Welke opleiding moet ik volgen om keurmeester keuringsdienst van waren te worden?

Gesteld door Charles van Uum
Wat wil je concreet leren?

Ik wil graag Keurmeester keuringsdienst van waren, specialisatie voeding en horeca worden. 

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik wil dit leren omdat mijn achtergrond de horeca keuken is waarvan ik ruim dertig jaar in het middle management gezeten heb, een deel van mijn praktijkervaring is de vleesverwerking, AGF, vis en schaaldieren, en in 1975 begonnen met mijn brood-banket opleiding. Inmiddels 40 jaar praktijkervaring als kok, controleur HACCP, leermeester, in en uitgaande goederen, productie voeding, grootschalig en kleinschalig. Ik denk dat er nog veel werk te verzetten is voor de keuringsdienst en helaas zijn de controles van jaarlijk naar enkele jaren tot 5 jaar gegaan. Ik denk in positieve zin bij te kunnen dragen tot de voedselveiligheid, controles op naleving van geboden regels en praktijk advies voor de horeca en voedingsindustrie.

Hoe moet de cursus of opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en tijdsduur.

Ik ben in het bezit van een aantal vakdiploma's niveau 4 en wil mij graag verdiepen in de voedings technologie, eveneens in de regelgeving. Regio Gelderland heeft de voorkeur, mijn persoonlijk budget is niet zo heel groot maar er is een tegemoetkoming van de belasting op mijn persoon voor een bedrijf dat in mij wil investeren ter grote van maximaal €21000,- in drie jaar. ik mag nog tien jaar werken, tot 67 en wil mijn bijdrage leveren

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag
check_box_outline_blank

HACCP Theorie en praktijk

Logo van Précon Food Management
|META_INFO|

Inleiding Als lid van een HACCP-team wil je graag actief meedoen aan de discussies over gevaren, risico’s en beheersmaatregelen. Daarbij is…

check_box_outline_blank

HACCP voedselveiligheid training

Logo van CBT
|META_INFO|

De Basistraining Voedselveiligheid HACCP is geschikt voor iedereen die te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer (productiemedewerk…

Reageer op deze vraag

Je kunt alleen op deze vraag reageren, als je registreerd bent als aanbieder. Klik hier om aan te melden of in te loggen als aanbieder op Springest. Na aanmelding, kun je de vraag beantwoorden en naar een van jouw cursussen linken.

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

  • Alles waar je van kunt leren

    Meer dan 90.000 cursussen, opleidingen, e-learning en incompany trainingen.
  • Hulp bij het zoeken en inschrijven

    Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
  • Gratis informatie aanvragen

    Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
  • Ervaringen van deelnemers

    Ruim 118.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
  • Ook voor leren in je organisatie

    Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
  • Inschrijven met laagste prijsgarantie

    Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!