Ik wil een aantal Netwerkbeheer certificeringen combineren in een MBO-4 studie, welke is geschikt?

Vraag gesteld door Dave:

Wat wil je concreet leren? Wat is de gewenste inhoud of het gewenste resultaat van de training?

Na een versnelde opleiding MBO ICT Beheer en 7 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende functies ben ik ziek geraakt. Bijna 7 jaar aan de kant gestaan en nu weer klaar om aan de slag te gaan. Echter niemand neemt je aan natuurlijk met een kennis gat van 7 jaar.

Nu heb ik een akkoord van het UWV om vol tijd 2 jaar een opleiding of opleidingen te gaan doen om zo weer "up to date" te geraken en weer aan de slag te kunnen. Ik zat te denken aan een Netwerkbeheer niveau 4, een Network Security Specialist of iets in die geest.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Het liefst zou ik daarbij certificering willen behalen van LPIC 1 en 2, MCITP, Comptia+, en CCNA. Laten we eerlijk zijn een MBO 4 diploma staat mooi certificering en werkervaring misschien wel beter! Affijn ik zoek dus een opleiding of opleider die mij 1 pakket kan aanbieden met deze leergangen. Aangezien het UWV vergoedt 2 jaar opleiding.

Hoe moet de opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.

Wie heeft advies?

11i System Administrator Fundamentals

In deze cursus leren cursisten begrippen en functies die belangrijk zijn voor de rol van systeembeheerder. De cursus bevat nuttige informat…

UNIX: Systeembeheer

U leert het systeembeheer uit te voeren voor een UNIX systeem. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn onder andere gebruikersbeheer, UN…

Beste Dave, Wij kunnen jou voorzien in de volledige certificering voor LPIC 1 en 2, MCITP, Comptia+, en CCNA. Je volgt via ons platform een training, maakt een proefexamen en schrijft je in voor het examen middels onze examenvouchers. Icttrainingen.nl biedt een online opleidingsplatform aan waarop dit soort trainingen in de cloud worden aangeboden. Hierdoor is het mogelijk om de training te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Op onderstaande links tref je meer informatie over bovengenoemde certificeringen. http://www.icttrainingen.nl/Linux-Professional-Institute-Certification-LPIC-training-en-cursus.html http://www.icttrainingen.nl/Windows-Server-2008-training-en-cursus.html http://www.icttrainingen.nl/CompTIA-training-en-cursus.html http://www.icttrainingen.nl/CCNA-training-en-cursus.html Ik hoop je hiermee een duidelijk beeld te hebben gegeven en mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag! MVG, Luuk Jansen

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Opleider op Springest

= Opleider op Springest

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als opleider. Klik hier om aan te melden of in te loggen als opleider op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 41.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
Not for humans