Autobiografie van een lingam

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Autobiografie van een lingam

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor. Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over het mannelijk geslachtsdeel ('lingam', 'lul', 'pik', enz.), verhaald vanuit zijn eigen(zinnig) perspectief. Deze autobiografie toont mannen én vrouwen dat seksualiteit heel anders (meer?/spiritueler?) kan zijn dan velen haar in hun alledaagse liefdesleven ervaren. Seks is iets heel moois en biedt de diepst mogelijke verbinding met een ander. Desalniettemin leren we er niets over op school, maar pas in de praktijk. En daar treffen we ze…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Schrijven, Brieven schrijven, Klantgericht schrijven, Creatief schrijven en Offertes schrijven.

Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor. Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over het mannelijk geslachtsdeel ('lingam', 'lul', 'pik', enz.), verhaald vanuit zijn eigen(zinnig) perspectief. Deze autobiografie toont mannen én vrouwen dat seksualiteit heel anders (meer?/spiritueler?) kan zijn dan velen haar in hun alledaagse liefdesleven ervaren. Seks is iets heel moois en biedt de diepst mogelijke verbinding met een ander. Desalniettemin leren we er niets over op school, maar pas in de praktijk. En daar treffen we zelden een partner die ons daadwerkelijk verder kan brengen. Dit boek wil dat gemis ietwat goedmaken. Michael Polling verdiept zich sinds de eeuwwisseling in tantra en tao. Onder de vleugels van zijn centrum voor tantrische bewustwording en heling 'Groeien in Verbinding' begeleidt hij de laatste jaren vooral stellen en singles op het Canarische eiland La Palma. Daar helpt hij ze bij het opnieuw en/of meer in liefde komen. En bij het loslaten van overbodige ballast, waardoor ze weer iets meer hun echte mooie zelf kunnen zijn.

Author(s):


Michael Polling

Publisher: Pumbo.nl B.V.
Published at: May 2017
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.