Ik zoek een training, waarbij ik d.m.v. rollenspel leer om mijn manier van communiceren te veranderen

Vraag gesteld door Susan:

Onderwerp: Ik ben op zoek naar een training, waarin ik dmv rollenspel of met een acteur leer om mijn gedrag te veranderen. Liefst op HBO+ niveau.

Motivatie: Ik zit in een positie waarin ik anderen moet beinvloeden zonder macht en ook plannen geaccepteerd moet krijgen door het management en de directie van het bedrijf. Maar ik kan soms te direct zijn.

Gedragsverandering: Organisatiesensitiviteit, communiceren met meer tact, gevoel trainen voor politieke verhoudingen in een organisatie

Criteria: Het zit op het snijvlak van beinvloeding en persoonlijke effectiviteit. Ik kon zelf niets vinden dat op dit probleem in gaat.

Antwoord door Yvonne van der Ziel:

Beste mevrouw Schutjes,

Ik ben voor u op zoek gegaan naar trainingen op het gebied van beïnvloedingsvaardigheden en overtuigen. Hierbij heb ik het communiceren met meer tact, het gevoel voor politieke verhoudingen en organisatiesensitiviteit in gedachten gehouden. U kunt er vanuit gaan dat bij onderstaande trainingen o.a. gebruik wordt gemaakt van rollenspellen en/of een acteur. Ik heb de volgende trainingen voor u geselecteerd, variërend in een trainingsduur van 2 t/m 5 dagen:

- de Masterclass Overtuigen van Vergouwen Overduin;

- de training Communicatiestijlen van GITP;

- Inzicht in krachtenvelden en Inzicht in invloed van Bureau Zuidema. Bij deze aanbieders kunt u ook via springest.nl een brochure aanvragen voor meer informatie.

Dit advies is bedoeld om u een stap op weg te helpen bij het maken van uw keuze. Wij horen graag van u of dit gelukt is.

Met vriendelijke groet,

Yvonne van der Ziel

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Training invloed op arbobeleid

Logo van OR Consultancy
|META_INFO|

Arbeidsomstandigheden en de gezondheid van werknemers zijn een vanzelfsprekend onderwerp op de OR-agenda omdat ze door iedereen herkend wor…

check_box_outline_blank

Inzicht in Invloed ® 1x5 dagen

Logo van Bureau Zuidema
|META_INFO|

Leer hoe je jouw communicatie flexibel inzet in verschillende situaties. Zodat je samen met anderen jouw doelen en resultaten kunt behalen.…

Nanda JongBezoeker van Springest

"Beste Susan,

Kijk eens bij onze zelfmanagement trainingen : http://www.training.nl/zelfmanagement-trainingen

Uiteraard kan je altijd contact met mij opnemen om verder te bespreken welke training het beste aansluit bij jou wensen.

Telefonisch ben ik bereikbaar via 088-5560584 en per e-mail via n.de.jong@training.nl

Met vriendelijke groet,
Nanda de Jong" - 13-08-2010 08:32

Logo van MEC Training & Adviesverified_userAanbieder op Springest

"Goedemorgen mevrouw Schutjes,

MEC Training & Advies, biedt verschillende mogelijkheden voor u aan, waaronder een op maat geschreven training met acteur gericht op uw leerwensen. Tevens bieden bij ook open trainingen aan gericht op communicatiestijlen met rollenspellen (acteur). Heeft u interesse laat het ons weten via info@mectraining.nl, zodat wij u leerwensen verder kunnen inventariseren.

Met vriendelijke groet,

MEC Training & Advies
www.mectraining.nl" - 13-08-2010 09:06

Logo van ISBW.verified_userAanbieder op Springest
Jos JosISBW.

"Hallo Susan,

Je wilt je communicatie verbeteren, effectiever laten zijn en meer gedaan krijgen bij je werkomgeving. Beinvloeden en overtuigen zijn dan inderdaad de juiste richtingen.

ISBW biedt een 1-daagse training aan op managementniveau:
'Managementrendement door Beinvloeden' http://www.isbw.nl/positief-beinvloeden/

In deze training zijn diverse oefenvormen verwerkt. Je krijgt tevens een boekje met alle stappen en tips die je die dag leert en je eigen maakt. Het is wel zaak om het geleerde daarna in praktijk te brengen. Daar heb je zelf voor een groot deel de hand in.

Ik denk dat dit wel de training is die je zoekt. Surf even naar ISBW.nl en bel eventueel met onze studieadviseurs op 0800-5070.

