KarTent: over creatief ondernemen en verduurzaming - 15 september

Tijdsduur

KarTent: over creatief ondernemen en verduurzaming - 15 september

WeShareTalent (clickouts)
Logo van WeShareTalent (clickouts)

Meer informatie nodig? Bekijk verdere details op de site van de aanbieder.

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Van festivaltenten naar een B2C webshop binnen een jaar tijd. KarTent is een Amsterdamse start-up, sinds 2015 actief met verduurzaming van festivalcampings door verkoop van een tent van gerecycled karton, ‘de KarTent’. Binnen 2 jaar heeft KarTent de transitie gemaakt van festival leverancier naar B2C webshop. Inmiddels is KarTent een echte kartonspecialist die volledige huizen in kan richten. Van bedden, speelgoed, kasten of kantoor artikelen, alles is gemaakt van 100% karton. Hoe dan? Daar kan KarTent alles over vertellen. Deze masterclass gaat over creatief ondernemen en de bijbehorende doen-mentaliteit. Hoe je materialen kunt inzetten op een andere manier om ze een compleet nieuwe beteken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Duurzaam Wonen, Business-To-Consumer, Creativiteit, Duurzaamheid en Duurzaam Bouwen.

Van festivaltenten naar een B2C webshop binnen een jaar tijd. KarTent is een Amsterdamse start-up, sinds 2015 actief met verduurzaming van festivalcampings door verkoop van een tent van gerecycled karton, ‘de KarTent’. Binnen 2 jaar heeft KarTent de transitie gemaakt van festival leverancier naar B2C webshop. Inmiddels is KarTent een echte kartonspecialist die volledige huizen in kan richten. Van bedden, speelgoed, kasten of kantoor artikelen, alles is gemaakt van 100% karton. Hoe dan? Daar kan KarTent alles over vertellen. Deze masterclass gaat over creatief ondernemen en de bijbehorende doen-mentaliteit. Hoe je materialen kunt inzetten op een andere manier om ze een compleet nieuwe betekenis te geven. En waarom het zo belangrijk is om na te denken over het einde van een productleven voordat je het product verkoopt.Wout Kommer is mede-oprichter van KarTent. Sinds 2015 veroverden ze met de kartonnen ‘KarTent’ de festivalcampings van Nederland, maar moesten snel omschakelen toen COVID-19 roet in het eten gooide. 

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com. 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.