Watertalent Academie

Adres:

Oudelandsedijk 83
3216 AR Abbenbroek

Beschrijving

Het aan­bod van Wa­ter­ta­lent Aca­de­mie is een ant­woord op de con­cre­te be­hoef­te aan een ge­spe­ci­a­li­seerd trai­nings­bu­reau met ken­nis van de haven, in­du­strie én HRM. Een or­ga­ni­sa­tie met trai­ners die weten welke vraag­stuk­ken er spe­len bij HR-pro­fes­si­o­nals. Door­ge­win­ter­de er­va­rings­des­kun­di­gen die in staat zijn om de re­la­tie te leg­gen met de re­gi­o­na­le ar­be…

Lees de volledige beschrijving

Het aan­bod van Wa­ter­ta­lent Aca­de­mie is een ant­woord op de con­cre­te be­hoef­te aan een ge­spe­ci­a­li­seerd trai­nings­bu­reau met ken­nis van de haven, in­du­strie én HRM. Een or­ga­ni­sa­tie met trai­ners die weten welke vraag­stuk­ken er spe­len bij HR-pro­fes­si­o­nals. Door­ge­win­ter­de er­va­rings­des­kun­di­gen die in staat zijn om de re­la­tie te leg­gen met de re­gi­o­na­le ar­beids­markt, de Main­port. Wa­ter­ta­lent Aca­de­mie traint en ont­wik­kelt men­sen op het ge­bied van per­so­neel en or­ga­ni­sa­tie, ar­beids­markt­com­mu­ni­ca­tie en ma­na­ge­ment. Onze trai­nin­gen zijn spe­ci­fiek ge­richt op HR-pro­fes­si­o­nals en werk­ne­mers of ma­na­gers die HR-ge­re­la­teer­de werk­zaam­he­den uit­voe­ren. Al onze ont­wik­ke­lings­ac­ti­vi­tei­ten zijn ge­kop­peld aan het boei­en, bin­den en be­hou­den van ta­lent­vol­le werk­ne­mers. Daar­mee on­der­steu­nen wij be­drij­ven en werk­ne­mers in haven en in­du­strie bij het be­rei­ken van in­di­vi­du­e­le en stra­te­gi­sche doel­stel­lin­gen.

Ervaring met Watertalent Academie?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Watertalent Academie? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 87.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 106.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!