Ik zoek een training "omgaan met stress" regio Amsterdam of Purmerend

Gesteld door Peggy de Sanders
Wat wil je concreet leren?

Omgaan met stress in combinatie met werkdruk of binnen privésfeer.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Dit omdat ik bij bedrijven een presentatie of workshop wil geven. Mijn achtergrond is SPH en ik ben nu werkzaam in de jeugdzorg.

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

HBO, regio Amsterdam of purmerend Budget niet hoger dan 2000,- Duur mag een aantal dagen tot max 6 maanden zijn.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Assertiviteitstraining: Persoonlijke Kracht via NLP

Logo van Anker & Kompas
|META_INFO|

De training Persoonlijke Kracht via NLP is een training van in totaal vier dagen waarin u belangrijke principes uit NLP leert toepassen in …

check_box_outline_blank

Persoonlijke Kracht en Assertiviteit bij stress en burnout

Logo van Verheijden Consult
Niet Goed Geld Terug
|META_INFO|

Persoonlijke Kracht gaat altijd door (op afstand) en je kunt vandaag al veilig starten! De training is voor pro-actieve mensen die stress, …

Logo van Learnitverified_userAanbieder op Springest
Gerhard HopLearnit

"Beste Peggy,

In onze training Presenteren met overtuiging leert u hoe u zelfverzekerd een boeiende presentatie kunt geven. De nadruk ligt op het zèlf presenteren, aangezien u presenteren alleen leert door het te doen!

Tevens kunt u een persoonlijk coachingstraject bij ons volgen, zodat u gericht werkt aan uw leerdoelen en meerdere onderwerpen aan bod kunnen komen. In een vijftal sessies zal u zelfstandig werken aan uw eigen overtuigingen en drijfveren om zo tot verdiepende inzichten te komen. Dit onder begeleiding van één van onze coaches.

Graag zou ik in een adviserend gesprek onze mogelijkheden willen toelichten om zo goed bij uw trainingsvraag aan te kunnen sluiten.

U kunt ons vind op ons profiel op Springest.

Met vriendelijke groet,

Janita Meijer
Accountmanager/trainingsadviseur" - 23-03-2015 14:41

Gerhard Hop raadt aan:

Logo van Splendesco Life Coaching en Trainingenverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Splendesco Life Coaching en TrainingenSplendesco Life Coaching en Trainingen

"Beste Peggy,

Toen ik ca. 5 jaar geleden het roer helemaal om wilde gooien en iets wilde gaan doen met het coachen en trainen van mensen, kwam ik in aanraking met NLP. Nu terugkijkend heeft dat me alle vaardigheden gebracht om precies dat met zelfvertrouwen en zonder stress te kunnen doen. Vanuit Splendesco doe ik dat nu alweer een paar jaar.
==
In de NLP Practitioner (die weer in september start) sta jij als individu centraal in het eerste weekend. Je leer jezelf op een nieuwe manier kennen en met name ook waar je stress- en ontspanningpunt zit. Daarnaast leer je om je emoties en je gedachten vóór je te laten werken in plaats van tegen je. Iets dat je van pas komt wanneer je workshops gaat geven. In het tweede weekend (het communicatieweekend) sta jij in relatie tot je omgeving centraal. Je leert hoe taal mensen op een onbewust niveau beïnvloedt en zet die kennis om in de vaardigheid om in je communicatie mensen in de goede richting te sturen. Overigens, is dat een vaardigheid die je ook op jezelf kunt toepassen. Immers: wanneer je denkt over jezelf dan communiceer je als het ware met jezelf.
In het derde weekend bouwen we voort en besteden we aandacht aan het maken van verbinding met anderen. Je leert o.a. hoe je eigen gemoedstoestand van invloed is op anderen, en hoe je die gemoedstoestand oproept. Daarnaast leer je omgaan met je eigen beperkende overtuigingen. Ook vaardigheden die je helpen wanneer je workshops gaat geven. In het laatste weekend tenslotte leer je hoe je tijd kunt inzetten om je leven en werk effectiever in te richten en leer je om hulpbronnen uit het verleden en toekomst aan de spreken, zodat je nú beter functioneert. Je sluit in dit weekend dan de training af met je certificering als Licensed Practitioner of NLP.

Inmiddels is de supervroegevogelkorting voor deelname aan deze training verlopen. Mocht je echter geïnteresseerd zijn, neem dan contact met me op. Ik verzeker je dat je deze opleiding binnen het door jouw gezette budget kunt doen.

Vriendelijke groet,
John Mulder" - 07-06-2016 08:13

Logo van SSMG Sengatrainingen en adviesverified_userAanbieder op Springest

"Dag Peggie, een van onze trainers, Dorien, heeft zich gespecialiseerd in stress counseling. Als HRO-specialist bij de landelijke politie heeft zij dagelijks hiermee te maken. Deze kennis en ervaring deelt zij graag ook met anderen. Een eerste gesprek is kosteloos dus je kunt er alleen maar van leren. Ik hoop dat we je hiermee van dienst kunnen zijn." - 03-02-2017 12:16

Aschwin Schreiber raadt aan:

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bekijk onze heldesk.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 129.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!