10 Kenmerken van de Futureproof Organisatie

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

10 Kenmerken van de Futureproof Organisatie

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Een Futureproof Organisatie is een organisatie die toekomstbestendig is. Zij speelt in op de uitdagingen en kansen van de toekomst, houdt rekening met de tijdgeest en is flexibel. Maar wat betekent dat in de praktijk? Wat moet je doen om een Futureproof Organisatie te zijn? Dit boek beschrijft tien vitale kenmerken van een Futureproof Organisatie. Per kenmerk wordt beschreven wat het kenmerk inhoudt en hoe het zich heeft ontwikkeld in de laatste 60 jaar, onder invloed van socio-economische ontwikkelingen. Die ontwikkeling wordt geïllustreerd aan de hand van inspirerende en herkenbare voorbeelden van bedrijven en organisaties. Elk kenmerk bevat praktische tips om direct mee aan de slag te gaa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business / Executive Coaching, Personal Coaching Trajecten, Coaching, Co-actief coachen en Vitaliteit.

Een Futureproof Organisatie is een organisatie die toekomstbestendig is. Zij speelt in op de uitdagingen en kansen van de toekomst, houdt rekening met de tijdgeest en is flexibel. Maar wat betekent dat in de praktijk? Wat moet je doen om een Futureproof Organisatie te zijn? Dit boek beschrijft tien vitale kenmerken van een Futureproof Organisatie. Per kenmerk wordt beschreven wat het kenmerk inhoudt en hoe het zich heeft ontwikkeld in de laatste 60 jaar, onder invloed van socio-economische ontwikkelingen. Die ontwikkeling wordt geïllustreerd aan de hand van inspirerende en herkenbare voorbeelden van bedrijven en organisaties. Elk kenmerk bevat praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. 10 Kenmerken van de Futureproof Organisatie is een toegankelijk boek voor ondernemers en organisaties die willen weten wat de trends op het gebied van organisatieontwikkeling zijn.

Author(s):


Jolein Baidenmann

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: December 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.