Ik zoek een groepstraining feedback geven / assertiviteit

Gesteld door Xiomara Essed
Wat wil je concreet leren?

Beste lezer, ik ben aan het brainstormen over een interactieve training van een dag voor mijn gehele team op het vlak van feedback geven/vragen en assertiviteit. Het betreft een groep van 18 personen. Is hier iets passends voor op de markt? Hoor graag. Dank alvast. Hartelijke groet, Xiomara 

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Teamontwikkeling

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

Locatie: Eneco World

Kan je Xiomara Essed helpen? Reageer dan hieronder.
check_box_outline_blank

Assertiviteit (HBO & MBO)

Logo van Xzellent - Training | Coaching
Niet Goed Geld Terug
Startgarantie
|META_INFO|

Training in Assertiviteit & Persoonlijke Effectiviteit. Assertiviteit of assertief reageren; Voor veel mensen is het lastig om te zeggen wa…

check_box_outline_blank

Feedback geven en ontvangen

Logo van Mirror Consultancy
|META_INFO|

Feedback betekent letterlijk “terugvoeden”. Tijdens ons werk voeden wij elkaar regelmatig met informatie over wederzijds gedrag en prestati…

Logo van D-ICT Solutionsverified_userAanbieder op Springest
Keesjan FijmaD-ICT Solutions

"Beste Xiomara,
Dit soort trainingen komen vaker voor, wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden buiten de standaardtraining te bespreken.
D-ICT Solutions" - 03-08-2022 08:16

Keesjan Fijma raadt aan:

Logo van Room to Growverified_userAanbieder op Springest

"Beste Xiomara,
Wij kunnen jouw team hier zeker een mooie training voor aanbieden. Onze training Feedback geven en ontvangen is een hele geschikte als teamtraining omdat we in het feedback geven ook op zoek gaan naar de kwaliteiten die verborgen liggen onder het gedrag wat je graag veranderd zou willen zien. Dus naast feedback geven en ontvangen zul je merken dat jullie elkaar ook meer gaan waarderen. Over assertiviteit wil ik graag met je doorpraten. Alvast daarop vooruitlopend... Ik geef veel de training Profileren zonder Opscheppen waarop ik deelnemers leer om op een natuurlijk manier te laten zien hoe professioneel ze zijn. Sommigen noemen het assertiviteit, maar ik zie dat iets anders. Ik merk dat mijn idee bij meer mensen goed aansluit, ook juist bij mensen die weerstand voelen bij assertiviteit." - 03-08-2022 09:23

Mirjam Hubregtse raadt aan:

"Beste Xiomara, wij hebben deze training in combinatie met feedback geven. Mocht je het fijn vinden om meer informatie te ontvangen hoor ik het graag,
Caroline - Creating Insights" - 03-08-2022 08:03

Caroline de la Fuente Saez raadt aan:

Logo van Coniche Business Schoolverified_userAanbieder op Springest

"Hi Xiomara,
Wij geven zowel incompany en op maat gemaakte trainingen als open inschrijving 'feedback geven en ontvangen' waarbij de door jouw genoemde onderwerpen aan bod komen.

Mocht je meer willen weten, kunnen we altijd vrijblijvend bellen." - 03-08-2022 08:24

Melike Karatas raadt aan:

Logo van de Bode Nascholingenverified_userAanbieder op Springest

"Na telefonisch intakegesprek bieden wij een passende incompany offerte aan. 3 uur interactieve theorie en 3 uur simulatiegesprekken met actrice." - 03-08-2022 08:38

Logo van People & Companyverified_userAanbieder op Springest

"Hoi Xiomara,

Hierbij een voorbeeld van een feedback training. Wij kunnen onze trainingen o.b.v. een intake ook maatwerk maken. Daarvoor doen we een geheel vrijblijvend intakegesprek van een half uur. Daarna stellen wij een offerte voor jou en je team op.

Hartelijke groet,
Sven" - 03-08-2022 08:54

Sven van der Wal raadt aan:

Logo van DELPHIconceptverified_userAanbieder op Springest

"Assertief gedrag en feedback zijn termen die hand in hand gaan en in de training "Assertief op weg" theoretisch en praktisch aan bod komen. Normaal gesproken zijn groepen max 10 deelnemers groot om zo tot voldoende diepgang te komen, bij een training van 3 uur. In overleg kunnen we kijken om 1 dag te vullen voor de groep van 18 deelnemers. Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Mvg, Jurgen" - 03-08-2022 09:04

Jurgen Winkel raadt aan:

Logo van Sunny Trainingverified_userAanbieder op Springest

"Beste Xiomara, wat een goed en leuk idee. We zijn je graag van dienst! En we zijn benieuwd wat de reden is om dit onderwerp te kiezen. Sunny Training werkt uitsluitend incompany en levert maatwerk sinds 2005. Zullen we een afspraak maken om kennis te maken via Teams? Met zonnige groet, Miriam." - 03-08-2022 09:07

Miriam Kuijpers raadt aan:

