Ik zoek een cursus Prince 2 Foundation om me om te scholen voor projectwerk

Gesteld door
Anoniem
Wat wil je concreet leren?

Op korte termijn: Ik wil een Prince 2 cursus volgen. In dit geval de foundation. Er zijn verschillende soorten van opleidingen. Klassikaal t/m thuisstudie. Er zijn vaak ook nog duur of looptijden genoemd, bijvoorbeeld 3 maanden terwijl de klassikale opleidingen soms maar 2 dagen is. Mijn vraag is dan ook, waarom dit verschil in tijdsduur? Welke voorkeur als je al met/in je projecten heb gewerkt. Wat is het wezenlijke verschil tussen e-learning en thuisstudie? Op korte tot middellange termijn Andere vragen: Is er een scholingstraject voor Sharepoint administrator cq ontwikkelaars en hoe bepaal je of de functie als ontwikkelaar je goed ligt. Ik heb aanleg voor applicatiebeheer, dacht aan bisl en/of technisch functioneel beheer van applicaties.

Ik heb zojuist een zelftest gedaan voor projectmanagement. Daaruit kwam dat ik hoog scoor op assertiviteit en laag op probleemanalyse. Dit heeft mij niet echt geholpen om een keuze te maken tussen een reguliere opleiding projectmanagement of een opleiding projectmanagement met Prince2.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding?
Bekijk onze speciale keuzehulp pagina's:

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik zit al jaren lang in de ICT, maar wil mij certificeren voor de basis van projectwerk. Sharepoint 2007 heb ik vroeger als system- / applicatiebeheerder onder mijn hoede gehad.

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

Ik zit in een outplacement traject en wil mij op mijn 50plus leeftijd en bijna 20 jaar ICT ervaring nog verdienstelijk maken voor de ICT branche of aanverwante branches. Sommige functies worden minder gevraagd en daarom wil ik een (om-) scholing die weer voldoende kans bied op werk. Ik zit op MBO/HBO niveau, regio Gelderland of Utrecht, budget is 10000 euro en duur is minimaal 4 maanden. Ik denk aan Sharepoint / Mobiel (BYOD) / Cloud Computing / Bisl.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

PRINCE2 Foundation (inclusief examen)

Logo van CLS Computertrainingen
|META_INFO|

De PRINCE2® Foundation is de beste investering voor iedereen die met projecten aan de slag gaat. Voor veel vacatures en interimopdrachten i…

check_box_outline_blank

ICT opleiding Prince 2 Practitioner

Logo van CCO Informatica Opleidingen
|META_INFO|

De opleidingen voor de methode Projectmanagement in Controlled Environments (PRINCE2) worden door diverse nationale en internationale oplei…

Logo van Forsa Adviesverified_userAanbieder op Springest

"Hallo Erik,
Wees welkom om contact met mij op te nemen. Als je aangeeft welke trainingen je precies met elkaar vergelijkt dan kan ik je helpen de verschillen te verklaren.

Voor wat betreft de keuze e-learning, klassikaal of blended kiest Forsa Advies voor blended. We combineren een online omgeving waarin deelnemers oefeningen kunnen maken met de kracht van een klassikale les waarin ervaringen kunnen worden gedeeld en door de directe interactie vragen en antwoorden veel preciezer op elkaar kunnen worden afgestemd.

Met vriendelijke groet,
Tanja van den Akker" - 19-10-2015 06:51

Tanja van den Akker raadt aan:

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bekijk onze heldesk.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 137.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!