Ik wil graag een marketingopleiding volgenVraag gesteld door Saskia

Wat wil je concreet leren?

Ik wil graag aansprekende internationale marketingpresentaties maken in PPT en via Excel. Ik wil graag dat de volgende onderwerpen in de training aan bod komen: snel omgaan met diverse systemen, agendabeheer van internationaal opererende B2B directeur(en) (met verschillende tijdzones) videoconference opzetten, (office management & account executive functie op heel hoog niveau).

Ik zou na afloop van de opleiding graag door meer kennis van taken, een tijdefficiëntie en kostenbesparende professionele werkwijze te bepalen om zo de directeur te 'ontzorgen'.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik wil me graag blijven ontwikkelen. Van huis uit ben ik Marcom medewerker/adviseur, maar nu ga ik beginnen in een internationaal PA/Office managersfunctie in de B2B markt.

Hoe moet de opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.

Post-HBO met de nadruk op de praktijk, waarbij voldoende ruimte is voor specifieke situatiegebonden vragen en -antwoorden. Graag in regio Alkmaar/Amsterdam, of een e-learning. Budget: Ik wil gebruik maken van de UWV voucher twv. max. 2500 Euro. Zelf denk ik aan een B2B contentopleiding. Online Corporate marcom, bijvoorbeeld in combinatie met AE/officemanagement. Vandaar mijn vraag naar persoonlijk advies voor meerdere opties. Belangrjk is dat er een certificaat/diploma met de opleiding behaald wordt. Wat betreft de duur denk ik aan verkort post-HBO van ongeveer 4-6 maanden. Mijn ervaring met bijv. 2 dagen opleiding is dat het wat minder beklijft omdat je teveel info in een keer krijgt. Ook het oefenen met de lesstof en daarin gecoacht worden met leermomenten is meer mijn ding.

check_box_outline_blank

Marketing Management

Logo van EuroPort Business School

Ben je eigenwijs en ondernemend en wil je weten hoe je jouw ideeën kunt omzetten in winst? Ben je goed in organiseren en sta je nooit met j…

check_box_outline_blank

Consumenten Marketing Management

Logo van Linnartz opleidingengroep

De opleiding heeft als voornaamste doelde marketingmanagers specialistische kennisbij te brengen voor het vak marketing enfinancieel manage…

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 43.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 68.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
Not for humans