, uw rol verandert en dat vraagt om andere communicatieve en sociale vaardigheden. Ook maakt u gebruik van de nieuwste mobiele communicatietechnologie zoals sharepoint, smartphones, pingen, tablets, video-calls, en Voice Over IP. Met deze onomkeerbare maatschappelijke ontwikkeling hebt u nieuwe technologische kennis nodig.

Uw profiel:
Uw bedrijf schakelt over op het nieuwe werken of gaat dat binnen afzienbare tijd doen. U wilt actief participeren in deze omslag. Deze training bereidt u voor op een nieuwe manier van communiceren, het leveren van resultaatgerichte output en de technologieën die het nieuwe werken optimaal ondersteunen.

Onze aanpak:
Praktische theorie, oefeningen en een demonstratie van de nieuwste ICT-toepassingen wisselen elkaar af tijdens de training. U gaat actief aan de slag en werkt gedurende de training aan diverse opdrachten. Uiteraard krijgt u uitgebreid feedback. Er is voldoende tijd om uw eigen praktijksituaties in te brengen en te oefenen.

Op onze website vindt u de uitgebreide uitleg van de training: www.schoevers.nl.

Met vriendelijke groet,
SCHOEVERS Servicedesk Leren & werken
Wanda Vermeulen" - 06-07-2010 09:59

Medardo MedardoBezoeker van Springest

"Zoals Dolf Jansen zou zeggen: Als je diegnn roept als anoniem-zijnde, dan ben je of laf, of achterbaks (hetzelfde?!), of ben je bang. Sta voor je mening, trek je bek open en roep daarna KEIHARD je naam.Of zoals Maybeshewill (Not For Want Of Trying) zou zeggen: All I know is first you've got to get mad. You've got to say, I'm a human being, God Dammit! My life has value! So, I want you to get up now. I want all of you to get up out of your chairs. I want you to get up right now and go to the window, open it, and stick your head out, and yell, I'm as mad as hell, and I'm not going to take this anymore!" - 25-09-2012 03:00

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 91.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!