Succes!

Met vriendelijke groeten,
ISBW
Jos" - 13-08-2010 09:08

Logo van Duidelijker!verified_userAanbieder op Springest
Dick BosscherDuidelijker!

"Ik kan een persoonlijke (dus één-op-één) workshop aanbieden van een of twee dagdelen, gevolgd door een terugkomsessie van een dagdeel waarin de bereikte resultaten worden besproken. In deze training komt aan de orde hoe communiceren werkt en hoe je anderen op een tactvolle en effectieve wijze meekrijgt." - 13-08-2010 09:10

Logo van Masterclass Englishverified_userAanbieder op Springest

"Dear Susan,

It sounds as though you have trouble with approaching people in the correct way for maximum result. This is a common problem when Dutch managers are dealing with foreign or English-speaking clients, colleagues and management.
You might consider following a personalised course in persuasion, tact and negotiation in English. This will also improve your English speaking skills at the same time.

Contact: info@masterclassenglish.com
Tel: 010 402 89 15

With regards,

Francis Hawken" - 13-08-2010 09:14

Bezoeker van Springest

"Beste Susan,
Als ik je vraag en je achtergrond zo lees, bedenk ik me dat je in jouw situatie heel vaak effectief bent door het stellen van vragen, zodat je de ander zelf tot het vinden van oplossingen aanspoort. Heel wat HR-managers en organisatieadviseurs hebben dat al met succes ervaren, soms tot hun eigen grote verbazing. Als dat een aanpak is die jou ligt, kan de Training Socratisch Coachen best eens een antwoord geven op jouw behoefte. Niet in het minst omdat in kleine groepen (max. 8 deelnemers) intensief wordt gewerkt en geoefend. Daardoor is er veel aandacht voor de persoonlijke behoeften van de deelnemers. Als je graag eens persoonlijk wilt afstemmen over jouw vraag, neem gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
Hilde Veraart-Maas
Veel succes met alle afwegingen," - 13-08-2010 09:14

Cynthia HoutenBezoeker van Springest

"Susan, ik heb zelf de cursus Inzicht in Inlvoed bij Bureau Zuiderma mogen volgen en dat is zeer goed bevallen. Je leert heel veel van de rollenspellen en de interactie met je medecursisten. Relatief weinig theorie en veel praktijk." - 13-08-2010 09:16

Logo van 5d Coaching Training Adviesverified_userAanbieder op Springest

"Dag Susan,
In september en oktober verzorgt 5d 2 bijeenkomsten waarin communiceren centraal staat aan de hand van het communicatiemodel de Transactionele Analyse. De trainster is zelf dramadocente en gebruikt veel rollenspel in haar aanpak.
Voor meer informatie verwijs ik je naar onze website en kun je persoonlijk contact met haar opnemen.
Succes met je zoektocht,
Maria Asberg." - 13-08-2010 09:17

Logo van The Needsverified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,
Als ik je vraag lees word ik erg nieuwsgierig naar jouw persoonlijke behoeften. Bij komt de vraag op of je hebt overwogen om een coachtraject te starten, waarin je over een langere periode onderzoekt wat de obstakels zijn waar je tegenaan loopt of waarvan men zegt dat jij ze zou moeten veranderen. Er is dan gelegenheid om je geleidelijk bewust te worden van de zaken die je zou kunnen aanpakken, feedback te vragen en ontvangen, in de praktijk toetsen hoe het werkt, weer opnieuw bijstellen naar aanleiding daarvan. Ikzelf begeleid al jaren profesiionals middels training en coaching geinspireerd door het gedachtegoed van geweldloos communiceren. De eesntie daarvan is dat je zelf verantwoordelijk neemt voor de vervulling van je eigen behoeften en compassie krijgt met de (vaak gecamoufleerde) behoeften van anderen. Ook leer je creatief te worden in de het inzetten van andere strategieën dan je tot nu toe inzet om je behoeften wel te vervullen. Vaak passen mensen onbewust jarenlang dezelfde niet effectieve strategie toe voor hun behoeften, met alle bijbehorende frustratie. Persoonlijke groei en ontwikkeling zit vaak in het doelbewust aangaan van een andere strategie (eentje die je misschien vermijd of bang voor bent). Zodra je dat dan wel doet gaat er een wereld voor je open en ontdek je dat je ineens bergen kunt verzetten en veel meer invloed hebt. Ik denk dat ik je kan helpen bij je vraag." - 13-08-2010 09:21

