Blauwdruk

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Blauwdruk

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Heeft u het gevoel uw leven af en toe op de automatische piloot te leiden? Wordt u vaker dan wenselijk meegesleurd in de waan van de dag? Zou u het roer compleet willen omgooien? Bent u bereid uzelf een spiegel voor te houden? Staat u open voor verandering, om zo uw eigen pad te vinden? Wilt u gezonder leven en beter in uw vel zitten? Bent u bereid de meningen van anderen te laten voor wat ze zijn en uw eigen gevoel te volgen? Dan is dit boek met praktische tips, adviezen, inzichten en handvatten zeker wat voor u! Schrijver Karel de Jong neemt u terug naar de basis, uw DNA. Vanuit daar wordt er laagje voor laagje gebouwd aan uw persoonlijke blauwdruk. Heeft u de discipline om ervoor te gaan?…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfkennis & zelfinzicht, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijk Leiderschap, Zelfontwikkeling en Zelfbewustzijn.

Heeft u het gevoel uw leven af en toe op de automatische piloot te leiden? Wordt u vaker dan wenselijk meegesleurd in de waan van de dag? Zou u het roer compleet willen omgooien? Bent u bereid uzelf een spiegel voor te houden? Staat u open voor verandering, om zo uw eigen pad te vinden? Wilt u gezonder leven en beter in uw vel zitten? Bent u bereid de meningen van anderen te laten voor wat ze zijn en uw eigen gevoel te volgen? Dan is dit boek met praktische tips, adviezen, inzichten en handvatten zeker wat voor u! Schrijver Karel de Jong neemt u terug naar de basis, uw DNA. Vanuit daar wordt er laagje voor laagje gebouwd aan uw persoonlijke blauwdruk. Heeft u de discipline om ervoor te gaan? Dan lonkt voor u de mogelijkheid om het verschil te gaan maken en open te staan voor duurzaam succes en geluk. Blijf niet te lang dromen! Actie! Inhoudsopgave: Dankwoord Voorwoord Inleiding Deel 1 1. Waarom een blauwdruk? 2. Wat is een blauwdruk? 3. Voor wie is een blauwdruk bedoeld? 4. Terug naar de basis, zoek jouw DNA 5. Waarom ben ik? 6. Wie ben ik? 7. Wat wil ik? 8. Wat kan ik? 9. Gedrag, de brug tussen DNA en omgeving Deel 2 10. Think big, stel scherpe doelen 11. Geduld is een schone zaak 12. Schoenmaker blijf bij je leest 13. Structuur en efficiëntie 14. Laat je niet afleidend 15. Voorbereiding is het halve werk 16. Grote ego's zijn er al genoeg 17. De gunfactor 18. Omring je met positiviteit 19. Schep de juiste verwachtingen 20. Houd het simpel 21. Durf informatie te delen 22. Goed met geld 23. Durf risico's te nemen 24. Wees flexibel 25. De boog kan niet altijd gespannen zijn Deel 3 26. Maak nu jouw blauwdruk 27. En nu jezelf scherp houden Nawoord Over Karel de Jong Over The Young Venture Inspiratiebronnen

Author(s):


Karel de Jong
Hetty van Elferen

Publisher: MainPress B.V.
Published at: May 2012
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.