Ik wil graag een marketingopleiding volgen

Gesteld door Saskia Jansson
Wat wil je concreet leren?

Ik wil graag aansprekende internationale marketingpresentaties maken in PPT en via Excel. Ik wil graag dat de volgende onderwerpen in de training aan bod komen: snel omgaan met diverse systemen, agendabeheer van internationaal opererende B2B directeur(en) (met verschillende tijdzones) videoconference opzetten, (office management & account executive functie op heel hoog niveau).

Ik zou na afloop van de opleiding graag door meer kennis van taken, een tijdefficiëntie en kostenbesparende professionele werkwijze te bepalen om zo de directeur te 'ontzorgen'.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik wil me graag blijven ontwikkelen. Van huis uit ben ik Marcom medewerker/adviseur, maar nu ga ik beginnen in een internationaal PA/Office managersfunctie in de B2B markt.

Hoe moet de opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.

Post-HBO met de nadruk op de praktijk, waarbij voldoende ruimte is voor specifieke situatiegebonden vragen en -antwoorden. Graag in regio Alkmaar/Amsterdam, of een e-learning. Budget: Ik wil gebruik maken van de UWV voucher twv. max. 2500 Euro. Zelf denk ik aan een B2B contentopleiding. Online Corporate marcom, bijvoorbeeld in combinatie met AE/officemanagement. Vandaar mijn vraag naar persoonlijk advies voor meerdere opties. Belangrjk is dat er een certificaat/diploma met de opleiding behaald wordt. Wat betreft de duur denk ik aan verkort post-HBO van ongeveer 4-6 maanden. Mijn ervaring met bijv. 2 dagen opleiding is dat het wat minder beklijft omdat je teveel info in een keer krijgt. Ook het oefenen met de lesstof en daarin gecoacht worden met leermomenten is meer mijn ding.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

AD Marketing Management

Logo van Business School Notenboom

AD - Marketing Management De wereld van de internationale business is elke seconde in beweging. Wie daarin succesvol wil opereren moet van …

check_box_outline_blank

Management en Marketing van Maatschappelijke Organisaties

Logo van VU VASS

De cursus is gericht op het bestuur en management van verenigingen en stichtingen in de filantropische sector. Theorieën uit algemeen manag…

Logo van SRMverified_userAanbieder op Springest

"Hoi Saskia,

Bij de opleiding NIMA B gaat het om de vraag: hoe kan een bedrijf, organisatie of merk haar concurrentiepositie op de markt versterken? Ofwel het draait om antwoord op de vraag: wat is op markt X voor bedrijf Y de beste marketingstrategie? Daarom is het startpunt van alle NIMA B varianten een grondige analyse van de markt.

De verschillen tussen de opleiding NIMA B Business marketing en NIMA B Digital marketing zijn met name in de uitvoeringfase zeer groot. Het spreekt voor zich dat de bij online marketing toegepaste methoden en technieken zeer sterk verschillen van 'traditionele' marketing.

Welke NIMA B opleiding het best bij je past hangt af van je eigen leerwensen en die van je organisatie. Heb je vragen over de overeenkomsten en verschillen tussen de NIMA B opleidingen? Aarzel in dat geval niet en bel met Max Kohnstamm, Programmamanager Marketing bij SRM." - 29-11-2017 12:51

Rick van Midde raadt aan:

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 72.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 79.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!