Logo van SUAS (a company of Schouten & Nelissen)verified_userAanbieder op Springest

"Dag Susan ,

Schouten en Nelissen heeft precies wat je zoekt .
Onze training Goed waarnemen , juist interpreteren , effectief communiceren laat door middel van rollenspel -aan de hand van je eigen casuïstiek- ervaren wat voor effect communiceren op de relatie kan hebben. Confronterend maar zeer effectief.
Je kunt meer vinden op onze website : www.sn.nl
Succes !!
Met vriendelijke groet ,
Rosemarie van der Sande
Opleidingsadviseur
0418-688510" - 13-08-2010 09:28

Logo van DNA De Nationale Academieverified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,

Werp eens een blik op de training Effectief Invloed Uitoefenen
(www.d-na.nl).

Vriendelijke groet,
Frank Kooijmans
030-6971952" - 13-08-2010 09:33

Susan SchutjesBezoeker van Springest

"Ik wil iedereen hartelijk danken voor alle goede tips! Ik mag een voorstel gaan doen voor mijn manager, en zet bijvoorbeeld Inzicht in Invloed, Goed waarnemen, en een training van Intermediair zeker op mijn lijst, naast nog een paar anderen. Een coachingstraject is op dit moment niet van toepassing." - 13-08-2010 09:34

Logo van Extra Trainersverified_userAanbieder op Springest
Selena BoumanExtra Trainers

"Beste Susan,

Je bent op zoek naar een training waarin je leert je communicatieve vaardigheden aan te scherpen. Graag laat ik je weten dat Extra Trainers individuele trainingen aanbiedt op dit gebied. Onze trainingen zijn volledig op maat en richten zich speciaal op jou,jouw wensen, je werksituatie, je ervaring en de organisatie waar je werkt. Onze trainingen zijn praktijkgericht en rollenspellen spelen een grote rol in onze trainingen.

Kijk voor meer informatie eens op www.extratrainers.nl

Succes met je overwegingen!

Met vriendelijke groet,

Selena Bouman
Extra Trainers" - 13-08-2010 09:34

Logo van IMK Opleidingen BVverified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,

Er is net een nieuw boek gepubliceerd 'Crucial Conversations, vaardigheden voor gesprekken die er echt toe doen'. Dit is een bestseller in Amerika en nu in het Nederlands vertaald. Dit gaat exact over de problematiek die jij beschrijft. Het boek is te bestellen bij www.managementboek.nl en www.imkopleidingen.nl.

Op basis van het boek zijn er ook trainingen ontwikkeld (Nederlandstalig). Een high impact training van 2 dagen en zelfs een trainersopleiding. Het niveau is absoluut HBO+ en WO, echter ook zeer toegankelijk en praktisch.
Kijk maar op: http://www.imkopleidingen.nl/algemeen/crucial_conversations.php

Succes,
Sander van Eijnsbergen

06 24640122" - 13-08-2010 09:57

Logo van Creative Consciousness the Netherlandsverified_userAanbieder op Springest
Medewerker van Creative Consciousness the NetherlandsCreative Consciousness the Netherlands

"Beste Susan,

Ik wil heel graag reageren op wat je hierboven hebt opgeschreven aangezien het mij heel erg aanspreekt! In het verleden was het zo dat ik meer uit emoties reageerde en dit bijna altijd verkeerd uitpakte.

Tijdens de training die ik zelf heb gevolgd bij Consciousness Coaching heb ik geleerd om “mijn emoties te hebben” i.p.v. “dat mijn emoties mij hebben”. Wat ook een groot indruk op mij heeft nagelaten is een oefening die we hebben gedaan waarin je je Anger om kan zetten in Passion (tevens ben ik tijdens deze 4daagse training erachter gekomen wat mijn echte passies zijn in het leven). Het is een zeer ontspannen omgeving waar je de mogelijkheden krijgt om te kijken waar je

Al met al een zeer interessante ervaring die ik met iedereen zou willen delen (het heeft zo een indruk op met achter gelaten dat ik na de training bij Consciousness Coaching ben begonnen met werken ;-))

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met mij op en probeer ik je meer over de training te vertellen 0681801860. http://www.consciousnesscoaching.nl/masterI.asp

