Met welke opleiding kan ik proberen een website te onderhouden?

Vraag gesteld door Anoniem:

Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen?

Ik wil leren een website goed op te zetten. In principe is de website er wel al, dit kan ik zelf eventueel nog verbeteren. Waar ik helemaal niet uit zal komen zijn de google-resultaten. Hoe ik dit kan beinvloeden, welke zoektermen ik moet gebruiken etc etc. Dus dit valt volgens mij onder de herkenbaarheid van de website.

Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen.

Ik heb een baan aangeboden gekregen. De eigenaar van het bedrijf heeft dus wel al een website waar hij voor betaalt. Nu vraagt hij aan mij om dit goed online te zetten. Hij wilt dat ik hier een cursus voor volg. Maar ik weet dus niet zo goed welke cursus ik dan zou moeten volgen, onder welke cursus dit valt etc.

Hoe wilt u dat de opleiding er uit ziet? Welke criteria zijn er van belang? Denk aan niveau, regio, uw budget en het soort onderwijs.

Ik heb de HBO-opleidingen 'communication & multimediadesign' en 'commerciele economie' allebei twee jaar gevolgd en niet afgemaakt. Dus ik weet wel iets van marketing en sociale media, maar een expert ben ik zeker niet, dus het zou fijn zijn als het op mijn niveau aansluit. Ik denk aan een cursus van zo een 2 a 3 weken, een 2- of 3-daagse cursussen gaan mij namelijk te snel af, dit zou niet te volgen zijn voor mij. En voor de locatie is het van belang dat het binnen Amsterdam is.

Workshop SEO zoekmachine optimalisatie

Keesjan Deelstra geeft in-company trainingen 'Zoekmachine Optimalisatie'. Aan de hand van de casus van de klant wordt een programma opgeste…

SEO training - website (zoekmachine) optimalisatie

Gedegen, complete, actuele en professionele training in SEO (website/zoekmachine optimalisatie). Speciaal voor webontwikkelaars/technici. D…

Merijn Kegel , maa 05 nov 2012 20:40:53 UTC

Indien je een vrouw bent dan kun je onze basis cursus volgen, deze vind plaats op 13 december 2012 in Haarlem en kost slechts 197,- (www.web4women.nl) Hiermee krijg je een bijzonder goeie basis en ook tips voor volgende stappen. Laat je niets wijsmaken. SEO (zoekmachine optimalisatie) kost enorm veel tijd, maar niet door het doen van veel of lange cursussen. Elke site is uniek en heeft dus ook unieke karakteristieken. Het meeste leer je door te DOEN en je statistieken te leren lezen (helaas is deze laatste cursus pas geweest, maar hou onze site in de gaten voor nieuwe data). Inschrijven voor 10 gratis blogtips kan natuurlijk ook, dan houden wij je op de hoogte van nieuwe data. Gr. Merijn

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Mark Mark , woe 28 nov 2012 18:44:37 UTC

Je doet eenvoudig een cursus webdesign of web teksten schrijven via www.Thuis-Opleiding.nl, ideaal om te zien welke aanbieder de beste cursus of de meest voordelige uitzoekt!

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Beste, De Belgische mediaschool biedt een cursus "webdesign" aan in thuisstudie. De cursus is geschreven door iemand die al heel wat jaren aan het werk is in zijn/haar vakgebied. Daardoor krijg je een zeer praktijkgerichte cursus, volledig aangepast aan het door jou behaalde niveau. Je bouwt je kennis geleidelijk aan op doorheen de cursus met tal van praktijkvoorbeelden, oefeningen en opdrachten en niet te vergeten: een heldere, eenvoudige uitleg. Er wordt op een luchtige, speelse manier ingegaan op de nodige vaardigheden waardoor de cursus aangenaam om te volgen is. Indien het je interesseert kan je kijken op de website: www.media-school.be Daarop kan je de inhoud en de kostprijs zien en kan je ook een eerste hoofdstuk gratis bekijken. Campussen zijn er in Hasselt, Gent en Antwerpen. Daar kan je examen afleggen, eventuele lessen volgen en de volledige cursus inkijken.

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Beste, Bedankt voor uw vraag. Leuk dat je je vaardigheden op het gebied van het maken en bijhouden van websites wilt verbeteren. In de onderstaande opleiding komen verschillende aspecten naar voren die hiermee te maken hebben. Neem een kijkje en als je geïnteresseerd bent kun je een gratis brochure aanvragen met actuele informatie over startdata en inschrijvingsvoorwaarden voor de opleiding.

Was dit antwoord behulpzaam?Ja |Nee

Opleider op Springest

= Opleider op Springest

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als opleider. Klik hier om aan te melden of in te loggen als opleider op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 39.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
Not for humans