Certified SAFe 5 for Teams (SAFe SP)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Xebia Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Xebia Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 54 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Virtual
27 mei. 2021 tot 28 mei. 2021
Toon rooster
event 27 mei 2021, 09:00-17:00, Virtual, Day 1
event 28 mei 2021, 09:00-17:00, Virtual, Day 2
placeLaapersveld 27, Hilversum
4 nov. 2021 tot 5 nov. 2021
Toon rooster
event 4 november 2021, 09:00-17:00, Laapersveld 27, Hilversum, Day 1
event 5 november 2021, 09:00-17:00, Laapersveld 27, Hilversum, Day 2

Beschrijving

Word een top SAFe team!

Met grotere groepen op een Agile wijze een product opleveren kan best een uitdaging vormen. SAFe is een framework dat is ontwikkeld om dit te realiseren. Jouw organisatie heeft besloten om SAFe te gebruiken, en nu? Deze Foundation level training zorgt ervoor dat jouw team binnen twee dagen up and running is.

Deze SAFe training is perfect voor

De Certified Leading SAFe training is perfect voor Agile teams die volgens SAFe principes gaan werken. De nieuwe werkwijze heeft een impact op ieder teamlid. Tijdens deze training staan we stil bij de gevolgen van deze verandering voor iedere rol. Wil je weten hoe jij en je team samen met andere teams waarde kunnen maximaliseren?…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SAFe Agile, Business intelligence, Business-IT Alignment, Business Objects en Scrum Product Owner.

Word een top SAFe team!

Met grotere groepen op een Agile wijze een product opleveren kan best een uitdaging vormen. SAFe is een framework dat is ontwikkeld om dit te realiseren. Jouw organisatie heeft besloten om SAFe te gebruiken, en nu? Deze Foundation level training zorgt ervoor dat jouw team binnen twee dagen up and running is.

Deze SAFe training is perfect voor

De Certified Leading SAFe training is perfect voor Agile teams die volgens SAFe principes gaan werken. De nieuwe werkwijze heeft een impact op ieder teamlid. Tijdens deze training staan we stil bij de gevolgen van deze verandering voor iedere rol. Wil je weten hoe jij en je team samen met andere teams waarde kunnen maximaliseren? Deze training gaat je helpen! Weten wat Agile, Scrum en/of Kanban betekenen is fijn. Ervaring met SAFe is niet vereist.

Wat leer je tijdens de Certified SAFe for Teams training?

Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om SAFe echt te snappen. Welke principes liggen ten grondslag aan SAFe en hoe werkt het in de praktijk? Je leert welke rol het SAFe team heeft in de Agile Release Train, je leert andere teams begrijpen inclusief hun rollen en de afhankelijkheden tussen de diverse teams. Na deze training ben je in staat om iteraties te plannen, deze uit te voeren en de waarde ervan te demonstreren. Je kunt ook Program Increments plannen en optimaal samenwerken met andere teams in de Release Train.

Programma

 • Ontstaan SAFe: hoe SAFe is gebouwd op de Lean en Agile manieren van werken.
 • SAFe in de praktijk: wanneer gebruik je SAFe en hoe bouw je een Agile (SAFe) team?
 • Agile Release Train: begrijpen hoe de Agile Release Train werkt.
 • Continuous Delivery: wat is een Continuous Delivery pipeline?
 • DevOps cultuur: ontdek wat een DevOps cultuur betekent binnen een SAFe context.

SAFe Trainers

Onze trainers zijn SAFe gecertificeerde experts. Het zijn goeroes op het gebied van Agile en Scaling. Goeroes met ontzettend veel praktijkervaring. Deze ervaringen delen ze graag met jou als aanvulling op de vastgestelde SAFe leerdoelen.

SAFe for Teams Certificering

Deze SAFe training wordt afgesloten met een examen. Let op: om deel te mogen nemen aan het examen is aanwezigheid op beide trainingsdagen verplicht. Het examen en SAFe Practitioner certificaat zijn bij de prijs van de training inbegrepen. Het examen leg je online af binnen 30 dagen na de laatste trainingsdag. Als je slaagt voor het examen ontvang je het certificaat van de Scaled Agile Academy, plus:

 • 1 jaar SAFe Community Platform lidmaatschap
 • Exclusief toegang tot online leerbronnen
 • Certificaat van deelname

SAFe Learning Journey

Xebia Academy biedt vier SAFe trainingen die aansluiten op diverse behoeftes. Wil je meer weten over de verschillende manieren waarop je Agile kunt schalen? Dan is onze Agile Scaling Frameworks Overview perfect voor jou. Ben jij de persoon die de SAFe transformatie leidt? Dan bieden we speciaal voor jou de Certified Leading SAFe training op Professional level. Ben jij een Product Owner of Product Manager en ben je benieuwd welke impact de adoptie van SAFe gaat hebben op jouw dagelijkse taken? Dan raden we je aan om onze Certified SAFe Product Owner/Product Manager training te volgen, speciaal voor Product Professionals!

Ja, ik wil écht bijdragen aan het SAFe team

Na registratie voor deze SAFe training ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Het examen en certificaat zijn bij de training inbegrepen.
 • Het studiemateriaal en een lekkere lunch ook.
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 • De Certified SAFe for Teams training wordt in het Engels gegeven.

Scale up your skills
Boost your career

Get the training you need to succeed, in every IT field.
Learn from the world's leading experts with public and in-company courses at Xebia Academy.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Xebia Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.