Vriendelijk groet,
Michael" - 13-08-2010 10:01

Logo van BL-balansverified_userAanbieder op Springest
BL-balans

"Beste Susan,

Als je het leuk vindt om eens op een heel andere manier met trainen en acteurs in aanraking te komen, dan is persoonlijk ontwikkelen met paarden heel bijzonder! Want paarden zijn onze levende acteurs binnen onze trainingen. De voordelen van het paard als acteur zijn o.a.:
• deze acteurs zijn allen zonder (voor)oordeel
• hebben geen last van sociaal gewenste antwoorden of gedragingen
• paarden kunnen op een speelse en vriendelijke wijze confronteren
• spiegelen is hun grootste kwaliteit en spiegelen iedere deelnemer
• paarden laten duidelijk zien wat het effect is van een dubbele boodschap
• deze acteurs geven iedere deelnemer herhaaldelijk nieuwe kansen

Ben je geintresseerd? Laat even weten, we sturen je een volledige omschrijving van onze training Communicatie.

Met vriendelijke groet,

Baukje van Leeuwen
www.BL-balans.nl" - 13-08-2010 10:04

Logo van Simulatie Consultverified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,
Onze trainingen zijn eigenlijk incompany, daarvoor heb je meer deelnemers nodig. Maar we kunnen je wel personal coaching aanbieden.
Wij werken louter met bevoegde dramadocenten/ professionele acteurs. Gedragsbeinvloeding binnen rollenspel is ons specialisme." - 13-08-2010 10:12

Logo van Verheijden Consultverified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,
Realiseer je, dat je zoekrichting om je communicatie-leerdoel middels rollenspellen te bereiken, gebaseerd is op je huidige manier van werken en denken.
Realiseer je dat deze structuur dezelfde is als die je communicatie-leerdoel veroorzaakt.
De oplossing voor een probleem ligt altijd op een ander vlak dan het probleem zelf. Bij communicatie-leerdoelen ligt de oplossing bij je persoonlijkheidskenmerken.
Om je leerdoel (op HBO+ nivo en niet op gedragnivo) goed aan te pakken dien je dus aan jezelf te werken.
Kijk even op naar de training 'Persoonlijk Leiderschap' van Verheijden Consult op Springest.
Dan krijg je een goed beeld van wat ik hiermee bedoel.
Veel succes,
Jos Verheijden" - 13-08-2010 10:56

Logo van Scientology Kerk Amsterdamverified_userAanbieder op Springest

"Beste Suzanne,

Ik kan je onze cursus 'Succes door Communicatie' aanraden. Deze cursus leert je de basis van communicatie en vele oefeningen (met partner) om jouw communitie op verschillende facetten aan te scherpen.
Wij kunnen jou een brochure opsturen indien je meer informatie nodig hebt.

Met vriendelijke groet,
Steven Van Daele
Scientology Kerk Amsterdam" - 13-08-2010 11:14

Logo van De Coachtrainverified_userAanbieder op Springest

"Hallo Suzanne,

Wat een antwoorden, suggesties heb je al gekregen zeg. Dat is wel leuk aan deze site, veel wordt er gedeeld en dan kun jij zelf bepalen wat je er mee kunt. Wij begeleiden veel mensen met soort gelijke vraag als jij. Wij geven trainingen, maar onze specialiteit is coaching en dan vooral duocoaching (Dat houdt in dat je door twee ervaren coaches in een aantal sessie begeleidt wordt naar persoonlijk leiderschap) Heel concreet zou dat betekenen dat je jouw persoonlijk leiderschap gaat onderzoeken voordat je concreet je gedragsvaardigheden gaat trainen. Het is belangrijk om te weten wat voor jou belangrijk is binnen deze ontwikkeling die je wilt doormaken ( wat wil je uitdragen, bereiken, welke kernwaarden van jezelf staan daar bij centraal). Vervolgens gaan we al reflecterend en sparrend op zoek naar de verschillende mogelijkheden voor jou waardoor je je bewust wordt van je eigen talenten op dit gebied en evt. nieuwe keuzes. En daarop stemmen we vervolgens het echte trainen af van bijpassende vaardigheden. Dit kan d.m.v. concrete praktijkvoorbeelden, maar ook door rollenspel of andere opdrachten. Als je hier meer over wil weten kijk dan gerust op onze website www.decoachtrain.nl of bel-mail ons." - 13-08-2010 13:14

Logo van van Loo en partnersverified_userAanbieder op Springest
Math van Loovan Loo en partners

