Welke opleiding accountmanagement is geschikt?

Vraag gesteld door Linda Vernooy:

Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen?

Accountmanager

Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen.

Ik heb een 20tal jaren ervaring in de apotheek branche , waarvan 10 op de werkvloer en 10 als support medewerker bij een software huis voor apotheken.Ik heb in deze jaren heel wat accountmanagers leren kennen en weet wat het vak inhoud.

Hoe wilt u dat de opleiding er uit ziet? Welke criteria zijn er van belang? Denk aan niveau, regio, uw budget en het soort onderwijs.

Ik word binnenkort werkloos door een reorganisatie. Ik wil me laten omscholen en heb hier voor bij de ontslagregelen een budget van 3000 euro ontvangen. Mijn interesse gaat uit naar accountmanager en ben benieuwd wat voor mogelijkheden er zijn in mijn regio.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

Strategisch Accountmanagement

Logo van YEARTH Academy
Niet Goed Geld Terug
|META_INFO|

De verschillen tussen aanbieders worden transparanter, inzichtelijker en kleiner. De hedendaagse klant stelt andere en hogere eisen aan zij…

check_box_outline_blank

Accountmanagement

Logo van Feedback Training & Consulting
|META_INFO|

Professionaliteit is de gewone dingen buitengewoon goed doen. Hoe je op een professionele wijze, proactief en planmatig je relaties beheert…

Logo van IVBOverified_userAanbieder op Springest
Kelly F.IVBO

"Indien er mensen zijn die graag een cursus "accountmanagement" willen volgen kan ik de (thuis)studie van de Belgische schoonheidsschool aanbevelen.

Deze opleiding is geschreven door iemand met heel wat ervaring die je doorheen de cursus begeleidt met praktijkgerichte, inventieve case studies waardoor je ook de nodige praktijkervaring opdoet.

Voor meer informatie: www.schoonheidsschool.com. Daarop vind je onder andere de kostprijs en inhoud van de cursus terug, informatie over de docent... Lessen kunnen doorgaan in Antwerpen, Gent of Hasselt. Daar kan je ook na afloop van de cursus examen gaan afleggen.

Als studente kan ik meedelen dat de thuisstudies zeer goed op zelfstandige basis kunnen worden gevolgd, een voorkennis is niet nodig. Je staat doorheen de cursus in contact met je persoonlijke docent waardoor je er niet volledig alleen voor staat. Ik heb wel nog nooit een opleiding zoals accountmanager gevolgd. Voor mij waren dat altijd gezondheidscursussen. Maar het principe blijft natuurlijk hetzelfde: thuisstudie is bij deze school ook echt op je eigen tempo studeren." - 07-03-2013 15:13

Logo van Raeda Coaching & Ontwikkelingverified_userAanbieder op Springest
Danielle van LimborghRaeda Coaching & Ontwikkeling

"Hi Linda,
Hoewel je specifiek vraagt om een accountmanagement opleiding wil ik je toch vragen eens te kijken naar deze opleiding. Wij hebben namelijk heel veel accountmanagers die deze training volgen om een verdiepingsslag te maken. Gezien je ervaring op de werkvloer heb je echt al wat kennis en is het ''slechts'' een kwestie van de juiste tools/handvaten te krijgen en te gebruiken.

Groeten Danielle" - 12-03-2019 11:12

Danielle van Limborgh raadt aan:

Reageer op deze vraag

U kunt alleen op deze vraag reageren, als u registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kunt u de vraag beantwoorden en naar een van uw cursussen linken.

Gerelateerde onderwerpen

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waar je van kunt leren

  Meer dan 76.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 94.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!