Arbeidsovereenkomstenrecht

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Arbeidsovereenkomstenrecht

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Houdt u zich bezig met het oordelen over rechten en verplichtingen verbonden aan een arbeidsovereenkomst? In deze titel vindt u een systematisch opgezette, verdiepende bespreking van het gehele arbeidsovereenkomstenrecht. Inclusief uitgebreide verwijzingen naar relevante literatuur en (ook lagere) jurisprudentie. Voor student en professional. Arbeidsovereenkomstenrecht bevat een diepgaande bespreking van de bepalingen betreffende de arbeidsovereenkomst in het Burgerlijk Wetboek en de daarop gebaseerde regelgeving. Ook andere relevante wetgeving komt uitgebreid aan bod. Hierbij kunt u denken aan de gelijkebehandelingswetgeving, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag, de Wet Arbeid en Zo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Arbeidsrecht, Human Resource Management (HRM), Sociaal Zekerheidsrecht, Ontslagrecht en Arbeidsvoorwaarden.

Houdt u zich bezig met het oordelen over rechten en verplichtingen verbonden aan een arbeidsovereenkomst? In deze titel vindt u een systematisch opgezette, verdiepende bespreking van het gehele arbeidsovereenkomstenrecht. Inclusief uitgebreide verwijzingen naar relevante literatuur en (ook lagere) jurisprudentie. Voor student en professional. Arbeidsovereenkomstenrecht bevat een diepgaande bespreking van de bepalingen betreffende de arbeidsovereenkomst in het Burgerlijk Wetboek en de daarop gebaseerde regelgeving. Ook andere relevante wetgeving komt uitgebreid aan bod. Hierbij kunt u denken aan de gelijkebehandelingswetgeving, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag, de Wet Arbeid en Zorg en de Wet melding collectief ontslag. Arbeidsovereenkomstenrecht uitgelicht In deze herziene druk is de rechtspraak van de Hoge Raad en lagere rechters verwerkt die de afgelopen jaren over de Wet werk en zekerheid is verschenen. Verder besteedt deze uitgave ook aandacht aan recente wetswijzigingen, waaronder: Wet Huis voor klokkenluiders de Wet flexibel werken de AVG wijzigingen van de Wet minimumloon en minimumbijslag De titel is bijzonder bruikbaar voor advocaten, rechters en andere juristen werkzaam op het gebied van arbeidsovereenkomstenrecht. Maar ook voor studenten en medewerkers in het wetenschappelijk onderwijs vormt de uitgave een belangrijke bron van informatie.

Author(s):


van der Grinten

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: August 2018
Edition: 26
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.