Logo van DELPHIconceptverified_userAanbieder op Springest

"Beste Xiomara Essed,

In mijn reactie van net wordt er verwezen naar de e-learning "Assertief op weg", deze training wordt ook als groepstraining gegeven waarbij de leerdoelen die bij de training staan worden doorlopen plus feedback." - 03-08-2022 09:09

Jurgen Winkel raadt aan:

Logo van Life Universityverified_userAanbieder op Springest
Piet MathotLife University

"Goedemorgen Xiomara,
Vanuit de Life University hebben we veel ervaring met teamtrainingen op gebied van feedback geven/ontvangen en Assertiviteit. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Hartelijke groet, Piet Mathot Life University / Mirror Consultancy" - 03-08-2022 09:23

Logo van Schoonderwoerdverified_userAanbieder op Springest
Berend WolffenbuttelSchoonderwoerd

"Hallo Xiomara,
Wat een leuk en nuttig thema om een dag mee te vullen! Een training bij ons is altijd vol energie en positiviteit. Feedback, Assertiviteit en Zichtbaarheid zijn allemaal thema's die wij ook in ons open aanbod hebben opgenomen en vaker maatwerk trainingen voor ontwikkeld hebben. Wij hebben een divers aanbod van incompany teamontwikkeling workshops die geschikt zijn voor een dag of dagdeel. We komen graag met je in contact om je te vertellen over de mogelijkheden. Wij zijn een coöperatie van zelfstandige professionals en staan bekend om hoge kwaliteit en het persoonlijke contact dat we maken met onze deelnemers en opdrachtgevers. We scoren daarom ook hoog op Springest en bestaan al meer dan 30 jaar - en daar zijn we trots op. Ik hoor graag of onze pitch je aanspreekt!

Hartelijke groet!
Karlijn Wijers en Berend Wolffenbuttel (op reis)
www.schoonderwoerd.nl" - 03-08-2022 09:30

Logo van Profectus Instituutverified_userAanbieder op Springest
N van der VatProfectus Instituut

"Hi Xiomara,

Dat is zeker iets wat wij kunnen verzorgen. Hierbij een korte omschrijving van onze incompany training "Assertiviteit & feedback":

Een belangrijke basis voor goede samenwerking binnen een team is dat teamleden grenzen aan durven geven en elkaar van feedback voorzien. Deze skills komen samen in de training 'Assertiviteit & Feedback'.
Waar de één reageert met dominant gedrag, kan de ander meer in zichzelf keren. Assertief gedrag is aan te leren en dat is dan ook precies het doel van deze training. Daarbij kan feedback leiden tot verbetering en groei, wanneer de gever en ontvanger weten hoe. Deelnemers leren hoe ze constructief feedback kunnen geven en open kunnen staan voor het ontvangen van feedback op positieve wijze.

Uiteraard kunnen we deze training geheel op maat maken voor jouw team. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,
Nienke van der Vat
Profectus Instituut" - 03-08-2022 09:38

Logo van Darwin on the Jobverified_userAanbieder op Springest
Anita RegoutDarwin on the Job

"Goedemiddag Xiomara,

Wat een goed idee om dit met je gehele team te gaan doen.

Goed kunnen omgaan met feedback en assertiviteit zijn kernvoorwaarden voor goede samenwerking. Daarbij horen zowel feedback geven als goed kunnen ontvangen. Dat vereist durf en skills. Assertiviteit heeft ook te maken met veiligheid en vertrouwen; ook deze aspecten komen in onze training aan bod.

De core business van Darwin on the Job is het versterken van de samenwerking binnen teams. Wij doen dat vanuit het door ons ontwikkelde Social Fitness concept.

Uiteraard zijn wij belangstellend naar de aard en samenstelling van het team, omdat we onze opleidingen altijd toesnijden op de situatie: mensen, wensen en doelen.

We komen dan ook graag met je in contact.
Onze expert-trainers richten zetten hun lange ervaring in grote organisaties graag in, zij hebben gewerkt voor bedrijven als Achmea, Shell, Gemeente Utrecht, Rijksuniversiteit Groningen.
We zijn altijd op korte termijn beschikbaar.

Laten we snel even persoonlijk contact hebben om gedachten uit te wisselen." - 03-08-2022 10:06

Anita Regout raadt aan:

Logo van Tailor iTverified_userAanbieder op Springest
Angela Stoop-van PoortenTailor iT

"Beste Xiomara,

We kunnen hiervoor een maatwerktraining aanbieden. Dit kan een combinatietraining, bestaande uit Assertiviteit en Communicatie & Feedback geven, worden. Voorafgaand aan het uitbrengen van een eventuele opleidingsoplossing zal er een (geheel vrijblijvend) telefonisch intakegesprek plaatsvinden. Aan de hand van dit gesprek zal onze docent de training (inhoud en duur) samenstellen. De mogelijke duur is 1 á 2 dagen.

Mochten er vragen zijn, vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Angela Stoop-van Poorten" - 04-08-2022 09:43

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bekijk onze heldesk.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 137.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!