De werkdag aanvliegen als een atleet! – door Werk Atleet

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats

De werkdag aanvliegen als een atleet! – door Werk Atleet

WeShareTalent (clickouts)
Logo van WeShareTalent (clickouts)

Meer informatie nodig? Bekijk verdere details op de site van de aanbieder.

Startdata en plaatsen

computer Online: ONLINE
22 aug. 2022
Toon rooster
event 22 augustus 2022, 13:00-14:30, ONLINE

Beschrijving

Een atleet moet natuurlijk altijd klaar staan om optimaal te presteren voor een wedstrijd. Wij vinden dat een werkdag exact hetzelfde is. Je moet een goede warming up (ochtendroutine) hebben om een topwedstrijd (werkdag) te spelen en je mag een cooling down absoluut niet vergeten om blessures te voorkomen. De cooling down vullen wij in als een checkout routine. Tijdens de sessie gaan we aan de slag om deze drie delen van de dag te optimaliseren betreft voeding, stress, mindset en slaap. Tijdens de sessie monitor je je leefstijl en ga je direct aan de slag met het verbeteren daarvan. Na afloop van de sessie krijgen alle werknemers van mij alle belangrijke punten samengevat in een E-boek en ku…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Outlook, Microsoft Office, Excel, Microsoft Office 365 en Skype.

Een atleet moet natuurlijk altijd klaar staan om optimaal te presteren voor een wedstrijd. Wij vinden dat een werkdag exact hetzelfde is. Je moet een goede warming up (ochtendroutine) hebben om een topwedstrijd (werkdag) te spelen en je mag een cooling down absoluut niet vergeten om blessures te voorkomen. De cooling down vullen wij in als een checkout routine. Tijdens de sessie gaan we aan de slag om deze drie delen van de dag te optimaliseren betreft voeding, stress, mindset en slaap. Tijdens de sessie monitor je je leefstijl en ga je direct aan de slag met het verbeteren daarvan. Na afloop van de sessie krijgen alle werknemers van mij alle belangrijke punten samengevat in een E-boek en kunnen ze in 4 weken met zichzelf aan de slag om meer uit zichzelf te halen. De sessie wordt verzorgd door Keanu Chin. Keanu is slaapcoach & gezondheidsprofessional.

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com 

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.