Ik zoek een opleiding consumentenmarketing, kan iemand mij helpen?

Gesteld door Tesch Groot
Wat wil je concreet leren?

Dat kan ik niet concreet zeggen. Ik vind de elementen communicatie, psychologie, marketing en innovatie heel interessant. Een ideale verhouding tussen die elementen zou zijn 60% communicatie, 20% psychologie en 20% innovatie en marketing. Ik ben een doener en minder geinteresseerd in administratie en theorie.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik heb dit jaar mijn diploma communciatie en marketing (niveau 4) op het ROC gehaald. Daarnaast heb ik een cursus timemanagement en effectief communiceren gedaan. Ik wil meer weten over het menselijk gedrag en hoe ik dat kan beinvloeden/sturen door middel van psychologie en communicatie. Ik vind het interessant om te weten waarom mensen producten kopen. Schoevers heeft een opleding die deze elementen (communicatie, marketing, psychologie, innovatie) bevat maar deze opleidng is behoorlijk prijzig. Ik werk graag met mensen.

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

HBO-niveau Geacrediteerde opleiding bij voorkeur in het reguliere onderwijs. Bij voorkeur regio Twente maar andere regio's zijn uiteraard geen bezwaar. Duur: vier jaar Budget: maakt niet uit.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Online Marketingstrategie

Logo van Competence Factory
Niet Goed Geld Terug
11 gegarandeerde startdata
|META_INFO|

Waarom groeien sommige bedrijven uit tot multinationals, en blijven andere steken in de start-upfase? Groot of klein, alle succesvolle orga…

check_box_outline_blank

NIMA A Marketing - Dag

Logo van SRM
|META_INFO|

Wil je een stevige basis leggen en je verdiepen in marketing, ongeacht welke achtergrond je hebt? Dan is het programma NIMA A Marketing iet…

Logo van SRMverified_userAanbieder op Springest
SRM OpleidingenSRM

"Hoi Tesch,

De opleiding NIMA B Consumenten marketing verschaft je de kennis én de vaardigheden om marketinguitdagingen om te zetten in slim commercieel beleid. Dat is precies hetgeen je in dit tijdperk van hyperconcurrentie moet kunnen. Je vergroot je kennis en inzicht van het marketingvakgebied, je functioneert beter in je werk en verruimt tegelijk jouw carrièrekansen.

Een alternatief is de opleiding NIMA B Digital marketing. De verschillen tussen NIMA B Consumenten marketing en NIMA B Digital marketing zijn met name in de uitvoeringfase zeer groot. Het spreekt voor zich dat de bij online marketing toegepaste methoden en technieken zeer sterk verschillen van 'traditionele' marketing.

Welke NIMA B opleiding het best bij je past hangt af van je eigen leerwensen en die van je organisatie. Heb je vragen over de overeenkomsten en verschillen tussen de NIMA B opleidingen? Aarzel in dat geval niet en bel met Max Kohnstamm, Programmamanager Marketing bij SRM." - 29-11-2017 14:13

SRM Opleidingen raadt aan:

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 77.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 93.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!