Met welke opleiding leer ik mensen onderwijzen om geweldsituaties te voorkomen?

Vraag gesteld door KalmAssertive:

Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen?

Hulpverleners, beveiligers, handhaver, agenten en anderen welke beroepsmatig in aanraking komen met lastige, boze of agressieve mensen, hiermee om te leren gaan en doormiddel van communicatieve vaardigheden, lichaamstaal, beinvloeding en gesprekstechnieken op een de-escalerende manier en zo fysiek geweld te voorkomen.

Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen.

Ik geloof sterk in de stelling dat veel vervelende situaties voorkomen kunnen worden door uitstekende communicatieve vaardigheden en dat door dit niveau te verhogen bij bepaalde beroepsgroepen er veel minder vaak geweld zal hoeven te worden ingezet om doelen te bereiken. Ik wil in de toekomst mensen hierin onderwijzen en hun vaardigheden bijbrengen die zij direct in de praktijk toe kunnen passen om zo de cijfers van het aantal geweldsincidenten positief te beinvloeden en mensen meer plezier te bezorgen in hun werk.

Hoe wilt u dat de opleiding er uit ziet? Welke criteria zijn er van belang? Denk aan niveau, regio, uw budget en het soort onderwijs.

Ik heb zelf veel praktijkervaring als beveiliger en als BOA en handhaven met behoud van relatie met de klant is waar mijn dagelijkse werk uit bestaat. Ik ben MBO opgeleid en mijn voorkeur zou uitgaan naar een opleiding/cursus in Noord Brabant. Mijn budget is minimaal maar ben zeker bereid te investeren in een cursus/opleiding welke mij perspectieven bied.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Strategisch beïnvloeden van het krachtenveld

Logo van Schouten & Nelissen
|META_INFO|

Resultaat Je hebt inzicht in jouw (verborgen) talenten om invloed uit te oefenen Je kunt gedragspatronen doorbreken Je ziet mogelijkheden o…

check_box_outline_blank

Inzicht in Invloed ® 1x5 dagen

Logo van Bureau Zuidema
|META_INFO|

Je hebt ambitie en wilt succesvol(ler) zijn. Je hebt nog veel potentieel. Je wilt zelfverzekerder en slagvaardiger worden. In staat zijn re…

Logo van Plan trainingenverified_userAanbieder op Springest

"Graag wil ik je collega BCIP aanbevelen. Zij doen enorm veel in trainingen rondom omgaan met agressie. ze combineren daarbij fysiek met communicatie. Bel met: Dennis Coelingh. tel. 06 5512 7101

ps. Ik geef zelf ook trainingen in geweldloze communicatie en actie-reactie, maar beperk me tot de communicatie." - 25-10-2012 16:00

Wim SchellekensBezoeker van Springest

"Met de training Omgaan met agressie van schellekens & partners oefen je agressief gedrag herkennen en oefen je hoe je de-escalerend kunt optreden om escalatie tot agressief gedrag te voorkomen.
In een maatwerk-setting kan dit ook gecombineerd worden met zelfbeschermingstechnieken." - 26-10-2012 07:46

Logo van Focus Advisering Training Coachingverified_userAanbieder op Springest

"Beste meneer/mevrouw,

Focus verzorgt al jaren training in Omgaan met agressie voor voornamelijk gemeenten en andere publieke organisaties. De training is voornamelijk communicatief van aard en wordt gecombineerd met rollenspellen met trainingsacteur.

Daarnaast is het mogelijk een stuk fysieke weerbaarheid in de training op te nemen volgens de werkwijze Egel (Rots en Water-techniek.) Meer informatie vindt u op onze website:

Omgaan met agressie:
http://www.focus-trainingen.nl/trainingen-focus/aanbodmaatwerk-incompany/143-agressietraining.html

Indien u ons kunt laten weten voor welk budget en aantal personen u een training wilt organiseren, dan wij u graag een passend voorstel.

De training kan vervolgens zonder extra kosten plaatsvinden op onze vestiging in Berkel-Enschot.

Hopelijk sluit een Focus-training aan bij wat u zoekt.

Met vriendelijke groet,
Focus Advisering Training Coaching

Kelly Adriaansen
Office Coördinator" - 26-10-2012 07:58

Logo van Innerspective BVverified_userAanbieder op Springest
Wout PlevierInnerspective BV

"Wij hebben een speciale opleiding die ook wordt gegeven aan leden van politie, gevangenisbewaarders, en medewerkers van organisaties waar intensief klantcontact plaatsvindt. Het is een praktische opleiding die alle aspecten van omgaan met agressie in zich heeft. Duur 1,5 dagen over een periode van 4 weken." - 26-10-2012 08:15

Logo van Trifierverified_userAanbieder op Springest
Ester VerhoevenTrifier

"U geeft aan mensen te willen onderwijzen in het voorkomen van geweldsituaties. Daaruit maken wij op dat u op zoek bent naar een train de trainersopleiding. Trifier biedt dergelijke trainingen die aansluiten op uw overtuiging dat veel incidenten voorkomen kunnen worden door anders te communiceren; door een professionele bejegening van mensen.
Helaas bieden wij geen trainingen met open inschrijving waaraan u alleen deel kunt nemen, maar we bieden wel trainingen aan instellingen en bedrijven met een wat kleinere populatie trainers. Kijkt u gerust op onze website voor meer informatie: www.trifier.nl" - 29-10-2012 14:33

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 96.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!