SVH Gastronomie Online

Type product
Logo van WTOL Academy BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 WTOL Academy BV heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

"Leren over wijn was nog nooit zo leuk! Gewoon thuis vanuit de luie stoel..."

Niveau 4 : SVH Gastronomie In 15 weken je SVH Branche erkende diploma Gastronomie
Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven. Rekening houdend met o.a: receptuur, samenstelling van gerechten, bewerkingstechnieken, bereidingstechnieken, garing, temperatuur van het gerecht/drank en uiteraard de presentatie.

Wat is de SVH Gastronomie Opleiding Online?
Je volgt de opleiding geheel zelfstandig online met ons innovatieve SVH online programma. Je hebt de keuze om deel te nemen aan 4 praktijklesdagen naar keuze uit onze reguli…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gastronomie, Horeca, Wijncursus, Klantgerichtheid en Eventmanagement.

"Leren over wijn was nog nooit zo leuk! Gewoon thuis vanuit de luie stoel..."

Niveau 4 : SVH Gastronomie In 15 weken je SVH Branche erkende diploma Gastronomie
Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven. Rekening houdend met o.a: receptuur, samenstelling van gerechten, bewerkingstechnieken, bereidingstechnieken, garing, temperatuur van het gerecht/drank en uiteraard de presentatie.

Wat is de SVH Gastronomie Opleiding Online?
Je volgt de opleiding geheel zelfstandig online met ons innovatieve SVH online programma. Je hebt de keuze om deel te nemen aan 4 praktijklesdagen naar keuze uit onze reguliere opleiding. Na deze opleiding kun je gemotiveerd de plaats bepalen in de ‘smaakkubus’ / indeling binnen de 8 smaakprofielen van gerechten en wijnen, rekening houdend met verschillende aspecten van het gerecht. Je kunt van dranken en gerechten het smaakprofiel vaststellen o.b.v. (universele) smaakfactoren:

  • mondgevoel
  • smaakgehalte
  • smaakcomplexiteit
  • smaaktype

Je kunt gasten adviseren m.b.t. de beste drank-spijscombinatie, rekening houdend met o.a:

  • bedrijfsformule.
  • verwachtingspatroon/instelling gast.
  • smaakcombinaties/smaakopbouw
  • tijdstip op de dag
  • seizoen
  • culturele context en allergenen.

Docenten:
De lesdagen zijn op Maandag van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Het programma is veelzijdig en uitdagend en wordt verzorgd door inspirerende docenten, waaronder verschillende SVH Meesterkoks: je wilt geen dag missen!

Digitale Classroom:
Naast het E-Learning programma introduceren wij de Digitale Classroom. Met deze nieuwe feature maken wij het mogelijk om LIVE online lessen te volgen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals het maken van opdrachten, casussen, proeverijen en toetsen.  Je kunt online discussiëren met studiegenoten op hetzelfde niveau.

Toelatingseisen: Als je de opleiding met een examen wilt afronden dan moet je in het bezit zijn van een diploma niveau 3. Als bewijs hiervoor geldt o.a. SVH wijn 3, SVH Vinoloog/Sommelier diploma of soortgelijk, MBO diploma, diploma zelfstandig werkend kok of gastheer/ -vrouw. Als je geen examen wilt doen, dan is een goede motivatie voldoende.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.