"Beste Suzanne,
Mijn compagnon Irheen de Vries en ik geven de training die je zoekt regelmatig, één-op-één en in kleine groepen. We werken daarbij met weinig theorie. Je neemt met mij de werksituaties door waarin je belemmeringen of blokkades ondervindt, we analyseren wat er dan kennelijk gebeurt en wat je zou moeten leren om effectiever te kunnen communiceren en vervolgens oefen je dat met Irheen. Degenen met wie we op deze manier gewerkt hebben (en nog werken) zijn erg enthousiast over deze manier van werken. Wij vormen een kleinschalig opleidingenbureau waarin een persoonlijke benadering voorop staat. Kijk anders ook even op onze site, als je wilt. Wil je meer weten, kun je natuurlijk ook even bellen. Met vriendelijke groet,
Math van Loo." - 13-08-2010 13:48

Logo van ISESverified_userAanbieder op Springest
ISES

"Beste Susan,

ISES verzorgt al velen jaren communicatietrainingen en wij hebben de volgende training voor je ingedachten; Professioneel communiceren.

Deze training onderscheidt zich van andere trainingen doordat er veel aandacht aan de praktijkcases wordt besteed. Daardoor leer je niet aan van de trainer, maar ook van de andere deelnemers. Wat vaak nog veel waardevoller is. Tijdens deze training heb je de gelegenheid om een belangrijke groei door te maken op het gebied van communiceren.

Lijkt dit je wat kijk dan op: http://www.ises.nl/PRC

Heb je verder nog vragen laat het me weten en we werken het samen verder uit!

ISES
Marselina van Mil" - 13-08-2010 13:59

Logo van Trainingproductiesverified_userAanbieder op Springest
Trainingproducties

"Beste Susan,

Ik wil je aanraden de training Assertiviteit van Trainingproducties.

http://www.trainingproducties.nl/communicatietrainingen/persoonlijke-effectiviteit/assertiviteitstraining.

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat een training Assertiviteit bedoeld is voor mensen die verlegen zijn en voor zichzelf op moeten leren komen. Onze trainingen assertiviteit richten zich op het vinden van de juiste balans in je gedrag en handelen. Ofwel, op het snijvlak tussen beïnvloeden en persoonlijke effectiviteit zoals je dat zelf al heel helder omschrijft.

Trainingproducties is gespecialiseerd in het werken met acteurs. Bij de training werken we dan dan ook de gehele dag een trainingsacteur. Je zult in deze training je leerdoelen dan ook direct omzetten in leerervaringen.

Op 7 september a.s. vindt de eerstvolgende training assertiviteit al plaats. Je kunt dus al snel aan de slag met je leerdoelen.

Ik vertel je graag nog veel meer over deze training. Je kunt me bereiken op 023-5552763.

Veel succes met je keuze!

Hartelijke groeten,

Anne van Weeghel

Trainingproducties

www.trainingproducties.nl" - 13-08-2010 14:25

Logo van Dijk & Van Emmerik B.V.verified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,

Wat jij beschrijft, zien wij vaak terug bij jonge, ambitieuze, hoogopgeleide professionals die veel goede ideeen hebben, maar (nog) niet op de positie zitten om deze door te voeren. Wij hebben speciaal voor deze vragen de training Effectief Communiceren voor Young Professionals ontwikkeld. Ik weet niet in welke fase van je carriere jij je bevindt, maar als je jezelf herkent in de beschrijving Young Professional, kijk dan eens op: http://www.springest.nl/dijk-van-emmerik-b-v/effectief-communiceren-voor-young-professionals

Gedurende de eerste vijf bijeenkomsten maken we veel gebruik van rollenspellen (onderling) en andere oefeningen waarin je aan den lijve ondervindt wat het effect van jouw communicatiestijl is (zodat je ook van andere Young Professionals kunt leren). In de vijfde bijeenkomst kun je het geleerde dan nog verfijnen met hulp van een professionele trainingsacteur. Heb je vragen, aarzel dan niet om me een mailtje te sturen of te bellen!

