Auto iconen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Auto iconen

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Het zelf bewegende voertuig, de automobiel, heeft de wereld mobiel gemaakt. Hoe is dit zo gekomen en wie waren de hoofdrolspelers? De uitvinding van de “Otto” viertaktmotor stond aan de basis. Toen de Otto-motor door Benz en vooral Daimler en Maybach tot lichte proporties was teruggebracht was het hek van de dam. De auto-uitvinders spoten op het eind van de negentiende eeuw als paddenstoelen uit de grond. Maar er zijn er maar enkelen wiens producten nog steeds onze wegen sieren. Benz, officieel de uitvinder van de auto in 1886. Daimler, de bouwer en leverancier van kleine snellopende benzinemotoren en Mercedes auto’s. Ford, geen prettige man, een anti Semiet, maar hij ging wel auto’s aan de …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Theory U, Facilitator / Faciliteren, Business / Executive Coaching, Coachingsvaardigheden en Prezi.

Het zelf bewegende voertuig, de automobiel, heeft de wereld mobiel gemaakt. Hoe is dit zo gekomen en wie waren de hoofdrolspelers? De uitvinding van de “Otto” viertaktmotor stond aan de basis. Toen de Otto-motor door Benz en vooral Daimler en Maybach tot lichte proporties was teruggebracht was het hek van de dam. De auto-uitvinders spoten op het eind van de negentiende eeuw als paddenstoelen uit de grond. Maar er zijn er maar enkelen wiens producten nog steeds onze wegen sieren. Benz, officieel de uitvinder van de auto in 1886. Daimler, de bouwer en leverancier van kleine snellopende benzinemotoren en Mercedes auto’s. Ford, geen prettige man, een anti Semiet, maar hij ging wel auto’s aan de lopende band bouwen en maakte de auto bereikbaar voor de gewone man. Citroën werd de grootste in Frankrijk en schudde de autowereld op met vooruitstrevende en bijzondere modellen. Austin was een gentleman die eerst Wolseley en toen zijn eigen merk tot de grootsten van Engeland maakte. Porsche was een genie, niet geïnteresseerd in politiek, maar die wel met Hitler zijn Volkswagen ideaal realiseerde. En Durant een charmante persoon die General Motors creëerde, eens de grootste ter wereld.

Author(s):


Paul Seip

Publisher: Brave New Books
Published at: July 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.