Hartelijke groet, Nicoline" - 13-08-2010 17:04

Logo van De PreventieCoachverified_userAanbieder op Springest

"Ha Susan mooie vraag en keuze genoeg. Ik wil toch ook de Training Tactisch Communiceren onder je aandacht brengen. Waarin je vanuit enneagram-kennis naar je natuurlijke manier van communiceren kijkt en dit koppelt aan allerlei communicatievaardigheden. Bel gewoon een keer dan licht ik het graag toe! Leuk om te doen maar dat lijkt me ook bij het aanbod van de andere aanbieders. Succes met het maken van een keuze en wie weet tot ziens, mails, horens. Met vrolijke groet, Ingeloes Bense De PreventieCoach" - 13-08-2010 20:52

Logo van Motivatioverified_userAanbieder op Springest

"Hi Susan,
Ik zie dat ik al wat aan de late kant ben, maar ik ben net terug van vakantie dus ik hoop dat je mijn reactie helemaal onderaan de lange lijst tips, leest. Ik ben van huis uit docent drama en kan je wellicht helpen bij je vraag. Inzicht in je eigen kwaliteiten en krachten zijn, wat mij betreft, noodzakelijk om daar te komen waar je wilt zijn. Op mijn website www.motivatio.nl vind je meer informatie maar ik sta je uiteraard graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. 'Je kunt een ander niet veranderen, alleen de manier waarop jij er mee omgaat'.

Succes!

Groet Anne" - 16-08-2010 09:09

Logo van Schoevers.verified_userAanbieder op Springest
Leren en WerkenSchoevers.

"Geachte mevrouw Susan,

Waarom de training Persoonlijke effectiviteit: aardig assertief?

Bent u altijd bereid collega’s, klanten en leidinggevenden te helpen? Kunt u moeilijk ‘nee’ zeggen? Heeft dit als gevolg dat u niet meer door de hoeveelheid werk heen komt? Deze training leert u uw grenzen aan te geven en positief ‘nee’ te zeggen. U leert zelfbewust voor uzelf en uw werk op te komen, terwijl u toch respectvol en klantgericht blijft handelen. U houdt meer controle over uw werkzaamheden en laat duidelijk merken wat belangrijk is voor u.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Schoevers- Servicedesk Leren & Werken. Wij geven u graag meer informatie.

Hierbij een link naar onze website met informatie over deze training. Als u de link geopend heeft vindt u boven aan de pagina, rooster en inschrijven. Hier vindt u alle data en locaties waar en wanneer de training gegeven wordt.

http://www.schoevers.nl/academie/content.php?pagina=opleiding-details&opleiding=161

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
SCHOEVERS OPLEIDINGEN

Els Kreijkes" - 17-08-2010 08:51

Logo van Hogeschool Utrecht - Centrum voor Communicatie & Journalistiek (CCJ)verified_userAanbieder op Springest

"Beste Susan,

Kijk eens op onze site www.ccj.hu.nl naar de cursus Effectief communiceren!
Wil je meer weten, bel ons dan op 030-2193500.

Hartelijke groet,
Alexia Nilas
Centrum voor Communicatie en Journalistiek" - 17-08-2010 13:20

Susan SchutjesBezoeker van Springest

"Hartelijk dank voor al jullie reacties. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de cursus van Schouten en Nelissen: Goed waarnemen, juist interpreteren, effectief communiceren. Over 2 weken heb ik de intake, ik ben heel benieuwd!" - 17-09-2010 15:18

Logo van IVBOverified_userAanbieder op Springest

"Beste,

Persoonlijk raad ik de cursus/opleiding "communicatie" van de Belgische schoonheidsschool aan.

Dat is een opleiding waarin op een luchtige, doch professionele manier gekeken wordt naar de verschillende onderdelen van communicatie. Je krijgt een zeer praktijkgerichte cursus waarin veel aandacht wordt besteed aan de wederzijdse communicatie. Daardoor kan je er zeker van zijn dat je voldoende oefeningen en opdrachten krijgt zodat je de praktijk meester wordt.
Je krijgt aansluitend begeleiding van een ervaren docent die je zal helpen met lessen in speciaal daarvoor voorziene campussen in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Verder biedt deze school ook nog een andere zeer interessante cursus aan, namelijk "lichaamstaalexpert". Daarin wordt nog meer met rollenspellen gewerkt zodat je te zien krijgt hoe mensen in een bepaalde situatie een bepaalde gelaatsuitdrukking maken, een houding aannemen...

Als je interesse hebt in deze cursussen kan je kijken op: www.schoonheidsschool.com
Daarop kan je de inhoud van elke cursus zien en kan je ook de kostprijs bekijken." - 05-06-2013 12:33

Logo van BdRP Bob de Ronde Partners bvverified_userAanbieder op Springest

"Los van onze trainingsmogelijkheden raad ik je ter lezing aan: "Praten en iets zeggen, de impact van woorden" door Sander Wieringa. Te koop bij o.a. managementboek.nl. Zie verder www.bdrp.nl" - 13-08-2010 09:13

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bekijk onze heldesk.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 139.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!